sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Squats And Chocolate

Perjantaina oli jalkapäivä, ja mie oon nyt ihan puolirampa. Tiesin jo heti alkutaipaleella, että tää tulee olemaan yhtä tuskaa alusta loppuun. Ja niinhän se oli. Myönnän, että tuli aloitettua treenit liian lujaa tauon jälkeen varsinkin kun miun keho on ollut oikeasti kovilla viime viikkoina. Ja edellisestä jalkatreenistä oli kulunut jo 3 viikkoa! Nyt oon viikonlopun pysynyt poissa salílta ja huomenna jos yrittäisi pihahommia tehdä ja mennä balanceen. Jos nämä miun jalat huomenna jo toimii sen verran, että balancen jalkajutut onnistuu.

Perjantaina siis treenailtiin taas Pian kanssa, ja aloitettiin prässillä. Kauas jäin edellisen kerran viimeisen sarjan 130 kilosta, ja päädyin 105 kiloon. Mutta siinäkin oli nyt kyllä ihan tarpeeksi ja jalat vapisivat jo tässä vaiheessa.

Smith-kyykkyä tein nyt pitkästä aikaa. Ja tämä oli kyllä ihan hirveää! Jostain syystä miun jalat siis olivat jo ihan sippinä tässä vaiheessa. Tokassa sarjassa painoa oli 45,6 kg, ja jäin alas kesken sarjan. Kaksi viimeistä piti sitten mennä 10 kiloa vähemmällä ja sekin oli aika pinnistelyä. Hiki virtasi ja tuntui pahalta.

SJMV taisi mennä päivän liikkeistä parhaiten. En jaksanut alkaa tapella vetoremmien kanssa (vielä opeteltavaa niiden käytössä!), mutta tälle päivälle kyllä riitti aivan  hyvin sellaiset painot, jotka jaksoikin nostaa ilman remmejä.

Pakarapotkuista ei ole kuvia, mutta ne tehtiin seuraavaksi. Oon ottanut tavaksi seisoa "palikan" päällä niitä tehdessä, jotenkin saa paremman tuntuman kuin lattialla seisten. Mahdollisimman ylös siis jalkaa ja hitaasti palautellen alas. Vapina taattu. Etureiskalaite ei ollut miun ystävä taaskaan. Miun etureidet on oikeasti heikoin kohta alakerrassa, ja se tuntuu. Polvien takia niitä kyllä pitää treenata ja yrittää vahvistaa vaan edelleen. Painoista kyllä jäin taas edelliseen kertaan verrattuna.

Ja sitten se sumokyykky... Lähdin suosiolla tekemään 16 kilon kahvakuulalla, vaikka aiemmin on ollut jo 20kg käytössä. Hyvä niin, sillä ei se mennyt ihan putkeen tälläkään. Viimeisessä sarjassa yksinkertaisesti jumahdin sinne alas kyykkyyn enkä yksinkertaisesti päässyt enää ylös. Se jäi sitten siihen, oisko ollut 7. toisto. Tulipahan tehtyä ainakin ihan finaaliin, jos jotain hyvää etsii :D.


Jalkatreenin päätteeksi tein vielä pohjeprässäilyt ja siihen päälle keskikroppaa taljassa. Ensin sivutaivutukset ja sitten suorat vatsat. Olin kyllä ihan puolikuollut tuon jälkeen. Kaloreitakin paloi treenin aikana hurjat 635 kcal. Tulipahan tehtyä!

Eilen sitten olikin vuorossa hemmottelua suklaanmaistelun muodossa! Työkaverini järjesti Mokkamaassa meille tilaisuuden, kun hän valmistui ja lopetti harjoittelunsa meillä.

"Päivän asu"

Tässäpä muutama otos vielä tuolta. Ja pitihän sieltä sitten vähän ostoksiakin tehdä :P


Maistuis varmaan sullekin! :)

6 kommenttia:

 1. Oi oi mitä herkkuja! Tasapaino se olla pitää, ensin treeniä ja sitten herkkuja. :)

  VastaaPoista
 2. Kevyesti aloittaminen on niin hiton hankalaa :/ Ei millään malttais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Mutta sitten joutuu kärsimään seurauksista niin kuin mie nyt... :/

   Poista
 3. Oot sä kyllä niin kova mimmi ja nää salikuvat on aivan huippuja! Jatkat vaan samaan malliin ihanainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww, ihana Janna, kiitos! :) Pyritään joo jatkamaan samaa rataa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...