tiistai 1. tammikuuta 2013

Welcome 2013!

2013 pyörähti käyntiin! Meille tuli vierailta sunnuntaina, ja he lähtivät tänään pois ja olikin hulinaa ja hyörinää 2-vuotiaan tyttösen kanssa touhutessa :) Eilen tuli todettua, että kyllä tuolla ulkona lumihangessa möyrytessä saa hien pintaan ja kuntoilusta se käy! En ole aikoihin möyhinyt lumessa niin, ja oli se ihanaa. Ei sitä oikein itsekseen viitsi mennä lumihankeen möyrimään, hulluksi luulisivat. Mutta lapsen kanssa se on ihan eri asia. Lumihankijuoksukin sai aikaan kunnon puuskutuksen! :D Hyväähän se teki, kun tuli sitten illalla syötyä tukevasti texmexiä ja vähän juomiakin nautiskeltua. Tämä päivä on mennytkin sitten lepäillessä. Ah, ihana arki alkaa huomenna! Tervetuloa rahka, puuro ja raejuusto. Teitä on jo ikävä! Ja tervemenoa joulunajan kilot ja turvotukset, teitä ei jää ikävä.

Sunnuntaina kävin vielä vuoden viimeisessä pumpissa ja kyllä se painoi ihan kauheasti, kun tosiaan on tuota turvotusta. Maha hölskyi ja höllyi. Mutta olipahan tallessa energiaa, jota tuhlata treeniin! Huomenna menen salille tekemään... jotain. Haluaisin jotain muutosta tuohon salitreeniin nyt, mutta jos tämän viikon vielä tekisi vanhalla systeemillä, ja sitten kun on taas rutiini kunnolla takaisin, kehittäisin jotain uutta. Ehkäpä niin.

Toivottavasti tästä vuodesta tulisi hyvä. Pari mennyttä vuotta ovat olleet melko raskaita, joten nyt olisi toiveissa hyvä vuosi tähän väliin. Jospa numero 13 olisikin onnennumero? Jo alkuvuodesta on edessä asioita, jotka voivat vaikuttaa koko loppuvuoteenkin ainakin jollain tavalla. Jännitystä riittää. Treenipuolella toivon edelleen kehitystä ja enemmän ehkä sinne lihaskasvun puolelle haluaisin suunnata. Jospa se läskikin sulaisi siinä sivussa..?



Kuvat Googlen kuvahausta.

6 kommenttia:

  1. Joissain kulttuureissahan 13 on muuten onnen numero! Ehkä tää on sun vuosi nyt! <3 Ja hei lumessa riehuminen kyllä on niin uuvuttavaa.. rupes tekeen mieli lasketteleen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Ei kyllä alkanu niin kivoissa merkeissä, kun joku mahapöpö taisi iskeä. Viime yö tuli kierittyä mahakivuissa ja oksettaa. No, sit vissiin vielä vähän lepoa... Mulla on ollu lasketteluvehkeet jo useamman vuoden käyttämättä varastossa. Ei oo vaan tullu lähdettyä. Oiskin niin kivaa pitkästä aikaa! :)

      Poista
  2. Toivotaantoivotaantoivotaan! Mulla on taas kerran semmoinen tunne, että NYT se kyllä tapahtuu sinun kohdallasi - olkoonkin, että joka kerran on se sama tunne kun sitä aina toivoo. Mutta jotenkin vaan uskon että tämä tulee olemaan monelle isojen, hyvien mullistusten vuosi. Mulle ehkä ammatillisesti. Ehkä. ;)

    Peukut pystyssä,
    R

    VastaaPoista
  3. Ps. Mietin, että jos haluaisit, voisin hahmotella sulle jonkunlaista uutta ohjelmaa, ja sitten voisit muokata sitä halusi mukaan. Mulla on siis myös kuntosaliohjaajan koulutus, mutta en ole sitä kauheasti tehnyt. Saisin vähän ajatella sitä asiaa pitkästä aikaa. Sitä varten tarttisin vähän tietoa siun tavoitteista ja siitä, miten usein haluat käydä salilla. Mut ihan miltä tuntuu.

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuo ois kyllä tosi hienoa! Laitan sulle viestiä FB:ssä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...