perjantai 11. tammikuuta 2013

Serious Shopping

Tänään on ollut jännittävä päivä. Paljastan nyt, että kävin työhaastattelussa. Olen tiennyt tästä jo pidempäänkin, mutten ole oikein uskaltanut ottaa asiaa "julkisesti" esille. Ensi viikolla pitäisi tietää, kuinka Freyan käy. Tulee piiiitkä viikonloppu odotella lopputulosta. Voi kun niin toivon, että pääsisin! Pitäkääs miulle peukkuja! :)

Haastattelun jälkeen piti lähteä rentoutumaan... ei, en mennyt syömään suklaakakkua! Enkä myöskään salille, sillä aamulla kävin jo juoksemassa. Menin shoppailemaan! Siellä vierähtikin pari tuntia. Löytöjä: Shock Absorberin treeniliivit (miun kaikki urheiluliivit on tuota merkkiä, ehdottomasti loistavaa laatua!), Actuellen normiliivit (ale 50%), Icepeakin sammarit (ale 40%), Maybellinen mascara sekä Cubuksesta treenitoppi ja perustoppi. Cubuksen treenivaatteet on miusta aika hyviä hintaansa nähden, tuokin toppi maksoi vain 9,90 €. Ja perustoppi alesta 2,90 €. Not bad. Nyt kun on tuhlattu, niin toivottavasti niitä töitäkin tulee! :)

Cubuksen treenitoppi edestä ja takaa, alla uudet SA-liivit. Ja kaupan päälle selkäröllykät, anteeks...

Cubuksen perustoppi ja Icepeakin ruskeat sammarit, koko 38!! :)
Oukei, tämä on olevinaan treeniblogi, mutta kiva on aina esitellä uusia vaatteita, eiks niin? :) Mutta olen mie tällä viikolla salillakin käynyt. Itse asiassa joka päivä! Maanantaina oli lepopäivä, mutta balancessa kävin. Tiistaina kävin pumpissa. Keskiviikkona oli rivitanssin vuoro ja päivällä tein lisäksi lumityöt, ja omakotitalon pihan kolauksen voi kyllä laskea treeniksi! Ainakin jos on paljon lunta. Mulla meni urakkaan 1h 10min., joten ihan kelpo treenistä se käy. Eilen kävin tekemässä salilla yläkropan ja arvatkaa mitä! Olin niin fiiliksissä siitä treenistä! Pystyin nostaa painoja muistaakseni joka liikkeessä, polte tuntui koko yläkropassa ja kotona olin ihan naatti. Vedin siihen treenin päälle vielä 20 minuutin intervallin ja loppuilta menikin kotona siitä palautuessa. Miun vaan pitää näköjään uskaltaa, se on se avainsana. Kyllä mie pystyn, kun vaan uskallan yrittää! Tänään muuten ostinkin itselleni treenivihkon, jota alan kuljettaa salilla mukana. En ole aiemmin käyttänyt sellaista, ja joskus ottaa päähän kun en muista mitä painoja ja monta toistoa olen viimeksi tehnyt. Nyt vaan kaikki ylös, niin kyllä muistaa! Ja yrittää seuraavalla kerralla pikkuisen enemmän! 

Tänä aamuna olin aika väsyksissä. Mies sanoikin, että ehkä siun pitäis jäädä nukkumaan että oot pirteenä haastattelussa. Se kyllä houkutteli, mutta ajattelin silti lähteä juoksumatolle, kun olin eilen niin päättänyt. Eka 20 minuuttia oli tuskaa ja päätin, että puoli tuntia riittää jos en jaksa. Mutta sitten 30 minuutin kohdalla ajattelin, että 10 minuuttia vielä! Siitä sitten etenin 5 minuutin tsemppauksilla, kunnes se tunti olikin täynnä. Oli aika hyvä fiilis, 8 km juostu tyhjällä vatsalla heti aamusta, ei miusta niin kamalan huonosti. Vaikka ois kiva joskus se kymppikin jaksaa...

Tämmöistä tänne, jotenkin ollut vähän haipakka viikko. Huomenna pidän kyllä lepopäivän ja sunnuntaina taas salille sitten. 

Have a great weekend gals n' guys! ;)

16 kommenttia:

  1. Ootpas upean näköinen!! Miau!! <3 Ja peukut pystys on sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, vasta muuten kuvat ladattuani huomasin, miten tuossa yhdessä kuvassa näkyy läpi topista, kun on salama päällä kamerassa... :O No, olkoon.

      Kiitos kehuista ja peukuista, Janna! :)

      Poista
  2. Toivotaan parasta peukut pystyssä työpaikan suhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, toivotaan! Ois unelmapaikka mulle kyllä tuo! Kiitti peukutuksesta! :)

      Poista
  3. Peukkuapeukkua! Yksi päivä itseasiassa mietin asiaa, kun muistelin, että täällä olisi vasta joku aika sitten ollut siun alan paikka auki.

    Millasta se rivitanssi muuten oli?

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, R! :) Juu eiköhän se oo se paikka, jonka oot hoksannu!

      Rivitanssi oli ihan jees, sellaista hauskanpitoa. Ei siinä kovin hiki tullut enkä hengästynyt, alkeita tietysti opetellen. Ajattelin, että kirjoitan siitä paremmin sitten vaikka ensi viikon tunnin jälkeen, kun ehkä ekan kerran jälkeen vielä paha sanoa. Jos siis ehdin sinne keksiviikkona!

      Poista
  4. Mä käytän samoja urheiluliivejä ja ne on kyl parhaat, pitäs hommata uudet kans jo :) Hyvin oot kyllä juossu, ens kesänä sitte kympille, mitä hä? ;) Peukkuja työpaikan suhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, parhaat on! Tosi kestävät ja tukee hyvin. :) Ja kokoja on laidasta laitaan, silloin alussakin löysin sieltä omaa kokoani vastaavat treeniliivit. Vai kesällä kympille... saapi nähdä! ;) Kiitos peukuista sullekin, Eve! :)

      Poista
  5. Thumbs up että saat paikan! <3 Ja tosiaan oot shoppailusi ansainnut, se on hyvä hemmottelukeino - varsinkin jos ostaa treenivaatteita ;) Toi treenitoppi on tosi hieno ja ei tosiaan hinnalla pilattu!

    Uskallus on avainsana siihen, että pystyy nostamaan niitä painoja ja pistämään kaiken likoon saadakseen seuraavassa treenissä "aina vähän enemmän". Tietty se kysyy kivunsietokykyä kanssa, mut sekin on tavallaan uskaltamista kun jos pelkää että sattuu, niin ei ainakaan tuu koskaan kehittymään. Pitää unohtaa ja antaa vaan mennä ryminällä eteenpäin. Pois tieltä risut ja männynkävyt, täältä tulee suomalainen ja sanoo että PERKELE! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks for thumbs, Annie! :)

      Kyllä, totta turiset. Uskallus on avainsana itse asiassa aika moneen asiaan elämässä. Oli kyse sitten treenistä tai vaikka elämän erilaisista haasteista, se kehitys tapahtuu vain kun uskaltaa mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokea uusia asioita. Sitä paitsi kun kova työ teettää tulosta, osaa siitä lopputuloksesta sitten nauttiakin, kun se ei ole tullut liian helposti! :) Ryminällä eteenpäin, ihana oot Annie! <3

      Poista
  6. Peukut pystyssä täälläkin, go Freya! :) <3

    Hyviä ostoksia oot kyllä tehnyt, ja treenivaatteitahan nyt ei koskaan voi olla liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! <3

      Joo, ei treenivaatteita voi olla liikaa, sehän on selvä :)

      Poista
  7. Täältä peukut kans! Etköhän sä saa sen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Toivossa on hyvä elää, sanoi kirppu toiselle! :)

      Poista
  8. Täällä myös peukut pystyssä! ;) <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...