torstai 20. joulukuuta 2012

Material Girl?

Apua, onko miusta tullut materialisti? Oon aiemminkin kirjoittanut siitä, kuinka laihtumisen jälkeen on ollut huippua ostaa sellaisia vaatteita, mitä haluaa. Sama on kyllä nyt pätenyt treenivaatteisiinkin. Aiemmin vähän pyhähtelin niille, jotka salilla keikistelivät hienoissa treenikuteissa, että mitä nuokin on olevinaan. Nyt itse olen huomannut, mikä on todellakin hyvien, istuvien, hengittävien, teknisten treenivaatteiden ero perusteeppareihin. En enää vaihtaisi. Tämä ei siis ole mielestäni vielä materialismia, koska yksinkertaisesti on parempi olo salilla tai jumpiossa, kun vaate on sellainen, ettei ole liikkeissä tiellä ja siirtää kosteutta hiostuvalta iholta. Materialismiksi tämän tekee se, että tunnen saavani enemmän treenimotivaatiota, jos tykkään vaatteen ulkonäöstä. En tiedä, onko kroppani vielä siinä kuosissa, että voisin tällaisia käyttää, mutta jos itse tykkään, niin eikös se ole pääasia?

Hehee, aasinsiltana siis. Tänä aamuna piti lähteä heti postin noutopisteeseen tuossa paukkupakkasessa hakemaan Gazozilta tullut paketti. Tilasin sieltä itselleni treenipöksyt "valmistujais"lahjaksi. Piti sitten vähän yrittää poseerata:

Hähää :D
Sitten vähän väsyneempi otos, tuon paidan ostinkin jo aiemmin Kuopion shoppailureissulta:

EVVK?
Joo, päikkäreiden aika?


Mitäs mieltä te ootte treenivaatetuksesta? Minkälaisia ominaisuuksia pidätte tärkeimpinä?


Ainiin, painokuulumisia! Aamupaino oli 66.8 kg! Jes! Nyt se kumminkin näkyy vähän laskevan, ihan hyvä vaan! Näin muuten viime yönä unta, että vaaka näytti 45kg. Huh, onneksi se oli vain unta. En ikipäivänä haluaisi olla sellainen, mutta tuskinpa miun ruumiinrakenteellani se olisi mahdollistakaan. Tänään olisi tarkoitus mennä pikkusiskon kanssa yhdessä salille! Sisko miehineen on tullut viime yönä kotikonnuille joulunviettoon ja hänellä on saldokortti meidän salille. Kivaa! Mutta ensin vielä viimeiset paketoinnit ja sitten kaupungille tapaamaan ystävää!

13 kommenttia:

  1. Kivalle näyttää vaatteet ja tuota toppia kadehdin ;) tilasin itte tommosen syksyllä eri värisenä mut olikin loppu varastosta eikä niitä muualta sit ookasn löytyny, höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh :/ Siun pitää yrittää uudelleen!

      Poista
  2. Hyvin sopii sulle ja näytät hyvältä :). Mistä toi ylempi toppi on? Ihana!! Ja noi pöksytkin on kyllä mageet, itsekin kelpuuttaisin, jos en omaisi tälläisiä hehtaarireisiä...

    Mulle kans treenivaatteissa merkkaa se, et ne hengittää ja tuntuu hyvältä päällä. Treenistäkin saa paremmin irti kun on mukava olla ja näyttää hyvältä. Että et mun mielestä ole materialisti, tai sit meitä on paljon ;)

    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ylimmän kuvcan toppi on Intersportista, Niken toppi. Ja nuo housut on suht venyvää mstskua ja mulla on koko M. Kyllä sitä vielä L-koossakin on, joten varmasti mahtuu!

      Poista
  3. Se on niiiin totta, että kunnon treenivaatteet lisää treenihaluja ja -mukavuutta. :) Mutta mutta, isoja kokoja on tosi hankala löytää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ja joo, kyllä tosiaan niitä isoja kokoja ei aina oo niin helppo löytää. Muistan kun ite harmittelin joskus sitä, että onko mukavissa vaatteissa kuntoilu isommilta kiellettyä vai mistä se johtuu? Luullaanko, että jos sitä kokoa on, niin ei ne kuitenkaan liiku..?

      Poista
  4. Ah oot kyl niin mageen näköinen nois kuteis! Niin sun näkösii! :)

    VastaaPoista
  5. Hihii, mää ainakin arvostan urheiluvaatteissa pääkallonkuvia :D Ja hyvältä näyttää sun muutkin treenikamat!

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköiset on kyllä housut! Mahtavan urakan olet jo tehnyt :)

    Mun huomio kiinnitty kuitenkin tuohon ekaan toppiin! Niken logon bongasin, mutta onko tuo tämän syksyn mallistosta vai vanhempi? Saman tyyppisellä kuvioinnilla on ainakin nyt ollut myynnissä, mutta tuon värisenä en ole kyllä bongannut.. jos tämä nike fanaatikko on tollasen upeudun muka missannut niin.... upeuteen tosin vaikutusta voi olla myös kantajalla ;)
    Mä en niinkään noiden pääkallojen ystävä taas ole... oon kiltti naapurin tyttö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongattu ja kotiutettu ;) Saaks lähettää sulle laskun..? ;)

      Poista
    2. Hehe :D Mut hyvä kun löysit! Ite noita toppeja näin tänään viimeks Intersportissa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...