sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Week 20

Täälläpä on riittänyt energiaa tänään, vaikka nyt hyvän ruuan jälkeen alkaakin hyydyttää. No mikäpäs siinä tässähän saakin asettautua jännittämään pronssipeliä. Koko viikko on ollut liikunnan osalta erinomainen. Yhteensä on tullut liikuttua 10 tuntia, ja se on miulle aika paljon. Oon laskenut kyllä mukaan haravoinnitkin, sillä se on mitä parhainta hyötyliikuntaa. Meidän reilun 900 neliön tontissa riittää jonkin verran haravointia sun muuta laittamista, joten mistään pikkupläntin rapsuttelusta ei kuitenkaan ole kyse. :)

Sunnuntain treenin jälkeen, viikko paketissa! :)
 
Tässäpä viikon liikunnat:
 
Ma: BodyBalance 55 min.
Ti: Salilla rinta+hauikset+ojentajat 1h 35min.
Ke: Pyöräily 40 min., BodyCombat 1h
To: Salilla jalat+pakarat+vatsat 1h 43min.
Pe: Salilla olkapäät+selkää+vatsaa 1h 11min, haravointi 1h
La: -
Su: Salilla rinta+hauikset+ojentajat+keskikroppaa 1h 33min., haravointi 45min.
Yht: 10h
Liikunnalla kulutetut kalorit (peruskulutus vähennetty): 2626kcal.
 
Hienosti on siis kulutettu tällä viikolla, ja sen on kyllä huomannutkin. On ollut koko ajan sellainen tunne, että kaikki mitä oon suuhun laittanut, on kyllä mennytkin kulutukseen. Ehkä tässä alkaa siis löytyä se oikea balanssi liikunnan ja ruokailun välille? Toivotaan! Paino miulla on hilautunut kyllä ylöspäin kevättalvesta ja se kismittää.. On siinä varmasti lihaskasvullakin osansa, mutta luulen että nuo kevään lääkitysturvotukset jne. ovat myös tehneet osansa. Tämän viikon aikana kropasta on kuitenkin lähtenyt 1,6 kg pois, joten aineenvaihduntakin on varmaankin nyt tehostunut, ja hyvä niin!
 
Tänään kävin vielä tekemässä viikon toisen rinta-haba-oikkaritreenin. Tämmöistä settiä oli:
 
1. Penkki: lämmittelykierros+  25 kg 1x8, 27,5 kg 3x8
2. Vinopenkki: 9kg kp:t 1x10, 1x9, 1x8
3. Ristikkäisveto taljassa: 12,5 kg 2x12, 15 kg 1x12
 
4. Hauiskääntö mutkatangolla: 15 kg 1x10, 17,5 kg 1x10, 17,5 kg 1x8
5. Hammerit vuorokäsin (S): 7kg kp:t 3x6
6. Keskitetty hauiskääntö vuorokäsin (S): 7kg kp:t 2x6, 1x10
7. Hauis alataljassa, seisten, naru: 17 kg 1x12, 23 kg 2x10
 
8. Ranskalainen punnerrus maaten, mutkatanko: 15 kg 1x10, 17,5 kg 3x10
9. Push down taljassa tangolla: 25 kg 3x12
10. Ranskalainen punnerrus niskan taakse seisten, kahvakuula: 8 kg 1x10, 2x8
 
11. Etuheilautus kahvakuulalla: 10 kg 3x10
12. Vartalonkierto seisten laitteessa: 3x20
 
Näyttää, että tuo ois jotenkin kauheen pitkä treeni, mutta ei se siltä tuntunut. Vaikeuksia kyllä oli, lähinnä vinopenkissä ja hammereissa. Ei meinanneet puntit totella! Se näkyykin toistomäärissä. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja treeni tuli vielä viimeistellyksi 45 minuutin haravoinnilla ja kasojen roudaamisella peräkärriin kotipihassa. Kunnon ateria tuntuikin oikein ansaitulta! Mies grillasi possua ja maissia ja mie toimin salaattimestarina:
 
Namnam :P
 
Semmoinen päivä ja semmoinen viikko. Tämän viikon kohokohta oli kyllä ehdottomasti (ainakin treenirintamalla) perjantain olkatreeni. Se kulki niin hienosti ja uskalsin olla tosi tyytyväinen itseeni ja todeta sen ihan oikeasti itselleni. Oppia ikä kaikki, ja mie olen alkanut opetella olemaan ylpeä omistakin saavutuksistani. Miksi en olisi? Niin paljon on tullut shittiä niskaan isoissa asioissa, että täytyy osata iloita pienistäkin edistymisistä muilla elämänalueilla!
 
Oliko teidän viikossa jotain tiettyä kohokohtaa, jota muistelette hymyillen?

8 kommenttia:

 1. Mulla muuttui huomisen suunnitelmat eli en pääsekään balanceen, joten sinun ei tarvitse tuoda niitä vaatteita. :) Sovitaan joku toinen aika myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 2. Kauan sulta meni ton treenin tekemiseen? :D Mun ohjelmassa on päivästä riippuen 6-7 liikettä ja 10min alkulämpällä menee reilu tunti. Toki no, ehkä toi on vähän eri tyyppinen, mulla on aika pitkät palautteluajat joihin sitä aikaa sitten menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin katoin, et huh johan oot treenin vetäissyt :) Mutta mikäs siinä, jos paukut riittää niin antaa mennä vaan!

   Poista
  2. Tuohon meni aikaa lämmittelyineen ja venyttelyineen aikaa 1h 33min. Miun treeni on kolmijakoinen ja tälle päivälle siis kuului vakiona rinta-haba-oikkarit. Vatsa/coretreeni miulla ei oo missään treenissä vakiona, vaan teen sen silloin aina kun tuntuu, että jaksan. Kuitenkin väh. 2 treenipäivään yritän sen sisällyttää. Tänään jaksaminen meni vähän aaltoillen, esim. mie ensin ajattelin, etten edes tee noita alatalja-hauiksia enää noiden supereiden jälkeen. Mutta sitten halusin vielä tehdä, kun ei oikein nuo hammerit kulkeneet kunnolla. Mie tykkään, että tähän treeniin kuuluu (yleensä) 3 liikettä/lihasryhmä + 2 liikettä keskikropalle, jos sen teen.

   Poista
  3. Tuo äskeinen vastaus oli siis Maryalle.

   Anna: Joo, miulla on nyt päällä hirmuinen treenidraivi, ei malttais lepopäiviä pitää ja salilta lähteä pois. :D Mutta toki pidän levostakin huolen. Syömiset on ollu nyt pakko hoitaa enemmän oman tuntemuksen mukaan kuin vahdata niitä kaloreita, kun tosiaan nyt on vähän sellainen tuntuma, että kaikki kuluu mikä sisään menee. Toivottavasti en kuitenkaan syö liikaa... Mut mennään nyt sen mukaan mitä jaksaa ja sitten taas kevennellään kun siltä tuntuu. :)

   Poista
 3. Oot ollut reipas :) Hyvä draivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan, miten pitkälle tätä draivia riittää! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...