torstai 6. joulukuuta 2012

Couch Potato

                          ~~~Hyvää Itsenäisyyspäivää!~~~

Kuva: MTV3
Täällä toivutaan pikkuhiljaa eilisestä... Tästä tulikin oikein ultimate-lepopäivä. En ole tehnyt yhtään mitään. Lojunut vaan sohvalla melkein koko päivän ja katsonut telkkaria. Joskus tietysti tällainenkin päivä tekee varmaan hyvää, mutta olotila voisi olla vähän parempi... No joo, tulipa taas todettua, ettei vaan nykyisin paljon tarvii alkoholia ottaa, kun on jo seuraavana päivänä järkky olo. Liekö ikääntymisen tuomaa vaikutusta, ja tietysti painonpudotuskin vaikuttaa. Ja kun nykyään ei tule kuitenkaan kovin usein tälleen enemmän(?) kerralla juotua, niin vaikuttaahan sekin. No, nyt on vaan kärsittävä ja huomenna on taas uusi päivä ja parempi fiilis. Ollaankin huomenna äidin kanssa lähdössä vähän jouluostoksille. Ja sit pitää kyllä päästä salille!

Mutta eilinen keikka oli kyllä tosi hyvä, ja porukkaa oli paljon. Oonhan minä noita Raskasta Joulua -levyjäkin kuunnellut, mutta oli ne vielä livenä tietty eri juttu. Komeasti kyllä hevilaulajilta taipuu perinteiset komeat joululaulut, kun sitä äänialaa riittää. Ja oli siellä vähän sitä silmänruokaakin... ;)

JP Leppäluoto. Kuva: Last.fm
Ja illalla sitten seuraamaan Linnan juhlia, tortutkin pitää paistaa ennen sitä. Itsenäisyyspäivän perinteitä. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää (joka on jo melkein ohi, mutta silti) <3 en jaksa erikseen kommentoida tohon seuraavaan postaukseen joten sanon tähän: todellakin on tapahtunut muutosta sen -10kg verran, näkyy ihan selvästi! Tosi hienoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Annie! <3 Kyllä se ainakin tuntuu. Mulla on nyt kyllä aika monta kivaa vaatetta käynyt liian isoiksi, esim. hameita. Pitäis ihan kunnon inventaario tehdä vaatekaappiin. Ehkäpä joulun jälkeen sitten kun on aikaa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...