keskiviikko 15. toukokuuta 2013

What's New?

Hähää, nyt mie oon ihan innostunut tuosta kuvien muokkaamisesta. Aamulla tekaisinkin uuden bannerin blogiin. On ollut jo pitkään mielessä, että se pitäisi vaihtaa enemmän kuvaavaksi. Muutenkin oon vaihtelunhaluinen ihminen, saa nähdä millon oon taas sitä sitten muuttamassa :D

Tänään saapui kotiovelle Sportsdirectin paketti! Jee! Tilasin lähinnä rentoja kesävaatteita ja uudet juoksucaprit. Ja juu, piti ottaa heti kuvia tilaamistani vaatteista, joten täältä pesee:


L.A.Gearin lyhythihainen lila huppari. Aivan ihanan tuntuinen päällä. Olisi vaan ehkä kokoa pienempi mennyt, pikkuisen roikkuu. Vai lieko se tarkoituskin..? Alta pikkuisen pilkottaa Lonsdalen camo-kuvioiset sporttiliivit. Ihanat!


"Superwoman"-T-paita ja Karrimorin XLite-juoksucaprit. Noissa trikoissa vähän kiristää miun paksuja pohkeita nuo lahkeensuut, mutta jospa ne siitä vähän käytössä leviäisi. Muuten kun ovat ihan sopivat ja tarpeeksi napakan oloiset.


Voodoo Dollsin pitkähihainen paita! Tähän kyllä ihastuin aivan totaalisesti! Ja Lonsdalen pehmeät shortsit. Ihanat nämäkin. :)

Tämmöset

Hah, vaikka oon sanonut, että miun blogi ei oo kyllä mikään vaateposetusblogi, niin kumminkin vähän pakko sanojaan syödä takaisin. On se kuitenkin kiva laittaa kuvia uusista vaatteista. Ja nyt muuten mahtuu sinne vaatekaappiinkin, kun oon saanut sinne tilaa raivattua. :D

Oon muuten menossa illalla pitkästä aikaa combatiin! Vähän jännittää, miten muijan käy, kun on niin pitkä aika nyt edellisestä kerrasta. Jo monta viikkoa. Miusta tuntuu, että aerobinen kunto on rapautunut täysin, saa nähdä miten mie siellä jaksan muiden perässä. No, kohtahan se nähdään! On kyllä huippua mennä pitkästä aikaa.

Onkos muilla suunnitelmissa hankkia uusia kesävaatteita?

8 kommenttia:

  1. hei treenivaatteet kuuluu olennaisesti treeniin, ne pitää esitellä! ;) just kattelin itekin sportsdirectin sivuja, hmmmm??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä ihan totta! :) Tosin tässä on nyt muutakin kuin treenivaatteita, mutta haitanneeko tuo... Oon vieläkin niin innoissani kun saan nykyään pitää sellaisia vaatteita kun haluan, kun siis ne mahtuu jopa päälle, että sitä iloa vissiin sit haluu jakaa muillekin! :D

      SD:n sivut on kyllä petolliset! ;)

      Poista
  2. Oot kyl kivoja vaatteita tilannut :) Nuo shortsit <3 Ja kiva uusi banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin tykkään. :) Ja ihana se siunkin huppari <3 Tykkään kans noista shortseista. Mietinkin, että uskaltaisinkohan jo tänä kesänä kulkea shorteissa muuallakin kuin kotona...

      Kiitos muuten siulle, kaksi noista bannerin kuvista on siun ottamia! :)

      Poista
  3. Tosi kiva uus banneri ja noi vaatteet! <3 voisit ahkeruuksissas tehdä mulleki uuden bannerin, toi on ollu alusta asti vaikka sen piti olla vaa vähä aikaa, hahhah ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Janna! <3 Siulla on kyllä semmonen kavalkadi mahtavia kuvia itsestäsi treenaamassa ja muutenkin, että äkkiäkös niistä väsäät uuden bannerin! :)

      Poista
  4. Todella kiva banneri! Asennetta! Ja aivan huippuostoksia oot tehnyt SD:lta :) Tuo superwoman-paita on kuin luotu siuta varten monessakin eri mielessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anna! <3 Hähää, joo tuo banneri on vähän itellekin tuossa nostattamassa kunnon treenihenkeä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...