sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pink Surprise!

Noniin, tännekin on nyt saatu viikonlopun aikana lunta! :) Tällä viikolla kun pakkaset saapuivat, tein huomion, että tarvitsen uuden talviulkoilupuvun. Kun olin torstaina lähdössä pumppiin, tarvitsin jalkaani toppahousut. No, ne housut, jotka olivat vielä viime talvena ihan sopivat, eivät enää kestäneet kunnolla päälläni! Laihtumisessa on se huono puoli, että tässä on jo muutaman vuoden aikana mennyt vaatekaapin sisältö monta kertaa uusiksi. On tietysti hyvä syy ostaa uusia vaatteita, mutta joskus on ärsyttänyt, kun ei ole ehtinyt vaikkapa joitain housuja käyttää kuin pari kuukautta ja ne ovat jo käyttökelvottomat. En silti valita, mieluummin näin päin kuin että isompaa pitäisi alkaa ostaa! :)

Tänään sitten kävin ostamassa kokonaisen uuden talvipuvun, siis takin ja housut, Yllätin itseni ostamalla PINKIT housut! Siis kyllähän minä pinkistä pidän mustan tehostevärinä, mutta että kokonaan pinkit! Ne vaan sopivat sen takin kanssa niin hvyin ja Anttilassa oli noista Icepeakin takeista ja housuista ihan hyvä tarjous mielestäni. Olen tosin nyt syksyn aikana muiden muutosten ohella pyrkiytynyt käyttämään muutakin väriä kuin mustaa pukeutumisessa, joten oikeaan(?) suuntaan menossa. Kai.

Ja toinen ylläri. Nuo molemmat vaatekappaleet ovat kokoa 36! Täysin uskomatonta. Tosin nuo housut ovat pikkuisen napakat lantiolta, mutta koko 38 taas tuntui pikkuisen liian väljältä. Ja kun tarkoitus olisi kaventaa takapuolta ja reisiä edelleen, niin eipähän nämä jää sitten heti isoiksi. Nyt vaan pitää tosiaan pitää huoli, etten pääse lihomaan tänä talvena. Tässä taas yksi ihan hyvä syy siihen. :) Mutta että 36. En olisi ikinä uskonut, että omistan joskus yhtään vaatekappaletta tuossa koossa.

Pink Icepeak :)

12 kommenttia:

  1. Vau, hienot!!! Se on kyllä aina yhtä hauskaa, kun tulee uusi kausi vastaan. Onneksi viime talvena ostamani talvitakki on malliltaan sellainen, että menee vieläkin. Mulla oli vakaa aikomus täyttää vaatekaappi vain laadukkailla vaatteilla mutta ei se kyllä ihan niin ole mennyt ;) shoppailu on vaan niin hemmetin mukavaa touhua nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä just! Shoppailu on niin erilaista kuin silloin isoina aikoina. Välillä pitää ihan toppuutella, kun tekisi mieli ostaa uusia kivoja vaatteita kun vihdoin voi ostaa sellaisia kuin haluaa. Tuskin tätä voivat todella ymmärtää ne, joilla ei ole koskaan ollut "koko-ongelmia".

      Ehkä me ollaan kuitenkin ansaittu kovan työn jälkeen nämä shoppailufiilistelyt! :)

      Poista
  2. Onnea uudesta koosta :). Tiedän tytöt, mistä puhutte! Mä innostuin niin, kun pohkeet sallii kerrankin, usean vuoden tauon jälkeen, saapikkaat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En ole vielä tottunut siihenkään, että voin ostaa kokoa 38, ja sitten vielä meni pienempikin! Täytyy myöntää, että eilenkin ensin sovitukseen lähti nelosella alkavia kokoja, mutta kävi selväksi, että pienempää kiitos. Mielettömän hieno tunne!

      Voin kuvitella, miltä on tuntunut pitää taas saapikkaita! Minunkin pitäisi joskus jossain kaupassauskaltaa kokeilla.

      Poista
  3. Ihana!! :) Tällaisena pinkkifanina kelpuuttaisin kyllä itellenikin! Tosin oon ihan in love miun viimetalviseen Haltin takkiin (pinkkejä kuvioita valkoisella pohjalla, surprise ;)) enkä kyllä muuta talvitakkia enää käytäkään :D Naisellisuuden perikuva täällä hei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Anna, jotenkin arvasin, että tykkäisit :D

      Se on kyllä aina hienoa, kun löytää jonkun sellaisen vaatteen, josta pitää niin paljon, että sitä myös käyttää paljon. Näissä kannattaa tosiaan sitten siihen laatuun panostaa, että vaate kestää. Mut onhan valkoinen ja pinkki naisellista, tilanteessa kuin tilanteessa! :D

      Poista
  4. Ihana! Vähän rupesi nyt tekemään mieli pinkkejä toppahousuja... Mulla on semmoinen vika, että käytän yleensä kesällä kuoritakkia ja talvella samaa kuoritakkia + fleeceä alla. Jossain vaiheessa sitä sitten vaan kyllästyy, vaikka takissa ei olisi mitään vikaa... Viime kesänä jo ostin pinkin halpistakin tuon vakkarigoretexin vaihtelukaveriksi, ja nyt tekisi ihan hulluna mieli jotain tommoista uuden väristä talvijuttua, mutta raskiiko, eikö raski... Kun se gore ehkä on vaihtovuorossa keväällä tai viimeistään kesällä... Hankalaa näissä blogeissa on se kun tulee kaikenlaisia himoja itsellekin kun muut ostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, blogistaniassa tosiaan välillä joutuu kamppailemaan ostohimon kanssa kun näkee muilla niin ihania vaatteita ja kaikkea muutakin. Sillähän ne jotkut yritykset sitten lähtevät sponssaamaan suosittuja bloggareita, jotka vastapalvelukseksi mainostavat heidän tuotteitaan. Haha, kukahan lähtis sponssaamaan minua? ;D Ei varmaan kukaan...

      Sullahan on tosi kestävä systeemi tuossa vaatetuksessa! Meinaan ekologisuutta. Pointsit siitä! :)

      Poista
  5. Nui pöksyt on kyl ihan sun näköiset! Ja onnea 36:sta, varmasti mahtava fiilis! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Oli kyllä lähinnä sellainen fiilis, että näänkö mie unta! Joo, ei tuo 36 kyllä tavallisissa vaatteissa vielä miun koko ole (ehkä joku pusero menee), mutta se 38 oli tosiaan vähän liian avara noissa housuissa (ja takissakin). Vaikka saahan talvihousuissa sitä väljyyttä olla, mut aattelin nyt ostaa pienemmän koon niin jospa sitä pysyisi ruodussa ja noihin ois kyllä varaa laihtuakin! :)

      Poista
  6. Enpäs ole käynyt kurkkimassa kuulumisia, mutta nyt lähin kaattoo ja me must say that looks grrrrreat!! Kyllä sinulle sopii tosi hyvin pirtät värit! Vois ihan sanoa että kasvoillekin tulee väriä ihan eri tavalla ja kyllä se väri mieltäkin piristää ;)
    No ehkä olen puolueellinen, kun itse tykkään värikkäistä vaatteista :D

    Terveisin: -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ite en tod. oo tottunut tuohon väriin. Meinaan säikähtää kun peiliin katson! Ehkä miut nyt huomataan paremmin tuolla pimeässä liikkuessa kun ei oo vaan mustaa.

      Eilen kun menin pumppiin, niin vastaanoton ihana ohjaaja oli riemuissaan miun pinkeistä pöksyistä! Hän nimittäin mulle ehdotti, että osta pinkit housut, kun hänelle silloin valittelin niistä isoiksi menneistä housuista. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...