keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Shopping. Again.

Tänään tulikin tekstari salilta, että illan combat on peruttu ohjaajien sairastumisen takia... :( Ensin mietin, että voihan kökötys sentään, oli niin odottanut seuraavaa kertaa. Ajattelin sitten, että jospa menen salille illalla. Kuitenkin tänään oloni on ollut vähän väliä huonovointinen enkä ole oikein kunnolla saanut syödyksikään. Päätinkin sitten pitää vielä toisen lepopäivän putkeen, vaikka pikkuisen päätös kirpaisikin. Kotona sitten mieli kirkastui, kun mies tuli kahden pahvilaatikon kanssa. Joulu? Melkein! Nimittäin tilauksemme Fitnesstukusta! Olipahan taas ylinopea toimitus, kun viikonloppuna tehtiin tilaus ja tänään paketit olivat jo perillä!

Siinä on siis heraa, maltoa, kreatiinia (bonustuote miehelle), rannetuet (miehelle) BCAA:ta, vetoremmit, kalaöljykapseleita (bonustuote), protskupatukoita ja Niken tank-toppi. Kuvasta puuttuu Fitnesstukun naisten T-paita (bonustuote miulle) ja Better Bodiesin housut, jotka miulla oli kuvaushetkellä päällä.

Better Bodies Soft Cargo Pants
Nuo housut on kyllä ihan älyttömän hyväntuntuiset jalassa! Vähän vaan mietin, että ei ehkä ihan sovelias miulle se iso Better Bodies -teksti just takamuksen yläpuolella, kun siinä takamuksessa just on niin paljon treenattavaa! :D No, jospa se siellä sitten motivoisi ja antaisi potkua tehdä tästä kropasta oikeesti parempi. Vetoremmeissä riittää kyllä ihmettelemistä. Miehellä on kuulemma erilaiset, joten ei oikein osannut sanoa, miten noita pitäis käyttää. Pitää googlailla vähän. Siskolla on nuo samat, mutta en tiedä milloin taas päästään yhdessä treeneille, kun se asuu toisella puolella Suomea. Muuten nuo Goodlifen patukat mitä tilattiin, on tosi hyviä! Syötiin miehen kanssa yksi puoliksi maistiaisiksi. Makuna on Chocolate Fantasy ja todellakin maukas!

Huomenna taas töiden jälkeen toivottavasti salille. Ja venyttelyyn. Toivottavasti olo ois parempi jo huomenna ja muutenkin energiat paremmalla tasolla. Omaa treenikuumetta nostamaan tähän vielä pari kuvaa maanantain olka-selkäaamulta:

Viparit tehty. Väsy paistaa naamalta.


Oijjoi, kyllähän noista kuvista näkee, että jo maanantaina on oikeesti ollut veto pois... Siis muutenkin kuin treenien jäljiltä.

8 kommenttia:

  1. Kerrohan sitten miten noi housut kestää käytössä, löpsähtääkö tms. :) Oon ite haaveillut noista mutta kun BB:n treenitrikoista on vähän kökkö kokemus niin oon vielä vähän kahden vaiheilla sijoittaisinko noihin vai en..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron toki :) Miullahan taitaa olla ne samat BB:n trikoot kuin siulla ja onhan ne vähän löpsähtäneet, mut silti vielä ihan hyvät käyttää. Nämä soft pantsit on tietty ihan erilaista materiaalia ja jo tyyliltään vähän lökärit. Miulla siis koko M ja ei yhtään isompi ainakaan tarvii olla. Toivottavasti tuo vyötärö ei hirveesti löpsähdä! Ihanan pehmeet nämä kyllä on.

      Poista
  2. Wau tosi ihanat pökät! Mie oon kuolannu nuita, mutta ei oo s kokoa ollenkaa. ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä tosi kivat! :) Kyllä muuten ainakin tuolla Fitnesstukulla näkyy olevan myös s-kokoa saatavilla!

      Poista
  3. Niin, mutta xs. :)Vahingossa panin s

    VastaaPoista
  4. Noi patukat on tosiaan hyviä, ihan kaikki maut. Minttu on kuiteski ihan ykkönen, vaikken normisti mintusta tykkääkkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyviä kyllä! Ens kerralla vois tilata sit jotain toista makua maisteltavaksi. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...