torstai 13. joulukuuta 2012

One down, one to go

Huh, nyt olisi yksi iso essee palautettu ja yksi pienempi vielä jäljellä. Siinä on palautuspäivä viimeistään sunnuntaina, joten siinä se viikonloppu sitten meneekin... Mutta se tietää sitä, että ensi viikolla ei enää opiskelua!!! JEE! Kun sain tämän yhden ison nyt puristettua loppuun, niin saan ensi viikon keskittyä täysin joulujuttuihin ja treeniin. Mikäs sen mukavampaa! :)

Tällä viikollakaan en ole vain koneella istunut naputtelemassa, vaan joka päivä olen jotain tehnyt kropan hyväksikin. Maanantaina kävin testaamassa uuden pumpin, tiistaina balancessa ja eilen oli salilla alakroppapäivä. Tänään on huili (ja olen menossa illaksi töihin) ja huomenna sitten taas tiukkaa opiskelua. Mutta myös salilla yläkroppaa. Se uusi pumppi oli mielestäni alkuvaikutelmaltaan hyvä. Vaatii tietty vähän totutteluja taas painojen suhteen. Kyykyissä voin jo luottaa, että sillä 20 kilolla jaksaa ihan hyvin tehdä. Ja suunta on toivottavasti ylöspäin! Ojentajat kykenin tekemään 10 kilolla, kun sitähän ei kokonaan tehdä tangolla. Haukkarit tein 3 kilon painoilla, mutta luulen, että neljälläkin kilolla jaksaisin. Kokeillaan seuraavaksi. Minulla on tässä huono puoli siinä, kun vasen on selkeästi heikompi kuin oikea. Kun oikea jaksaisi vielä selkeästi isommalla, niin vasen jo väsyy. Nuo nyt oli mitä päällimmäiseksi jäi mieleen. Balancessa meillä on viimeinen tunti tämän vuoden puolella ensi tiistaina. Sitten vasta ensi vuoden puolella vaihtuu uusi ohjelma. Nyt nautin todella siitä tunteesta, kun pystyy liikkeet jo tekemään joka kerta vähän syvemmin ja kokonaisvaltaisemmin, ja rentoutuminenkin lopussa on helpompaa kuin ekoilla tunneilla. Cardio on jäänyt tällä viikolla vähiin... Ainoastaan eilen tuli vähän, kun tein alakropan päätteeksi intervallia crossarilla sen parikymmentä minuuttia.

Kävin tiistaina lääkärissä ja tiedän, että alkuvuodesta on todennäköisesti edessä treenitauko vähäksi aikaa. Ajatus on ahdistava, mutta sille ei voi mitään. Kyse ei ole tavallaan mistään sairaudesta, mutta hyvin vaikeasta asiasta silti. Siihen en aio täällä sen kummemmin tarttua, sillä tämä blogi ei ole sitä varten. Minulla on toinen blogi jossain toisaalla toisella nimimerkillä ja ajattelin, että jos joku tämän blogin lukijoista haluaa siitä tietää enemmän, voi laittaa minulle sähköpostia ja harkintani mukaan voin sitten antaa sen toisen blogini osoitteen. Kenelle tahansa anonyymille en sitä anna, vaan minun täytyy jollain tavalla "tuntea" hänet.

Muttamutta, joulua odotetaan ja viikonloppuna aion kyllä nipistää vähän aikaa käydäkseni Joulumarkkinoilla! Se on ihan must! Ja leipoa pipareita. Haaveillen kohti joulua!

Freya ja Tara jouluna 2010

15 kommenttia:

  1. Varmasti jasat opiskellakin paljon paremmin, kun treenaat siinä ohessa :) Kroppa ja mieli pysyvtä virkeinä!

    Kiitos muuten kun pyysit miut Fb-kaveriksi! :) Olisi mielenkiintoista seurailla myös siun toista blogia, mutta ihan oman harkintasi mukaan mieti haluatko antaa sitä osoitetta miulle :) Jos et, niin en todellakaan loukkaannu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka FB-kaveri! ;) Laitoin sulle sähköpostia tuosta blogiasiasta ja oot enemmän kuin tervetullut seuraamaan sitäkin, jos vielä haluat.

      Poista
  2. Oih, saat sitten ihanan viikon ens viikolle kun voit rauhassa alkaafiilistellä joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! ...ja siivota saunaa, kylppäriä, koko taloa ja silleen... Eimut on kyllä ihan huippua kun ei tarvii samalla miettiä opiskeluja sitten enää niinkuin edellisinä parina jouluna. :)

      Poista
  3. Nyt on hyvä leipoo piparit, kun on oikeenlaiset muotitkin ;) Ja hei tsemppiä tulevaan treenitaukoon, nyt otat kaiken ilon irti ja lepäät sitten luvan kanssa ja nautit, vaikkei helppoa oo :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa Eve syyhyääkö miun kädet jo päästä leipomaan uusilla hienoilla muoteilla! :D

      Joo, onneks tuohon tulevaan taukoon on vielä kuitenkin aikaa ja eihän sitä tiiä venyykö se edes kamalan pitkäksi. We'll see. <3

      Poista
  4. Minua kyllä kanssa kiinnostaisi tuo toinenkin blogi, voit pistää ossaa mulle spostilla harkintasi mukaan jos haluut :) Voimia treenitaukoon, onneksi kunto kohoaa nimenomaan levossa ja saat lisää voimia sitten tuleviin treeneihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janna oot kyllä tervetullut tutustumaan siihen miun toiseenkin blogiin, mutta en mistään löydä siun sähköpostiosoitetta. Kiitos tsempistä! <3

      Poista
  5. Minä olen monesti miettinyt sitä, että itsestäkin tuntuu, että olisi kiva, jos bloggaaja tavallaan "tuntisi" minut. Olen tosi kauan lukenut sitä toista blogiasi ja mielestäni aina kommentoinut kivasti ja kannustavasti (toivon, että myös niin olet tulkinnut!). Minusta tuntuu vaan ihan superprojektilta se, että aina pitäisi kirjautua, kun pidän omaa etunimi.sukunimi-postia samalla auki, ja sillä en halua kommentoida. Enkä halua käyttää nimimerkkiä tässä alla, koska kerran minulle kävi niin, että huomasin, että joku toinen oli alkanut kommentoida samalla nimimerkillä ihan erilaisia kommentteja. Pitäisi ehkä perustaa se oma blogi. Tai ihan vaan laittaa sähköpostia. Mutta toivottavasti nyt et sinäkin ala dissata anonyymejä, kun sitä on nyt niin paljon ollut liikkeellä näissäkin sinun seuraamissasi blogeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie ootkin Erikois-Anonyymi :) ja oot kommentoinu miun sitä toista blogiakin jo niin pitkään, että tunnistan siut sitä kautta. <3 Ja meillä on ollut siellä hyviä keskusteluja! Arvostan tosi paljon miten aina oot panostanut kommentteihisi. Joskus on saattanut olla tilanne, että en ole anonyymi-kommentoijasta ollut ihan 100% varma, että olitko sinä vai joku muu, ja se tietty vähän häiritsee. Mutta yleensä kyllä heti tunnistan. Entäs jos sovittais, että laittaisit aina kommenttisi loppuun vaikka jonkun tietyn kirjaimen, jotta aina varmasti tunnistaisin siut?

      Mie en halua dissata anonyymejä, mutta ymmärrät varmaan, etten ihan ketä tahansa halua sinne toiseen blogiin pääsevän tätä kautta, kun täällä on kuitenkin oma naama esillä. Siellä olen halunnut kirjoittaa täysin anonyyminä ilman kasvoja ja nimimerkillä. Tietyt tutut bloggarit sielläkin nykyään tietää miut naamalta ja joillekin IRL-ystäville oon antanut senkin osoitteen.

      Poista
  6. Joo, ymmärrän tottakai.

    Mulle on jonkun kerran käynyt niin, että olen joitakin saamiasi kommentteja lukiessa miettinyt, että kylläpäs joku kirjoittaa samalla tavalla kun minä - ja sisällön puolesta on melkein harmittanut, koska se en tosiaan ole minä ollut. Sinällään se on hassua, koska eihän nämä ole kuin sanoja ruudulla. Miten niihin silti voi sisältyä "joku tietty tyyli". :D Hassua sekin, sen toisen aihealueen uusinta lehteä lukiessani mietin, että onko sivulla 8 sinun kirjoituksesi. Jotenkin lopulta - sen kirjoitustyylin takia - tulin siihen tulokseen, että ehkä ei kuitenkaan. Jos tarkkaan luet, niin löydät samaisesta lehdestä minun kirjoitukseni. :) (Tosin kappalejaot on muutettu niin, että vaikea itsekään omaa rytmiä löytää.) Hih, katso huviksesi tunnistatko. ;)

    Minun pitää ihan oikeasti harkita sitä rekisteröitymistä, monessa muussakin blogissa välillä aina kaipaan sitä, että saisin merkattua kuka olen. On yksi nimimerkkikin jo mielessä. Ehkä sitten pidän sitä postia auki ja katson sähköpostit sitten lopuksi. Ja ehkä vaan ilmoittaudun ensi kerran kun törmäämme kaupungilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ole minun tekstini se :) Olikohan edellinen numero, jossa oli pieni juttu minultakin, itse asiassa liittyen tämän blogin aihepiiriin :) Se on kyllä jännä, miten jokaisella on oma tyylinsä kirjoittaa. En ole kunnolla vielä lukenut tuota uutta numeroa, mutta nyt kun vilkaisin, jäin lukemaan tarkemmin sellaista yhden sivun pituista tekstiä ja mietin olitko se sie. En ole varma :)

      Haa, ollaanko me törmätty kaupungilla?? Hassua kun ite en siitä tiedä mitään.

      Poista
  7. Hih, joo, opeteksti.

    Ollaan juteltukin ohimennen monta kertaa - kirjastossa, salilla... Joko arvaat? Yritän keritä laittaa viim. viikonloppuna postia kuvan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opeteksti, sitä arvelinkin. Ja nyt taidan muuten arvatakin kuka sie oot! Kun mainitsit nuo paikat, niin JOO! :)

      Poista
    2. :) Laitan kumminkin vielä postia. Jaksasinkohan heti aloittaa, olipahan tuo työpäivä aika ... hohhoi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...