lauantai 4. toukokuuta 2013

Survival Plan For May

Vähän kuulumisia taas. Vieläkin oon melkolailla lepotoipilas, mutta uskoisin fyysisen olon kohentuvan ensi viikolla huomattavasti, kun huomenna loppuu nuo molemmat antibiootit. Kun pääsen vähän liikkeelle, se varmasti piristää.  Miun selviytymiskeinot on olleet vähän huonot nyt kun en oo päässyt salille purkamaan oloja. Toisaalta nyt jo vähän pelkäänkin sinne salille menemistä, kun oon niin lösähtänyt ja onko miulla enää mitään voimiakaan jäljellä. Juuh, ei miun pitäis tuosta asiasta nyt ainakaan enää mitään uutta stressinaihetta ottaa, mutta väkisin sitä(kin) miettii.
 
Tein itselleni selviytymissuunnitelman tuleviksi viikoiksi, ja se näyttää tältä:

  • Lukeminen ja tv (nyt taas jaksan paremmin keskittyä näihin ja tekee hyvää elää hetkessä ja jossain ihan muualla kuin tässä todellisuudessa)
  • Kirjoittaminen ja vertaistuki, jota miulla on onneksi saatavilla
  • Kun fyysinen kunto sallii, urheilemaan!
  • Kun fyysinen kunto sallii, pihahommat. Niitä ainakin riittää!
  • Kaappien siivous kotona. Tätäkin laatua riittää!
  • Syöminen, ei suruun lohduksi vaan kehoni ravinnoksi ja nautiskelukaan ei ole kiellettyä, kunhan siihen on oikeat motiivit
  • Lupa levätä. Nukkua päivälläkin jos vaan nukuttaa
  • Avun ja tuen pyytäminen silloin kun sitä tarvitsen (tää on mulle kyllä vaikeaa!)
  • Keskusteluajan varaaminen lääkärille, ja sitten yritän unohtaa koko asian siihen keskusteluaikaan saakka (tuskin onnistuu, mutta aina kannattaa yrittää)
  • Lupa tuntea kaikki tunteet, mitä tulee
  • Yrittää olla syyllistämättä ja ruoskimatta itseäni. Yrittää pikkuhiljaa antaa anteeksi itselleni vajavaisuuteni. Onnistunkohan siinä koskaan?


  • Kiitos kaikki ihanat jotka ootte jaksaneet tsempata, vaikka tässä ei ole päässytkään treenaamaan, vaan oon joutunut keskittymään asioiden käsittelyyn ja toipumiseen. <3

    7 kommenttia:

    1. Vaikeita asioita ja tunnistan itsessäni paljon noita samoja piirteitä toisinaan. Voimia ja vertaistukea täältä. <3

      VastaaPoista
    2. Siulla on käsittämättömän upea voima löytää positiivisuus kaikkien vastoinkäymistenkin keskeltä <3 Ihailen siuta!

      VastaaPoista
    3. Sun selviytymissuunnitelma näyttää kyllä hyvältä :)

      VastaaPoista
    4. Elä syytä ihtees siitä, että ei pääse liikkumaan. Tiedän että se on vaikiaa, samaa vikaa miullakin. Tässä nyt lepoviikko salilta (taas) ja sitten ensi viikolla toisella ohjelmalla. Pitäisi kai levätä, mutta nyt sitten näinä salipäivinä (ma, ke, pe) päätinkin että harrastan aerobista eli menen aamulenkille aka juoksemaan. Se siitä levosta tai siis ajattelen sen niin, että se on lepoa salilta :D
      Silmä on lääkittävänä edelleen ja pelkäämpä että tuossa parin vkon päästä kun on tarkastus, niin lekuri sanoo joko a) ei oo parantunut, jatketaan tippoja tai b) parantunut, menee pari vkoa ja se uusii.

      VastaaPoista
    5. Tsemppiä täältäkin :) Hyvä asenne vaikeuksista huolimatta, sillä pärjäät varmast!

      VastaaPoista

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...