lauantai 25. toukokuuta 2013

Terveisiä Turkkusesta!


Laatukortti Oy

Kirjoitin tämän tekstin jo torstai-iltana ja toivon mukaan blogger siis julkaisee tämän vasta lauantaina iltapäivällä. Oon nyt nimittäin Turussa viettämässä pikkusiskon polttareita! <3

Hirveesti on tehnyt mieli tästäkin blogissa jo kirjoittaa, mutten ole voinut kun sisko lukee tätä aina välillä. Ja ylläriksi siis nyt lauantaina polttarit oli tarkoitettu. Perjantaina on ajeltu tänne Joensuusta tulevien osallistujien kanssa ja yövytty jo täällä hostellissa. Tällä hetkellä meidän pitäisi aloittaa kohta lounastaminen, jos aikataulut on pitäneet!

Varsinkin siitä on tehnyt mieli kirjoittaa, kun meidän aamupäivän ohjelmaan kuuluu kuului treenit Jukeboxingilla! En ole ihan varma, mitä se sisältää, mutta yksityinen tunti meillä siis on oli luvassa. Ehkäpä jotain nyrkkeilyyn liittyvää?? Can't wait!!

Tämä nyt oli tällainen pikapäivitys myöhään torstai-iltana, lisää sitten joskus tuonnempana. Meinaan polttareiden jälkeen jäädä muutamaksi päiväksi siskon luo Turkuun ("kiva" tämmöinenkin ylläri sille sit...) vierailemaan ja kotiin palailen varmaankin keskiviikkona.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Kyllähän tämä postaus taisi ihan suunnittelemaasi aikaan putkahtaa :) Hauskoja polttareita ja kivaa Turun reissua, eiköhän siun kyläily ole siskollesikin vain kiva ylläri! <3

  VastaaPoista
 2. Turku on ihana kaupunki! <3 Toivottavasti on ollut hauskaa :) Mie itseasiassa mietin, että asutaankohan me samassa kaupungissa, kun olin siut näkevinäni yks päivä. Tää blogiteksti antaa ehkä vahvistuksen miun epäilyille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Turku on ehdottomasti ihana kaupunki varsinkin näin kesäaikaan. :)

   Riippuu missä kaupungissa asut! Miun blogista kyllä selviää miun kotikaupunki jositain postauksista ja linkeistä. Kuten tästäkin ;)

   Poista
 3. Haastoin sut!

  Toivottavasti nautit täysillä polttaritouhuista, hyvältä ainakin kuulostaa suunnitelmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouiii, kiitos haasteesta! Miulla onkin pari roikkumassa, pitää yrittää niihin panostaa sít jossain välissä... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...