perjantai 25. tammikuuta 2013

Yesterday's News

Aijjaijjaijjai! NYT tuntuu! Takapuoli ja reidet ihan juntturassa, yläselkä ja rinta hellänä, hauikset palasina :D Tänään piti lähteä tekemään just jotain noista, mutta nyt ei kykene. No muutenkin oli tarkoitus kyllä, että tämä viikko olisi vielä vähän iisimpi liikuntakertojen suhteen, että kroppa ehtii kunnolla kerätä nestettä ja energiaa. Mutta eipä oo pitkään aikaan ollut bodypumpin jälkeen paikat kipeinä! Olihan tuossa tietty se pari viikkoa taukoa, ehkä se sit johtuu siitä. Jalathan mulla oli jo valmiiks kipeet toissapäivän treenin jäljiltä. Kyllä oli aluksi eilen kyykkääminen hankalaa, mutta kun se lähti, niin sitten oikein nautiskelin siitä polttavasta tunteesta. Tankokin oli vaikea saada harteille, kun yläselkä oli jo valmiiksi kipeä. Laitoin kyykkybiisiin nyt vain 17,5 kg, jottei olisi liikaa rasitusta, mutta kyllä tuokin kipeillä jaloilla tuntui... Muuten kyllä jaksoin tehdä kaikki biisit entisillä painoilla, joten ei tuosta parin viikon tauosta onneksi niin haittaa ollut. Paitsi että nyt on paikat kipeinä. Päivällä tulikin jo hieman lihaskuntoa tehtyä omalla ulkoilmasalilla, eli lumitöissä! Olikin ihanan raitis ilma eikä nyt urakkaan mennyt kuin 45 minuuttia, oli lumi sen verran kepoista pakkaslunta.

Lumitöihin! 
Hermanni-haltija vartioi maastoutuneena pihapihlajan alla
Ruuaksi tein eilen jauheliha-tomaatti-kidneypapukastiketta, joka on yksi lemppareistani! Kastikkeeseen tulee: naudan paistijauhelihaa, sipulia, kidneypapuja, tomaatteja, tomaattimurskaa, hernemaissipaprikaa ja tietysti mausteet oman maun mukaan. Helppoa, nopeaa ja hyvää! Kaveriksi keitin täysjyväohraa ja mukaan vielä annos raejuustoa ja eikun vaan syömään!

FOOOOD!
Otin muuten eilen illalla ensimmäistä kertaa itsestäni selkä"poseeraus"kuvia. Mietin, ilkeänkö niitä tänne laittaa, mutta laitan nyt kumminkin. Kyllä näkee, että työtä on tehtävänä. Mutta kai siellä on jotain jo tehtykin..? Harmi kun ei ole aiempia kuvia, mihin verrata. Mutta onpahan nyt nämä, joihin voin sitten verrata jos joskus tuolla jotain kehitystä parempaan suuntaan tapahtuu. Miun olkapäät kyllä näyttää ihan omituisilta näissä kuvissa... Ja nyt huomaa hyvin nuo roikkuvat allit. No mutta tässä ne kuvat. Laatu ei ole parasta mahdollista. Eka kuva on sininen (otin sen salaman kanssa) ja toka vähän rakeinen. Kuvat on otettu eilen noin tunti bodypumpin jälkeen.




Mie niiin haluan tuonne lisää lihasta! Selkään, hartioihin ja käsivarsiin. Kiitos.

14 kommenttia:

  1. Siis siehän oot jo nyt varsinainen lihaskimppu!! Kyllä huomaa, että töitä on tehty eikä noi muodot ole pelkkää höttöä. Vautsi, oot kunnon teräsnainen sanan jokaisessa merkityksessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anna <3 Kyllä tuossa selässä taitaa näkyä vähän painaumaa urheiluliiveistä ja siksi näyttää että "jotain piirtyisi esiin" :D Mulla on vaan ongelma just se, kun on tuota roikkuvaa nahkaa. Ei se tuolleen niin näy selässä, mutta sit kun on liivit päällä niin ne torsottaa kainaloiden alla jne. Mulla on pari numeroa liian iso nahka! Harmi kun niitä ei voi vaihtaa pienempiin yhtä helposti kuin vaatteita.

      Poista
  2. Lihasta on jo mahtavasti. Tuosta on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatketaan tänään hauis/ojentaja/hartiatreenillä! :)

      Poista
  3. Oih kun on herkun näköistä tuo kastike! Taidanpa testata itsekin :) Ompas muuten hyvän muotoiset olkapäät sulla, wautsi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata! Tuotahan on helppo varioida vaikka miten omaan makuun sopivaksi :) Enempi pyöreyttä pitäis saada olkapäihin. Niistä on aika hyvin rasva lähtenyt, mutta nyt sitä lihasta luiden päälle! :D

      Poista
  4. Kyllähän sulla on lihaksikas selkä :)! Itellä on reidet ja peba kyllä ihan juntturassa eilisestä treenistä. Au au, mut siinä ne kehittyy vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Pia! Joo, no pain no gain! Hei me voitaski vaikka joskus sopia kimppatreenit kun samalla salilla käydään?? Olis mulle ainakin helpompi kokeilla isompia painoja kun olis joku varmsitamassa.

      Poista
  5. Kiva että rupeet oleen jo kondiksessa taas :) ja kehitystä on kyllä tapahtunut, hyvä hyvä!

    VastaaPoista
  6. Siulle on tunnustus miun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi, kiitos! :) Käynpä nappaamassa kunhan ehdin!

      Poista
  7. Vautsi!!!!!! Kyllä sulla tosiaankin lihasta on.

    R

    VastaaPoista
  8. Nomut ei läheskään tarpeeks! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...