torstai 9. toukokuuta 2013

Killer!

Tänään pääsin piiitkästä aikaa lempparitreenini pariin! Tehtiin taas Pian kanssa yhteistreenit ja mentiin miun ohjelmalla. Eli vuorossa rintaa, hauiksia ja ojentajia.

Ready for a kick-ass workout!
Or kick-biceps ;D
Aloitettiin penkkipunnerruksella, ja kyllä jännitti, miten se kulkee tauon jälkeen. Miulla on tuossa ongelmana se, kun vasen puoli on niin selkeesti heikompi kuin oikea, niin se tanko on aika vaikea saada pysymään tasapainossa. Ettei siis lähde kallistumaan toiselle puolelle. Tehtiin ensin lämmittelykiekko pelkällä 20 kilon tangolla. Sitten oli painoa tangossa 25 kg, jolla tein 8 toistoa. Ne menivät sen verran helposti, että olin malttamaton ja uhkarohkea ja lisäsin suoraan sitten tuohon vielä 5 kg lisää. Se ei mennykään enää niin helposti ja sain just ja just 6 Pian avustamana. Ja se tanko ei kestänyt tasapainossa. Palasin kiltisti painoissa alaspäin ja tein vielä 2x8 toistoa 27,5 kilolla, ja siinä taitaa olla miun tämän hetken sarjapainot. Hirvee hinku ja motivaatio on kyllä päästä ylöspäin!
Hiii-op!
Rinnankuritus jatkui vinopenkkipunnerruksella käsipainoilla. Ennen treenitaukoa oli jonkin aikaa tehnyt sitä 10 kg painoilla 3x10. Nyt otin 9 kg painot, ja niillä jaksoin tehdä kaksi sarjaa 12 toistolla ja viimeisessä sarjassa jäin kymppiin. Meniköhän tässä vikat pakkotoistolla? Mie en nyt muista.
Nousee nousee!

Viimeinen rintaliike olikin se polttava ristikkäisveto ylhäältä taljassa. Tää saa kyllä aina miun rinnan liekkeihin, varsinkin kun se tulee viimeisenä! Niin kävi  nytkin enkä ihan samoihin painoihin päässyt kuin mitä oli ennen taukoa, mutta ei se mitään.

Ei paljon naurata!

Sitten hauis, josta muodostuikin miulle tänään se killeri ja tuskien taival! Syy on ihan puhtaasti siinä, kun en malttanut ja piti ahnehtia painoissa, niin sitten se puhti vähän niin kuin loppui kesken! En malttanut aloittaa sillä kevyemmällä moodilla sitten... No, tästä varmasti kärsitään lähipäivinä ;D Aloitettiin hauiskäännöllä seisten, välineenä mutkatanko. Tehtiin 4 sarjaa. Kaksi ekaa meni miulla 12 toistolla aika helposti, ja lisäsin sitten painoa seuraavaan. No, eipä noussutkaan kuin hätäisesti kuusi ja palasin viimeisessä sarjassa taas edellisiin painoihin. Nyt sain enää 8 nousemaan silläkään.
Habatus mutkatangolla

Vähän jo mietin, että mitenhän tästä selvitään, kun on vielä kaksi hauberiliikettä tekemättä! No, jatkettiin hammereilla vuorokäsin istuen. Eka sarja 12 toistolla meni kuitenkin aika leikiten 6 kilon painoilla, joten vaihdoin seiskat seuraavaan sarjaan (10 toistolla). Sekin meni vielä aika helposti loppuun. Viimeinen sarja olikin sitten se tuskien taival. Yllättäen oikea käsi väsähtikin ihan kesken kaiken, vasen meni kyllä ihan omia menojaan! Ei siitä olis tullut yksinkertaisesti yhtään mitään, ellei ois Pia ollut auttamassa sitä oikeaa kättä. Pakkotoiston puolelle meni siis tässäkin, ja totta on sanonta, että "together we're stronger!" :)
Vasarointia

Viimeinen haukkaliike oli hauistalja maaten, ja tämä sitten menikin miulta ihan plörinäksi. En jaksanut ollenkaan tehdä ekaa sarjaa sillä painolla kuin oli tarkoitus. Neljä toistoa? Sitten vaan totesin Pialle siellä lattialla, että nyt loppu voimat hauiksista ihan totaalisesti, ei vaan nouse! Kaksi viimeistä sarjaa tein sitten vielä kuitenkin, mutta vähensin sitä painoa 10 kilolla siitä taljasta... Ehkä se oli ihan hyvä vielä vähän kevyemmällä sitten palautella kärsiviä hauíksia. Miulla alkoi olla jo melko epätoivoinen olo, kun voima hiipuivat ja ojentajat olivat vielä kokonaan tekemättä! Mutta eri lihashan se on ja kyllä ne sitten lähtivätkin ihan reippaasti hommiin. Aloitettiin ranskalaisella punnerruksella mutkatangolla, mutta vähennettiin ensin aikomani 4 sarjaa kolmeen. Kaksi ekaa sarjaa tein 10 toistolla, mutta viimeisessä en sitten malttanut jarrutella, vaan vedin 15 toistoa kun kerran jaksoin. Kyllä miusta tuossa vaiheessa, siis viimeisessä sarjassa voi ihan hyvin jatkaa, jos jaksaa! Tosin vähän oli pelko taas, että jaksanko mie sitten kunnolla loppuja oikkareita vetää.
Tiukka tuijotus kattoon ja tanko liikkeelle!

Ei nimittäin olleet mitkään iisibiisit nuo meidän lopputreenitkään oikkareille! Vedettiin pull down suoralla tangolla ja päänyliveto köydellä supersarjoina 3x12. Jaksoin mie sitten nuo loppuun asti, mutta kyllä oli tuskaa! Järkyttävä vapina. Oli kuitenkin tosi voittajafiilis ja sen kunniaksi piti pukkarissa vähän pullistella:

Ota nyt äkkiä se kuva kun tärisee niin! Naama punaisena ;D


Pakko laittaa vielä tää toinenkin, nyt pettää pokka! ;D ;D
Mukava fiilis treenistä jäi, vaikka tuliki ahnehdittua, lähinnä noissa hauiksissa. Maltti on valttia salitreenissäkin. Tai pitäisikö sanoa, että varsinkin salitreenissä. Kotonakin vielä pitkään oli tosi voimaton olo käsissä ja kyllä se vieläkin tuntuu. Nää tulee kyllä menemään tosi kipeiks. Seuraavalla kerralla viisaammin???

4 kommenttia:

  1. Et tarttenut apua vinopenkisSÄ ;) Hyvin sä vedit! Ite en tosiaankaan siinä push downissa voinut tehdä samoilla painoilla ku sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinno miulla on kyllä ojentajat vahvemmat kuin hauikset. Itekin vedit kyllä huipputreenin. Voidaan olla molemmat tyytyväisiä itteemme! :)

      Poista
  2. Oot kuitenki päässyt treenin pariin, ihanaa lukea <3 Pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on pääasia, että pääsee taas treenaamaan! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...