tiistai 7. toukokuuta 2013

Back At Gym

No pitihän se tulla vielä tänään kirjoittamaan toinenkin postaus ja hehkuttamaan, miten huippua oli taas salilla! Oli se kiva, että Pian kanssa mentiin yhdessä, niin oli heti vaan parempi tsemppi päällä. :)  Olin kyllä tosi epäileväinen, miten treeni mahtaa sujua, mutta meni se loppujen lopuksi paremmin kuin pelkäsin. Siitä se lähtee taas, pikkuhiljaa.

Siellähän se vaan lattialla makoilee!
Ok, tämän nappasin vasta treenin jälkeen ;)
Tehtiin tänään olkapäitä ja selkää miun ohjelman mukaan. Kulmasoutu tangolla korvattiin t-kulmasoudulla, kun Pia ystävällisesti näytti miulle sen tekniikan. Aloitettiin kuitenkin alataljassa lapiokahvalla. Heti kyllä tuli kunnon tuntuma, kun lihasressukat on olleet niin kauan käyttämättöminä. Tein samalla aloituspainolla kaikki 3 sarjaa, kun aiemmin oon aina lisännyt. Mutta kyllä nyt riitti tuokin vallan mainiosti.



Sitten oli vuorossa se t-kulmasoutu. Vähän piti hakea sellaista otetta tangosta, että tuntuma tulee takaolkapäille. Parhaiten sen sain suht kapealla otteella. Pia sanoi, että paremman saa vielä, jos pystyy tekee jalat leveämmässä haarassa, mutta meidän salilla tuo laite on sellainen, ettei siinä saa jalkoja kovin leveälle. Mie luulen, että miulle tuo liike tuo vielä paremman tuntuman niin, että tekisin vähän rivakammalla tahdilla kuin nyt tein. Silleen vähän runttausmeiningillä.

Tiukka keskittyminen ;D

Seuraavaksi oli vuorossa aina yhtä "ihana" pystypunnerrus niskan taakse Smithissä. Ekat 12 toistoa meni ihan jees pelkällä tangolla. Sitten laitoin pikkukiekot ja tokassa sain 8 menemään, viimeisessä taisi Pia jo avustaa. Viimeisessä nousi 6, Pian avustuksella viimeiset. Tämä on kyllä sellainen liike, jossa olkapäät on tulessa varmasti ja juuri siksi se onkin yksi miun suosikeista. Juteltiinkin, että ikinä tällä ei saa tehtyä sarjoja loppuun. Mutta pääasia on se, että tekee niin viimeiseen asti kun vaan pystyy!

Pain!

Sitten taas jatkettiin takaolkapäiden kiusaamista vipareilla taakse. Tässä vähän päänvaivaa edelleen aiheuttaa se oikea asento. Siis miten käsien on paras olla, että tuntuma menee takaolkapäille eikä ojentajille. Ite oon ainakin huomannut, että kun käsivarsia pitää hieman koukussa, niin silloin se tuntuu paremmin siellä missä pitääkin.

Löllöä riittää...

Vielä sitten viparit sivuille. Mie tykkään tehdä tämän liikkeen käsivarret koukussa, kun taas Pia teki suorin käsivarsin, joka on rankempi versio.



Vipareiden jälkeen oli vielä supersarjat jäljellä. Ensin pull down ja face pull. Tässä vaiheessa alkoi jo kunnolla hyydyttää, mutta aika lähelle entisiä painoja pääsin. Vain kolmannessa sarjassa en enää lisännyt painoa, niinkuin yleensä oon tehnyt.



Viimeisenä superina tehtiin selkäpenkki ja latsiveto laitteessa. Siinä olikin miun treeni ja siirryin venyttelemään. Jätin vatsat tekemättä, kun miun ylämaha on edelleen aika turvoksissa ja alavatsan lihaksiakaan ei oikein pysty täysillä jännittää. Kyllä sen treenin aikana huomasi, kun ei keskikroppa ollut niin hyvänä tukena kuin pitäisi, mutta mikään ei tuntunut pahalta ja tosiaan treeni kulki paljon paremmin kuin olin luullut. Huomenna varmasti kyllä tuntuu... Itse asiassa eilinen balance tuntuu nyt reisissä aika reippaasti. Siitä huomaa, että kun on lihakset olleet levossa, niin ei paljoon tarttee, kun heti kipeytyy. Mutta tästä on hyvä jatkaa taas treenejä! :)

:)

11 kommenttia:

  1. Kiva, että oot päässy taas treenaamaan :) Kyllä se siitä helpottaa pikku hiljaa <3

    VastaaPoista
  2. Hihii, taidetiin yhtä aikaa olla kommentoimassa toistemme blogiin. Mie oon tosi vaikuttunut siun tämän illan postauksesta. Kiitos siitä tekstistä! <3

    VastaaPoista
  3. Hienoa likat! :)

    Ja hei, sie näytät kyllä yhtä upealta kuin aina ennenkin, ei mitään löllöjä tai turovtuksia ainakaan ruudun tänne puolelle näy. Rehellisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) On kuvissa sellasiakin, missä aika selkeesti näkyy, en vaan niitä sitten halunnut tänne laittaa. Ja nythän se mahakin illasta vasta taas ihan kunnolla turposi, mieskin ihmetteli, että miten se vielä tuolleen. Ja olo on semmonen, että on liikaa nestettä kehossa. Ostin salilta Green tea -kapseleita, josko ne auttais! Ja tämä liikunta.

      Poista
  4. Jee, tosi kiva kun pääsit treenaamaan taas! <3 Varmasti se antaa voimaa sulle! Ja hyvältä näytti treeni Pian kanssa! On se vaan hyvä, että välillä pääsee tekemään treeniä seurassa, kun tulee just tehtyä ihan loppuun asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todellakin antaa henkistäkin voimaa kun pääsee taas tekemään sitä mistä niin kovin nauttii. :) Pia on kyllä aivan mahtavaa treeniseuraa, niin kuin sie itekin tiedät! :)

      Poista
  5. Huippuja treenikuvia! Upea Freya! <3 Voimia :)

    VastaaPoista
  6. Jeejee, huippua kun pääsit!!!

    On muuten tosi hyvä se "vyölaukku", jonka tilasit - mie tilasin kans. En olisi varmasti huomannut ellei siun listalla olisi ollut. Eilen kokeilin vasta ekaa kertaa.

    Mulla on sali-into ihan hakusessa, saas nähdä mitä reittiä se palaa ja millä saisi houkuteltua.

    Aurinkoa!

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua tosiaan! :)

      Joo mie kyllä tykkään siitä tosi paljon ja se kulkee salillakin aina mukana. On se vaan kätevä!

      Noo, kyllä se sali-into sieltä sitten palailee kun sen aika on. Siulla on kuitenkin se juoksuharrastuskin siinä.

      Aurinkoa on kyllä eilen ja tänään piisannut. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...