maanantai 21. tammikuuta 2013

Week 3

Siinäpä tuo mennyt viikko. Eipä juuri mitään lisättävää.

Mutta nyt on uusi viikko ja paremmalta jo näyttää! :) Ja tuntuu! Eilen alkoi olo kohentua huomattavasti, kun syöminen on onnistunut mainiosti. On se maha yrittänyt vähän vastalauseita heittää, mutta ei tuo ole pahemmin ärtynyt. Tänään olikin jo sen verran energiaa, että käytin aamupäivän ja osan iltapäivästä kodin puunaamiseen. Mulle tuli jotenkin pakkomielteeksi saada ne kaikki virukset pois meidän talosta, ja niinpä pesin petivaatteet, imuroin ja tamppasin sohvat (varsinkin sen, missä lojuin sairaspäivinä!), ja etenkin vessa sai erikoiskäsittelyn. Pois kaikki, missä se norovirus voisi vielä pesiä (säilyy hengissä jopa 10 vrk otollisissa olosuhteissa) ja roskiin lensi vessaharja sekä hammasharjatkin vaihtoon. Toivottavasti nyt pysyy pöpöt poissa miusta ja miehestä!

Äsken tulin kaupasta ja oli ihanaa päästä ulos monen päivän sisälläolon jälkeen. Kävin ihan tarkoituksella vähän kauempana kaupassa, niin siinä tuli samalla pieni kävelylenkkikin tehtyä. Siellä kaupassa kyllä alkoi hiipiä heikko olo ja kotimatka meni jo sillä fiiliksellä, että kun nyt äkkiä pääsis! Oli vielä tosi painava ostosreppu selässä ja pikkuisia pisteitäkin oli näkökentässä. Ei ole siis kunto vielä kohdillaan, mutta suunta on oikea. Balancen jätän tänään vielä suosiolla väliin, eiköhän loppuilta vedetä henkeä. Huomasin siivotessa, että kumartelut vielä vähän huippaavat, joten ei ois kiva pyörtyä kesken balancen, kun siellä pitää päätä riiputtaa välillä alaspäin. No, ensi maanantaina sitten. Tänään olen syönyt runsaasti hiilihydraatteja, jotta keho saisi nyt sitä kauan kaipaamaansa polttoainetta ihan kunnolla. Huomenna nimittäin olis tarkoitus mennä kokeilemaan kevyttä salitreeniä, jos vaan yhtään siltä tuntuu! Jiihaa! :)

Nyt suon itselleni pienen oikean herkkuhetken ja sitten valmistamaan tonnikala-katkarapurisottoa.

Oikea herkku.

8 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että alat olla terveiden kirjoissa! Sitten vaan varovaisesti kohti treenejä, ettei tule takapakkia! En mä sillä että sä et olis maltillisesti hoitanut taudin loppuunviemistä, mutta kunhan muistuttelen muuten vaan ;) Parempaa viikkoa sulle ja kivoja treenejä!! :)

    VastaaPoista
  2. Eiköhän tuossa ole jo ihan tarpeeksi sairauspäiviä yhdelle Freyalle, joten nyt peukut pystyssä että nuo huimailut ois enää vain taudin viimeisiä rippeitä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuule ihan samaa mieltä. Tarpeeksi sairauspäiviä tosiaan! Kiitos! <3

      Poista
  3. Jeeee kohta oot taas täydes vedos! VOIMIA! <3

    VastaaPoista
  4. Toi Geisha Dark on muuten tosi hyvää! :D Miun mielestä se on itseasiassa parempaa kuin se perus.

    Siulla on tosi innostava blogi, kiitos siitä. :) Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo miusta kans se on parempaa kuin alkuperäinen, joka on ollut miun lempisuklaata lapsesta asti. Kiitos kehuista vaan itsellesi, mukava jos tykkäät! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...