maanantai 7. tammikuuta 2013

Back in Business

Vihdoin alkaa arki, kun loppiainenkin on vietetty. Ja nyt pääsee Freyakin palaamaan ruotuun, silleen ihan oikeesti ;D Ja silleen ihan rennosti kehoa huoltaen, tänään nimittäin jatkuu tauon jälkeen BodyBalance, jee! Meillä aloitellaan vasta nyt uutta ohjelmaa, mukava päästä näkemään ja kokemaan millainen se on.

Tässä jo odotellaan, uudet treenipöksyt (Röhnisch) jalassa! :)

Kehonhuolto onkin päivän sana tässä osoitteessa. Kävin nimittäin aamulla kontrollikäynnillä fysioterapeutilla hartia-olkapäänseudun takia. Edellisestä käynnistä voi lukea tästä. Fyssan mukaan olkapääni on nyt parempi, ja vähän paremmalta se tuntuukin. Olen nimittäin tietoisesti alkanut kiinnittää huomiota sen asentoon eri liikkeissä. Sain kehujakin juuri siitä, että kun tehtiin harjoitteita, korjasin aina oma-aloitteisesti olkapään ja lavan asentoa oikeaan suuntaan. Kipeä ja jäykkä se on silti, samoin rintalihakset. Sain uusia ohjeita harjoitteiksi ja ehkäpä nyt tässä jossain vaiheessa yritän varata sitä hierojaakin, kun lihakset ovat niin kireillä. Sain myös vinkkejä siihen, miten miun kannattaa tehdä esimerkiksi punnerrukset, jotta se olisi miun olkapäälle ja lavalle hyvä asento ja ei väsyisi niin helposti. Vasen puoli on selkeästi toista heikompi ja se teettää kyllä töitä. Pitää vaan hioa tekniikkaa ja tehdä noita kevyitäkin harjoitteita päivittäin (ilman painoja). Varsinaisesta venyttelystä mulle ei kuulemma tässä ole juurikaan hyötyä, koska nivelet ovat muutenkin niin löysät. Bodybalance olis suosituksena miulle kerran viikossa, ja rintarankaliikkeet ja core-osuuskin tulis ottaa harjoitteena myös lavalle. Nyt vasta tajusinkin, miksi miun on niin vaikea saada pidettyä ristiselkää kiinni alustassa alavatsaliikkeissä! Sekin on kiinni näistä miun lavoista ja niiden väärästä asennosta.

Ruokapuolella siis paluu ruotuun koittaa tänään. Okei, piti ystävän ja kummitytön kanssa syödä aamupäivällä loppuun eiliseksi tekemäni luumu-juustotorttu! Ei sitä voi jättää happanemaankaan. Eilen meillä oli loppiaisvieraita ja pitihän kahville olla tarjottavaa. Mieskin palaa taas tänään "joulutauolta" ja aloittaa treenit ja ruokavalion, joten on se vaan helpompi kun molemmat ollaan samassa veneessä. :)

Keskiviikkona aion tehdä postauksen, jossa vastaan kysymyksiin, joihin viittasin tässä. Lisää saa toki laittaa vielä! :)

Reipasta talviviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Voitkin sitten arvioida uuden balance-ohjelman, kun en itse pääsekään sinne tänään. :( Mutta ensi viikolla sitten entistäkin innokkaampana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miepä sitten tuun raportoimeen! :) Eiköhän me sit ensi viikolla siellä nähdä. FB:ssähän olikin jo salin sivulla mainittu, että balance on täynnä tälle iltaa.

   Poista
  2. Joku onnekas pääsi sitten miun paikalla jumppaamaan, kun olin jo varannut, mutta sitten tuli kyytiongelmia. Mutta ensi viikolla uusi yritys. :D

   Poista
 2. On totta, että on helpompi palata ruotuun, kun on toinen tukemassa moisessa projektissa! Jee, tuuhan kertoilemaan, mitä pidät uudesta balancesta! Ja kiva että olkapääkin on patempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mulla oikeestaan nämä ruokahommat alkoivat vasta sitten kunnolla mennä eteenpäin, kun mieskin aloitti treenaamisen. Ja hyvää tulosta on tehnytkin <3

   Poista
 3. heh, onneksi jollakin muullakin alkaa ruotu tänään :D

  VastaaPoista
 4. Sie oot niin sporttisen näköinen, oikein hehkut! :) Hyvin se ruotuun palaaminen menee, kun muistat miten hyvä fiilis silloin on :)

  ps. Kiitos "paasauksestasi", oot tärkeä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Anna! <3 Kyllä nyt on ihan uusi innostus taas päällä terveelliseen elämään ja kehon hyvinvointiin!

   Ole hyvä "paasauksesta", se oli semmonen tilanne, että iski puolustusvaisto päälle! ;D

   Poista
 5. Oltiin tänään samassa balancessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, lisää viilinkiläisiä! :D Ehkäpä muuten tiiänkin kuka olit, en oo kyllä ihan varma. :)

   Poista
  2. Olin se joka tuli tokana saliin sun jälkeen. Taisin olla ainut jumppari jolla oli shortsit :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...