perjantai 17. toukokuuta 2013

Super Fridaaayyyy! :)

Voi vitsi, mikä fiilis! Oon vieläkin ihan euforiassa mahtavasti menneestä olka-selkätreenistä. Kyllä kulki hyvin ja oon niin onnellinen, kun treenit alkaa taas kulkea. Tästä on hyvä jatkaa läpi kesän! Oon myös miettinyt, jos aloittaisin kesäkuun alusta kreatiinin. Oisko jollain kokemuksia kreatiinista? Onko ollut hyötyä? Tällä hetkellä lisäravinteista miulla on käytössä ennen treeniä BCAA ja treenin jälkeen palkkari, jossa hera ja maltodekstriini. Sitten nappaan päivässä kaksi kappaletta Green Tea -kapseleita, jotta nesteenpoisto toimisi vähän vilkkaammin. Tietysti sit lisäksi perusvitamiinit, Omega 3:t ja magnesiumit.

Mutta nyt taas karkasin vähän aiheesta, eli tämän aamun treeniin!

Reippaana lähdössä juu!
Kokosin treenin aika pitkälti supersarjoista ja voin kertoa, että kyllä toimi! Tämmöinen setti oli:

1. Alatalja leveällä lapiokahvalla 3x12
2. T-kulmasoutu 3x10
3. Pystypunnerrus smithissä 1x10, 1x8, 1x7,5 (;D)

4. Viparit taakse (S) 3x10
5. Viparit sivuille (S) 3x10
6. Viparit eteen vuorokäsin (S) 3x10

7. Pull over 3x12 (S)
8. Face pull 3x12 (S)

9. Selkäpenkki (S) 3x12
10. Latsiveto (S) 3x10

11. Vatsat taljassa 3x12

Viparisupereiden jälkeen piti kyllä puhallella hetki jos toinenkin ennen seuraavia muuveja. Oli se sen verran rankka. Tää kyllä jää ehdottomasti miun olkatreeniin nyt ainakin vähäksi aikaa! Pakko oli ottaa kuva noiden vipareiden jälkeen ja nyt täytyy kyllä myöntää, että melkein säikähdin kun kotona katsoin koneella tuota kuvaa. Oonko tuo ihan oikeesti mie?? No, pumpissa tietty lihakset, mutta silti. En oo vielä aiemmin itteeni kumminkaan tuossa kuosissa nähnyt! No, tästähän saa vaan lisäbuustia, että kyllä siellä hötönkin alla jotain lihasta kasvaa! :D


Miun pitäisi tänään vielä haravointihommia tehdä... Joo, "pikkuisen" on taas venynyt se homma. Saapi nähdä, miten se onnistuu, kun tuli kyllä tuota yläkroppaa väsytettyä aika lahjakkaasti. Huomenna onkin treenivapaa ja sunnuntaina tarkoitus mennä tekee rinta+kädet. Huomenna muuten mennäänkin Nurmekseen ihailemaan hienoja moottoripyöriä! Wiuuuuh!

Ihanaa, aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

17 kommenttia:

 1. On kyllä komea pumppi :D Mies käyttää aina välillä kreatiinia, vois siltä kysellä et onko sillä ollut vaikutusta. Ite ajattelin et syksyllä vois kokeilla kreatiinin käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, arvaa mitä miun mies sanoi tuosta kuvasta? "Oma pikku kuulantyöntäjä" :D Hmph... Nojoo, aika pumppi kyllä, mutta nuo epäkkäät alkaa olla jo siinä, ettei niiden tarviis kauheesti enää kasvaa, etten ala näyttää ihan sikaniskalta. Mut kyllä kannattaa kokeilla noita viparisupereita, saa varmasti kunnon tuntuman!

   Miunkin mies on välillä kreatiinia käyttänyt, mutta kun se on vähän semmosta epäsäännöllistä ollu, niinku sen treenitkin nyt niin ei ehkä oo tullu niin sitä semmosta hyötyä kuin voisi tulla.

   Poista
 2. Loistavvaa Freya!! :) Mahtavasti on muotoa tykinkuulissa!! Juu ite käytän Con-Cret kreatinia, toimii, on erikois beta-cret muoto, tsekkaa Pps-shop jos kiinnostaa. Tsemiä treeneihisi hurjasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Kerttu! <3 Kävin kattoo tuota keatiiniaja kyllähän tuo vaikutti aika lupaavalta. Vähän pitää vielä miettiä, kokeilenko kuitenkin jotain vähän edullisempaa vaihtoehtoa ainakin aluksi. :)

   Poista
 3. On kyllä ihan mieletön pumppi!!! Siun lihastyyppi on selkeästi tehty tähän. :)

  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäys: tähän LAJIIN.

   Poista
  2. Pikkuhiljaa sitä alkaa itekin vähän uskoa, että kyllä se lihas kasvaa, kun sitä vaan tarpeeks treenaa ja myös syö. Haluisin vaan ylimääräiset fläsät pois, ja ne nahkat...

   Poista
  3. Sulla on kumminkin hyvä syy niille - ne on tulosta siun mielettömästä ponnistuksesta. Ei se varmasti auta sillon kun ärsyttää, mutta miusta se silti tuntuu kunnioitettavammalta kun omat täyteläiset vyötärömakkarat - niissä kun on sitä sisustakin. Kaukana tammi-helmikuussa on muistot makealakoista ja muista toimenpideyrityksistä. ;D Mut ei voi mitään, joskus taas otan niskaotteen. Tai sitten en.

   R

   Poista
  4. Kyllähän mie oon tosiaan mieluummin näine nahkamakkaroineni kuin sellaisena mitä ennen olin. Kyllä se silti kismittää, kun nää on alkaneet vaivata ihan fyysisestikin eikä pelkästään visuaalisesti. Tuo ylimääräinen nahka on alkanut kutista ja hankautuu esim. housujen kauluksen kohdalta. Kyllä tälle varmaan jossain vaiheessa täytyy jotain tehdä.

   Niskaote on hyvä ottaa silloin, kun siihen on oikeesti valmis! :)

   Poista
 4. Sie oot Freya kehittynyt viime aikoina ihan silmissä :) Patit näkkyy kyllä niin selvästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, se on tuo kun kesken treenin kuvaa, niin erottuu. Nyt kun kattoo peilistä niin on taas patit kateissa. ;)

   Vähän kumminkin ihmettelen sitä, että kun oli monta viikkoa taukoa ja söin vaikka miä höttöä ja nyt muutaman salikerran jälkeen tuolleen tulee lihakset näkyviin. :O

   Poista
  2. Lihas kasvaa levossa. Mie oon ihmetellyt omalla kohdalla just samaa. Niin vähän salia, ja silti pienoiset olkapäät on kun niitä teen. Ok, hiihdon jälkeen jotenkin vielä tajuan, että siltä alueelta saattaa lähteä nestettä ja ehkä palaa vähän rasvaakin (vaikka hiihto itessään ei ehkä olkapäihin vaikuta), mutta nyt on kaukana se hiihtokin jo. Ja silti jotain pienenpientä pampulaa ihan minimillä salilla... Kyllä se varmaan on niin, että lihas on levänneenä myös vastaanottavaisempi.

   R

   Poista
  3. Tuo on kyllä totta. Ja eihän parin viikon tauko vielä niin kauheesti siihen lihaskuntoon yleensä vaikutakaan, enemmän aerobiseen kyllä. Ja sen oon kyllä huomannutkin. Levännyt lihas on varmasti vastaanottavaisempi kuin loppuunkulutettu. Oot ihan oikeessa. :)

   Poista
 5. Vau, mikä mimmi! Ja mitkä muskelit! Noi viparisuperit toimii kyllä ihan loistavasti. On tullut mullakin ohjelmaan jäädäkseen <3

  Ite käytin alkuvuodesta kreatiinia suht säännöllisesti. Vaikutus oli ihan selkeä treenitehoissa. Jaksoi tehdä isoilla painoilla pitempään, eikä väsy tullut niin nopeasti :) Kreatiinilla on vaan ilkeät sivuvaikutukset - aiheutti mulla näppylöitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein nyt ei malttais odottaa seuraavaa olkatreeniä! :)

   Kiva kuulla, että kreatiini on toiminut. Miinusta kyllä noista näppylöistä... :/ Miulla kun on semmoinen iho, joka just helposti menee näpyille pienistäkin muutoksista. No, se pitää vaan itse testata!

   Poista
 6. KIva tuo löllö al... eikun lihas tuossa ekassa kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä löllöä riittää tässä kropassa, oon kyllä siitä oikein tietoinen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...