lauantai 15. joulukuuta 2012

Workout, Christmas Fair, British Fudge And More!

Oi kun on ollut mukava päivä! Tosin yön nukuin huonosti ja aamulla väsytti, mutta kyllä se salitreeni piristi! Meni tosi hyvin yläkropan treeni, vaikka en yleensä kyllä noin aikaisin mene tekemään kuin korkeintaan cardiota. Nyt kuitenkin piti korvata eilinen väliinjäänyt treeni ja hyvinhän tuo luisti pienen alkukankauden jälkeen. Tosin tämän vasemman hartian ja olkapään kanssa pitää nyt olla varovainen, se ei kyllä oikein pelitä kunnolla. Ja huomasin käsipainoilla rintalihaksia tehdessä, että sekin kävi kipeesti tuonne vasemmalle. Eikä hauis ja ojentajakaan jaksa samaa painoa kuin oikea. Tuo on kyllä rasittavaa, mutta ei sille vaan nyt voi mitään. Pitää tuota vasenta puolta pikkuhiljaa rasittaa pienemmillä painoilla ja useammilla toistoilla. Kun vaan saisi ne liikeradat menemään oikein, etten tee lisävahinkoa.

Mutta siis, salilla huhkiessa mulle tuli mieleen ajatus, että miten ihmeessä mie olen tullut toimeen ilman liikuntaa? Kaikki ne vuosikaudet! Siis vuosikymmenet! Minähän inhosin ala-asteelta asti liikuntaa, se ei ollut kovin kannustavaa touhua silloin 1980-1990-luvuilla jos ei sattunut olemaan valmiiksi urheilullinen lapsi. En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut nykytilannetta näkeväni. Ihan harmittaa, että vasta kolmenkympin kynnyksellä löysin liikunnan ilon... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös niin? Nyt en vaan pärjäisi enää ilman sitä tunnetta, mikä treenin aikana ja varsinkin sen jälkeen on. Tällä hetkellä rrrrakastan kurittaa ojentajia ja hauiksia. Se polttava tunne, ei sitä voi millään korvata!

Ja sitten lähdettiin miehen kanssa ostamaan viimeiset joululahjat ja käytiin Joulumarkkinoilla. Olihan siellä vilskettä ja vilinää. Gwenndelin oli myös lähtenyt Joulumarkkinoille ja pikaisesti rupateltiin kaupanteon lomassa. Ja mukaan lähti pussillinen The British Fudge Companyn iiihania suussasulavia fudgeja! Hirmu isoja ovat, saa paloitella pienemmiksi. Ja onneksi niin makeita, ettei voi kerralla paljon syödä. Mutta me aiotaan pikkuisen juhlistaa tänä iltana sitä kun sain eilen viimeisen opiskelutehtävän palautettua (mitenhän paljon oon jo tätä samaa jaksanutkin jauhaa joka paikassa... ;D) ja maistellaan shampanjaa ja fudgeja. Nyt oon sen ansainnut.

Joku taisi käydä fudgepussilla...
Oon ansainnut myös uudet treenihousut ja tilasin itselleni "valmistujais"lahjaksi Gazozilta pökät, mustana.Toivottavasti ne on mulle hyvät! Kiitos vaan Ericalle alennusprosentista! Ja miehen kanssa ostettiin itsellemme joululahjaksi Omron BF511 kehonkoostumusmittari. Joten kyllä tässä taas on itseä lellitelty... Välillä pitää? Tuo kehonkoostumusmittarihan ei ole kuin suuntaa antava, mutta kun samalla aina mittaa ja samanlaisissa olosuhteissa, niin luulisi ainakin näkevän kehityksen suunnan.

Kuva: Omron
Nyt lauantai-illan viettoon!


6 kommenttia:

  1. Oih, nyt se on sitten finaalissa! Onnea! Mä kans himoitsin kerran noita fudgeja ja meinasin kuolla :D hyviä ovat juu, mutta niitä ei kyllä kovin montaa pysty syömään :D nautihan! Olet sen ansainnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautittiin! :) Sitten tuli ajatus, että apua entä jos nuo viimeiset tehtävät ei menekään läpi eikä tää vielä olekaan ohi! :O Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy...

      Poista
  2. Se on kyllä hienoo kun oppiin nauttimaan treenistä, sit ei osaa olla ilman laisinkaan! :D Tänään oli niiiin ihanaa kun kävin vetääs pumpin, ku maanantaina oli viimetreeni.. :)

    Nauti illasta, oot sen ansainnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lukemassa, että olit päässyt jo vetämään pumppia! Jes, toivottaavsti nyt olo pysyykin parempana <3

      Poista
  3. Hitsit kun käydään eri saleilla, ois nimittäin niin huippuu päästä treenaamaan yhdessä! :)

    Nauttikaahan illasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, sama on miullakin käynyt mielessä! Pääsisit miulle näyttämään miten sitä rautaa ihan oikeesti nostetaan! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...