keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Excited!

Jes, vihdoinkin koittaa se päivä, että pääsen tekemään yhdessä treenin uuden saliohjelmani laatijan kanssa! Tämähän piti toteuttaa jo kaksi viikkoa sitten, mutta norovirus otti minusta silloin tiukan niskalenkin ja kaatoi sänkyyn. Mulla on vieläkin ojentajat vähän kipeinä sunnuntain treenistä (eli se todellakin meni kunnolla perille!!), joten saa nähdä mitä sitten tulee tehtyä. Otan kamerankin mukaan, joten ehkäpä luvassa sitten ihan oikeita treenikuviakin, jos tulee yhtään julkaisukelpoista ;)

Eilen kävin tekemässä jalat ja takapuolta. Ensimmäinen treeni ilman aamulla otettua beetasalpaajaa, ja vähän jännitti miten sydän reagoi. Ei tullut mitään rytmihäiriöitä tai muita ikäviä tuntemuksia. Päinvastoin: treeni kulki helpommin, kun syke nousi ihan erilaisiin lukemiin kuin lääkkeen kanssa. Kalorinkulutuskin kasvoi siis sitä mukaa ja alkaa näyttää siltä kuin tuollaisessa treenissä pitääkin. Kulutus oli noin 200 kcal enemmän kuin lääkkeen kanssa. Tai siis, sama kulutushan se varmaan on ollut ennenkin, mutta sykemittari ei vaan ole näyttänyt sitä oikein, kun syke ei ole päässyt nousemaan. Nyt täytyy vaan seurata sitten aktiivisesti verenpainetta ja leposykkeitä. Toivottavasti ne nyt pysyvät normaalitasolla, että ei tarvitsisi enää tuohon lääkitykseen palata!

Treeni:
10 min. reipas kävely juoksumatolla
1. Kyykky smithissä 1 x 12, 1 x 10, 2 x 8
2. Jalkaprässi leveä (s) 1 x 12, 1 x 10, 2 x 8
3. Jalkaprässi kapea (s) 1 x 12, 1 x 10, 1 x 8
4. Pohjeprässi 1 x 12, 1 x 10, 1 x 12, 1 x 8
5. Polven ojennus laitteessa (etureisi) 1 x 12, 1 x 10, 1 x 10, 1 x 8
6. Lantionnosto 10 kg:n kiekon kanssa jalat steppilaudalla 3 x 12
7. SJMV 1 x 12, 1 x 10, 1 x 8
8. Vatsarutistus laitteessa 3 x 8
20 min. crossari weight loss -ohjelmalla
Kokonaiskesto: 1h30min., keskisyke 119, huippusyke 161, kulutus 496 kcal.

Huomioita: Ehdottomasti pohjeprässin ja SJMV:n paikkoja pitää vaihtaa päikseen. Jalkaprässiin vaan rohkeasti lisää painoa. Leveällä jaksaa tehdä isommilla kuin kapealla, nytkin jäi kapeasta viimeinen sarja tekemättä kun loppui puhti. Eli kapeaa ja leveää vaihdeltava tai jos haluaa molemmat tehdä, niin sitten erikseen eikä superina. Painoja en tässä nyt julkista, mutta pääsääntoisesti meni niin, että painot kasvoivat jokaisessa sarjassa (poikkeus pohjeprässissä, jossa 2. ja 3. sarja samalla painolla, mutta toistot lisääntyivät). Smith-kyykyssä pitäisi antaa enemmän luottoa sinne takamukseen ja reisiin, kyllä ne kestää! Nyt liikaa menee vielä selälle, tai sitten on asennossa joku virhe. Takareiskoille vielä joku täsmäliike otettava mukaan.

Venymistä joskus pari viikkoa sitten

4 kommenttia:

  1. Ite en tee enää smithissä kyykkyjä, ku se menee aina selkäjumpaks :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää itsekin vähän nyt seurata, saisko sitä enemmän tuntumaan sinne minne pitääkin. Vai pitääkö siirtyä hackiin tai ihan vaan vapaaseen tankoon. Hackia en oo muuten ikinä kokeillut edes!

      Poista
  2. Nyt tulee hyvin taas ilmi nää yksilölliset erot: miun mielestä kapea prässi nousee paljon leveää kevyemmin :D Teetkö muuten pysty- vai vaakaprässiä? :)

    Toivottavasti pärjäät jatkossakin ilman noita lääkkeitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt alkanut tehdä pystyprässiä, vasta 2 kertaa takana. Joten kyllä vielä varmasti tekniikassakin petrattavaa. Ja lisää sitä painoa kehiin, aika pienillä mennään vielä. :)

      Kiitos, joo toivottavasti ei tarviis enää tuohon lääkitykseen palata!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...