sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Deal of the Day ;)

Ajattelin tässä vinkata muillekin, että jos tämän vuorokauden puolella tekee tilauksen Fitbodyn vuositilauksesta (8 nroa), sen saa hintaan 27,50 € (norm. 55 €). Miun oli ihan pakko laittaa tilaukseen, kun oli noin hyvä tarjous! Eli vajaat kolme tuntia vielä aikaa, jos joku on miettinyt lehden tilaamista! :)

Fitbody

12 kommenttia:

  1. Ööö...mainoksen uhri - tilasin ;). Jospa tämäkin nyt sitten motivoisi ;). Kaikki keinot kehiin.

    VastaaPoista
  2. Viime vuonna yhden Fitbodyn jo ostinkin, joten edes vähän tuttu lehti. Itse asiassa ennen joulua harmittelin, kun eräälle lahjatoivekysyjälle en älynnyt vinkata fitnesslehdistä - nyt hoidin sitten itse tilauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie ostin itelleni ne molemmat numerot, jotka ilmestyivät viime vuonna. Onhan tuossa liikaa ja liian isoja kuvia, mutta jutut olivat kyllä täyttä asiaa. Oisin kuitenkin taas ostanut irtonumeroita, niin ajattelin, että tilaan nyt samalla koko vuosikerran, kun oli noin edullinen.

      Poista
  3. Vielä piti miunkin avata uudestaan kone, vaikka kertaalleen jo ajattelin, etten kuitenkaan saa aikaiseksi lukea. Jeejee, nyt jo odotan ekaa numeroa. :) Kiitos vinkistä!

    R

    VastaaPoista
  4. Oh damn, olis pitänyt nähdä tää aiemmin olisin kyl ehottomasti kans tilannu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tarjous on vissiin ollu koko alkuvuoden, aika viime tipassa miekin sen hokasin!

      Poista
  5. Sie taisit aiheuttaa kunnon yleisöryntäyksn tonne sivulle, nimittäin kun ite menin tilaamaan niin en päässyt edes koko saitille :D Yritin Googlenkin kautta, mutta en päässyt sieltäkään... No, miuta ei varmaan ollut sitten tarkoitetettukaan tilaamaan tota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijjoi... No, jospa sieltä tulis jossain vaiheessa samanlaista tarjousta uudelleen!

      Poista
  6. Varmasti hyvä sijoitus kyllä! ;) Meille tulee töihin kaikki fitnsslehdet ni luen ne siellä, ei oo siis vielää tarvinnu kotia asti tilata :D Just oli eilen tullu uusin numero fitbodya, tänään illalla pääsen sen kimppuun! ;) hyviä lukuhetkiä siulle<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...