tiistai 15. tammikuuta 2013

Never Give Up

Harmittaa. Sain puhelun, ettei minua valittu siihen työpaikkaan, jonka haastattelussa olin perjantaina. Koko viikonlopun oon ollut kahden vaiheilla, että kyllä mie pääsen ja toisessa hetkessä taas varma, etten pääse. No, nyt kävi näin eikä sille mitään voi. :(

Mie jo mietin, että nyt jos koskaan mulla ois oikeus käydä ostamassa suklaalevy. Nyt olisin ansainnut sen lohduntunteen, jonka saisin lempisuklaata syödessäni. Sitten ajattelin, että ei! Tämä on vanhan Freyan tapa käsitellä pettymyksiä. Uusi Freya syö suklaata silloin,  kun sen voi tehdä hyvällä mielellä. Jos nyt sen suklaalevyn kävisin ostamassa ja vetäisin sisuksiini, olo vain pahenisi. Eikä tämä ole todellakaan mikään maailmanloppu, en mie tästä todellakaan lannistu! Tottakai on lupa olla harmissaan, mutta elämä jatkuu ja nyt sitten keskitytään täydellä tarmolla tämän kevään muihin asioihin. 

Taidanpa ottaa vähän rahkaa ja lähteä sitten salille tekemään vähän cardiota. Tänään ei lihastreeniä, sillä huomenna on tiedossa yhteistreenit toisella salilla uuden ohjelmani laatijan kanssa. Haluan säästää kaikki paukut siihen ja saada uuden treeniohjelman hyvään alkuun.


Muutama tunti myöhemmin... Kyllä, se cardio oli parempi vaihtoehto kuin suklaalevy! :) Kävin puoli tuntia juoksumatolla ja puoli tuntia tein crossarilla intervallia. Ihanasti hiki valui ja väsy tuli. Kyllä tää tästä. Nyt odotan oikein innolla huomista treeniä! :)

14 kommenttia:

 1. Voi harmi, ettet saanut paikkaa! Mutta varmasti aukeaa vielä sinulle sopiva paikka! :) Ja nostan kyllä hattua uudelle Freyalle, vitsit miten hienosti hän käsitteleekään pettymystä! Juoksumatolle purkamaan agressiot, juuri näin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli paljon parempi vaihtoehto lähteä hikoilemaan kuin syödä suklaalevy. :) Kyllähän se harmitus tuntuu vieläkin, mutta eikun vaan leuka pystyyn ja tuultapäin!

   Poista
 2. Nainen siussa on asennetta! Just noin, elämä jatkuu, vaikka asiat ei aina mene kuten toivoisi. Tottakai se harmittaa, mutta nyt vaan katse eteenpäin :)
  P.S. Miekin tykkään tästä uudesta Freayasta, joka valitsee salin suklaalevyn sijaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Kiitos Veera! <3 Tuo oli pääkirjaston musiikkiosaston paikka, ja kyllä se miun sydän enempi siellä ihan kirjapuolella on. Oisin silti ollut halukas oppimaan uutta alaltani ja kehittymään. No, jospa joskus sit tärppää...

   Poista
 3. Hienoa nainen, oikee suhtautuminen asioihin! :) kyllä ne surut tehokkaammin sinne salille jää ja uusia mahdollisuuksia tulee varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve, kiitos tsempistä! <3 Nyt sit keskitytään tarmolla toisiin juttuihin. Hyvää teki oikein väsyttävä hikitreeni! :)

   Poista
 4. Se paikka ei siis vaan ollut tarkoitettu sulle. Jotain parempaa kenties tulossa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sen täytyy olla! Toivotaan, että sitten josain vaiheessa natsaa. :)

   Poista
  2. Näin mäkin ajattelen aina vastoinkäymisistä. Jälkeenpäin huomaat, että miksi ei natsannut tässä - koska jotain muuta ja entistäkin parempaa oli luvassa. Tämä on sellainen ajattelumalli, mihin olen itse uskonut jo pitkään, eikä sitä voi muuta uskoa, kun niin monta kertaa se on itsensä toteen osoittanut! Viimeisimpänä vaiheet, mitkä meidät lopulta Skotlantiin toi. Hienointa tässä on se, kun sen oppii näkemään jo pettymyksen hetkellä, eikä vasta jälkeenpäin. Ei ole pettymykset kauaa pettymyksiä. :) Kaikella tosiaan on tarkoituksensa. Kun mietit, mitkä asiat, hyvät ja ne huonommat, on sut tuoneet juuri tähän hetkeen, niiden ihmisten ympäröimäksi, siihen paikkaan, sellaiseksi ihmiseksi kuin olet.. Se on huikeeta! Mitä kaikkea on pitänyt sattua ja kuinka monta kyyneltä itkeä.. Ilman niitä, mitä kaikkea olisi jäänyt saamatta? Millainen ihminen olisit? Keitä rakkaita ei elämässäsi olisi?

   Näitä miettiessä välillä meinaa pää poksahtaa :D Mutta kaikki tosiaan tapahtuu syystä. Ei muuta kuin uusia tuulia kohti! :)

   Poista
  3. Heidi se taas puhuu asiaa :) Halaus siulle Freya, jotain vielä parempaa on taatusti luvassa <3

   Poista
 5. No perhana :( mutta hei tosi kiva, että sait puhelun sieltä! Ja hyvä ettet palannut huonoihin toimintamalleihin!!!!

  VastaaPoista
 6. Jees. Tuttu paikka, tuolla oon tehnyt jo monta vuotta sijaisuuksia ja uskon ja toivon, että vielä joskus sen vakipaikankin saan. Nyt kun on pätevyys ihan paperillakin. :)

  VastaaPoista
 7. Jospa se vielä tärppää ja ihan täysin sieltä omalta puolelta.

  Jeejee tuo suklaa-ajatusten hylkäys - mulla kävi vähän sama tänään.

  Mie kans niin ootan huomista. Toivoisin et voisin skipata koko työpäivän. :D Katoin just tuota tehtävää sarjaa ja hitsi siellä on muutama superkiva liike - yksi ihan lemppari.

  VastaaPoista
 8. Hienoa Freya, oon niiiin ylpee susta! Just oikee asenne, ja kyllä vaan se treeni piristää mieltä monin verroin herkkuihin verrattuna :)

  Sua odottaa joku toinen, vielä mahtavampi työ jossain! Usko pois! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...