torstai 23. toukokuuta 2013

Penkkienkkaa ja sokeria!

Jeiiii! Tänään oli rinta-hauis-ojentajapäivä ja mie vihdoinkin sain sen 30 kg penkistä! Ja jopa kahdessa viimeisessä sarjassa se nousi ekaks 8 ja sitten 6 kertaa. Siinä viimeisessä sarjassa loppui sisu ilman varmistajaa ja jätin suosiolla tuohon kuuteen... Okei, moni voi miettiä, että eihän tuo kolmekymppiä oo vielä mitään... Miulle se on! Ja suunta on ylöspäin! :) Rintatreenin toiset enkat tuli muuten ristikkäisvedossa.

Hitsi kun miun kännykameralla ei saa otettua itselaukaisukuvia, niin jää reenikuvat väliin kun yksin on salilla. Mutta tämmönen setti tällä kertaa:

1. Penkki 3x8, 1x6: 25kg; 27,5kg; 30kg; 30kg
2. Vinopenkki, 9kg kp:t 3x10
3. Ristikkäisveto taljassa 2x12, 1x10: 12,5kg; 15kg; 17,5kg

4. Hauiskääntö seisten mutkatangolla 3x10: 15kg; 17,5kg; 17,5kg
5. Hauiskääntö scott-penkissä 5 kg käsipainoilla kääntäen: 2x10, 1x12
6. Hauiskääntö tangolla taljassa seisten 3x12: 20kg, 25kg, 25kg

7. Ranskalainen punnerrus mutkatangolla (S) 1x12, 2x10: 15kg; 17,5kg; 17.5kg
8. Kapea penkkipunnerrus mukatangolla (S) 1x12, 2x10: 15kg; 17,5kg; 17,5kg
9. Push down taljassa tangolla 3x12: 25kg; 30kg; 35kg

Oli se kyllä hyvä setti ja vapina käsissä taattu :) Varsinkin nuo ojentajasuperit tekivät tehtävänsä.

Treenin jälkeen väsynyt, mutta onnellinen! :)
Salilta sitten äkkiä kotiin ja suihkuun ja pyörän selkään. Meiltä on keskustaan semmoiset reilu 5-6 km (riippuu minne menossa) ja mie lasken nuo pyöräilynikin liikunnaksi. Mie nimittäin paahdan aina semmoista vauhtia, että syke nousee ihan kunnolla. Mie en jotenkin osaa ajaa hiljakseen rauhallisesti, vaikka joskus ihan yritänkin. No, tuleepahan siinä sitten edes vähän sitä aerobista! Miulla oli tänään taas aika EcoBeautyyn jalkojen sokerointiin. Edellisestä kerrasta olikin jo 4 viikkoa, ja kyllä on jo reilun viikon poltellut, että pitäis päästä jo! :D Nyt taas on sitten paljon mukavampi olla. Taas siellä ihmeteltiin oikein kunnolla, miten miulla ei ilme värähdäkään. No minkä mie sille voin, että miulla on korkea kipukynnys? Sehän on vaan hyvä! :)

Loppuun vielä kuva tältä aamulta kun testasin tuota toppia, joka ei ole ollut päällä puoleen vuoteen. Hitsi kun se on niin ihana, mutta alkaa olla kohta löysä vyötäröltä. Vielä nuo remmit nyt saa kiristettyä viimeisiin reikiin, mutta sitten kun ne loppuu, niin se on adios tuolle topille! Tai no, sitten jos ne loppuu, enhän mie tästä välttämättä enää kapene. Alemmassa kuvassa sama toppi ja mie joulukuussa 2011.




9 kommenttia:

  1. Wowtsi wow, huippuu! Onnittelut enkoista! On se hieno tunne kun onnistuu ylittämään itsensä :)

    tuo sokerointi kuulostaa kyl kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjjjep! Se itsensä ylittäminen on just parasta! Se on just se mikä motivoi parhaiten. :)

      Mie kyllä suosittelen tuota sokerointia. Luonnollinen tapa poistaa karvat ja ne pysyy poissa sen 2-3 viikkoa. Riippuu tietty ihmisestä, joillain voi kestää kauemminkin.

      Poista
  2. Lueskelin blogisi läpi ja mahtavaa työtä oot tehny! Sain tästä kerättyä itsellenikin motivaatiota ja aion kyllä ehdottomasti jäädä seuraamaan jatkoakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooooh, olen kyllä nyt otettu. Kiitos Opido! <3

      Yksi tämän blogin tarkoitus onkin motivoida muita sellaisia, joilla painonpudotus on aluillaan tai menossa. Että ihan oikeasti niitä tuloksia saa aikaan, kun vaan tekee töitä ja tahto on kova!

      Kovasti siis tsemppiä siullekin urakkaan, ja saa tulla kysymään jos on jotain mitä haluisit kysyä miulta aiheesta! :)

      Poista
  3. Onnea penkkienkasta! <3 30 kiloa on jo hyvä suoritus ja siitä se vielä paranee, aivan varmasti! Tiedän kokemuksesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Ykkösmaksimina se ois jo aivan varmasti 40 kiloa, ellei enemmän. Huimaa!

      Poista
    2. Juu, kyllähän se siitä nousee kun vaan treenaa tarpeeksi! :) Hauska oiskin joskus testata ykkösmaksimia, mutta en tiiä uskaltaisko sitä kuitenkaan tehdä ilman varmistajaa... En kyllä usko.

      Poista
  4. Aivan mahtavaa <3 Oot mieletön <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...