sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Not My Cup of Tea?

Nonnih, nyt olis treeniviikko pulkassa. Alakroppaa siis tänään ja hmmm, kuten aina, se ei sujunut ihan niin kivasti kuin haluaisin. Miksei aina vois tehdä yläkroppaa? Mie saan aina yläkropasta paaaljon enemmän tehoja irti ja treeni on aina siis tehokkaampi kuin alakropan kanssa. Vaikka senhän pitäisi olla ihan päinvastoin. Minulla on päärynävartalo ja rasva tuppaa kertymään reisiin, peppuun ja lantiolle, ja nehän on just niitä paikkoja, joista se kaikken vaikeinta on saada poiskin. Omenaiset ovat siinä mielessä "onnellisemmassa" asemassa, että se rasva lähtee helpommin vyötäröltä. Tosin omenalihavuus on terveydelle vaarallisempaa kuin päärynälihavuus (vatsaonteloon ja elinten ympärille kertyvä rasva). Mutta siis, eksyinpä taas vähän aiheesta. Eli minun siis nimenomaan pitäisi tehostaa tuota alakropan treeniä, koska se on mulla se suurin ongelma-alue.

Vielä ihan reippaana salille lähdössä!
Enitenhän se on kiinni siitä, mistä aina itse paasaan: uskalluksesta ja omasta halusta ja tahdonvoimasta. Pitäisi vaan uskaltaa. Salilla minulla on ajoittain vielä todella huono itsetunto, varsinkin just alakroppapäivänä. 


Nyt mulla onkin oikein huipputilaisuus edessä! Blogini lukija teki minulle ehdotelman 3-jakoisesta treenistä, sain sen jo sähköpostilla. Tuo tämänpäiväinen noudattaakin jossain määrin jo sitä ohjelmaa. Vähän kauhistuin kun näin sen, minulle niin paljon tuntemattomia juttuja. Sovimmekin, että menen jonain päivänä hänen salilleen ja katsomme niitä yhdessä. Ja tarvittaessa hänkin tulee käymään minun salillani kanssani. Harmi, ettei me treenata samalla salilla, samassa kaupungissa sentään asutaan :). Jospa se siitä lähtisi, kun joku oikeasti on vähän "perään katsomassa". Kiitos R! <3

Nojoo, tänään mulla ilmeisesti ei energiat muutenkaan ole ihan kohdillaan, kun on aika vetämätön olo. Kävimme saunassakin kun tulin salilta, ja minun piti lopettaa kesken, kun jäähdyttelytauolla alkoi huimata. Loppuilta meneekin syöden hyvää ruokaa (mies tekee naudan sisäpaistia punaviinikastikkeessa) ja rentoutuen.

9 kommenttia:

 1. Mä suosittelisin lisäämään enemmän kaikkia loikkia, penkille hyppyjä, mäkijuoksua ja muita vastaavia liikkeitä jotka pistää jalat kunnolla töihin ja polttaa samalla rasvaa :) myös ihan vaan rasvanpolttolenkeistä vois olla apua. Mutta kiva et saat uuden ohjelmankin, motivoi varmasti taas uudella tavalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eve vinkeistä! Jotain hyppyjä ja loikkia ois niin helppo tehdä kotonakin, ei se ole kuin viitseliäisyydestä kiinni. :)

   Poista
 2. Tosi kiva tilaisuus, että saat treenaus-tsemppausta lukijaltasi :)

  VastaaPoista
 3. Askelkyykkykävelyt, koitapa niitä! Liike, jota en varmasti voi hehkuttaa liikaa ;)

  Ootko tulossa "miun" salille treenaamaan vai jonnekin muualle? :) Ihan huippua, mitä kaikkea blogin kautta voikaan poikia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaskelkyykkykävely, huhhuh, se on aikamoista tappoa! No, tosiaan tää on nyt paljon kiinni miun omasta asenteesta ja ite pitää vaan itteäni nieksasta ottaa! :)

   En oo siun salille tulossa, vaan Energylle. Kyllä tosiaan tää blogimaailma voi tuoda mukanaan ihania juttuja. Ja varsinkin teitä ihania uusia tuttavuuksia! <3

   Poista
  2. Haha, nieksasta, siis niskasta! ;D

   Poista
 4. Jalkatreeni kyl tökkii helposti ku se vaatii niin paljon energiaa ja ponniteluja. Isot lihakset tekee isoa työtä. Mut pääasia et menit salille! ;)

  Kivaa kohta alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mie ponnistelen vaan niin paljon mieluummin noiden haukkareiden ja ojentajien kanssa :D

   Kivaa viikkoa sullekin! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...