lauantai 18. toukokuuta 2013

Harley-Davidson Girl

Tänään kävimme Nurmeksessa ihailemassa upeita moottoripyöriä, lähinnä Harrikoita, MopotShowssa. Mies osti oman Harley-Davidsonin nyt kevättalvella ja voitte arvata, että meillä on niistä puhuttu (tai mie lähinnä kuunnellut) ja miehellä on iltoja mennyt autokatoksessa puuhaillessa :D. No mikäpä siinä, voisi sitä ihmisellä huonompiakin harrastuksia olla. Miekin oon pikkuhuljaa siinä sivussa innostunut kaksipyöräisistä, varsinkin just noista Harrikoista, mutta en kyllä varmaan ite koskaan uskaltaisi ajaa sellaisella. No ei sen puoleen, eihän miulla ole korttiakaan. Kyytiläiseksi miulla on kyllä aikomus joskus päästä, kunhan tuohon miehen pyörään saadaan ostettua uusi satula, tuo tämänhetkinen on nimittäin vain yhdelle henkilölle. Ja saa mies mielellään kartuttaa vielä vähän ajokilometrejäkin lisää, ennen kuin mie uskaltaudun siihen selän taakse. Mut sit joskus me karautetaan meidän motskarilla romanttisesti auringonlaskuun.... Jeah!

That's me with the Bike :)
Päivä Nurmeksessa oli tosi aurinkoinen ja lämmin. Meiltähän on sinne matkaa joku 130 kilometriä, ja mies ajoi sinne pyörällään ja mie menin isän kanssa autolla. Niin, miullahan ei ole minkäänlaista ajokorttia, mutta kun isukkikin on kiinnostunut Harrikoista, niin lähti mieluusti mukaan. Oli siellä kyllä todella upeita pyöriä, ja haluankin jakaa niistä parhaia paloja teillekin! En tiedä, kiinnostaako ketään lukijaa tämä aihe, mutta kyllä näissä silmä varmaan lepää vaikkei paljon moottoripyörät noin yleensää kiinnostaisikaan. Tässäpä siis kavalkadi:


 

 
 
 
 
 


Miun suosikki oli kyllä ehdottomasti tuo, missä on LoTR-maalaukset (kuvat 5-7). Myös tuo ekan kuvan musta-violetti ja viimeisen kuvan sinivioletti miellyttivät miun silmää erityisesti. Oli kyllä niin mukava päivä, ettei edes Suomen tappio Ruotsille lätkässä jaksa niin kauheesti harmittaa. Onhan meillä mahikset vielä pronssiin! Niin, ja illalla jännitetään Kristan puolesta!

Leppoisaa lauantai-iltaa! :)

6 kommenttia:

  1. Tää olis mulla salaisena haaveena. Ehkä vielä joskus miekin ajan kortin :) Mutta nyt ei oo ihan ajankohtaista. Seuraava kaksipyöräinen hankinta vois olla pikemminkin tri-pyörä :D Eikä sekään taida olla hankinnassa vielä moneen vuoteen, jos koskaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä ikinä tiiä! :) Mie oon sen verran nössö, että tuskin ikinä ite uskaltaudun puikkoihin. Tai mistäs sitä tietää, kun kyytiin pääsee, tuleeko semmoinen ajokuume, että pakko käydä kortti. Vähän kyllä epäilen...

      Poista
  2. Urheiluahan se on moottoriurheilukin? ;) Ainakin näin miun veli kovasti väittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä :) Ja kyllähän tuo miunkin mies sanoo, että tuntuu reisissä, pakaroissa ja hartioissa tämän päivän 260 ajokilometriä, kun vielä paluumatkalla joutui ajamaan sateessa (= raskaampaa). Hyvä syy siis jatkaa treenejä, että jaksaa sit ajaa pidempiäkin matkoja. :)

      Poista
  3. Uuuu, mikä leidi siinä ekassa kuvassa! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...