tiistai 18. joulukuuta 2012

Sweaty Day!

Mukavaa pakkasenpuremaa tiistaita! :) Ulkona siis paukkaa pakkanen, mutta tänään meikäläisellä hiki on jo lentänyt, ja tulee lentämään! Lensi se jo eilen illalla kun kävin pumpissa. Ja tein enkat rintabiisin painoissa, jee! Liekö vanha ysikytluvun Gunnarifani saa siitä kappaleesta edelleen lisäpotkua, vaikka vähän kulahtanut jo onkin... :) Olihan se lopussa kiristelyä, mutta en jättänyt yhtään toistoa väliin. Hauisbiisi on herättänyt keskustelua blogeissa puolesta ja vastaan. Minusta se on kyllä vaihtelua ainaiseen tankotyöskentelyyn, mutta tuo kyllä saattaa käydä tylsäksi tässä ajan myötä. Koko ajan kuitenkin jauhetaan sitä yhtä ja samaa. Onneksi on energinen biisi siinä. Mie tein nyt nelosen käsipainoilla tuon ja kyllä mulle se riittää ainakin tässä vaiheessa. En mie niillä kiekoilla sitä oiken saa tehtyä, kun 2,5 kiloa on liian vähän ja ne vitoset liikaa ainakin vielä. Enkä saisi tuossa liikkeessä edes hyvää otetta niistä vitosen kiekoista, kun mulla on niin älyn pienet kädet. Onneksi sentään löytyy vielä vitosen käsipainotkin jumppasalista, joten jos joskus nuo neloset jää liian kevyiksi (wishful thinking ;D), niin voi vielä lisätä painoa.

Tänä aamuna oli tarkoitus lähteä juoksumatolle klo 7. Mutta nukuin taas yöni huonosti ja valvoin klo 3-5. Sitten kun oli herätys klo 6.30, oli vaan pakko vielä nukkua tunti. Se oli kyllä hyvä veto, sillä sen jälkeen olinkin vähän pirteämpänä jo ja valmis lähtemään aamuaerobiselle. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! :)

Vielä vähän unisena, mutta kyllä se pakkasilma piristää!
Petteri Punakuono saapui salille. Pukkarin joulutunnelmaa :)
Aamuaerobisen saldo
Heissulivei, protskut naamaan ja kotiin aamupalalle!
Jesh, ja hikoilu eikun jatkuu, nimittäin tänään mulla on saunan- ja kylppärinpesupäivä! Kyllä jouluksi täytyy päästä puhtaaseen saunaan. Meillä on puulämmitteinen sauna, ja kyllä siihen kertyy aika paljon nokea. Tosin sauna on alkuperäinen (kotimme on rakennettu 1982), joten on siellä jonkun verran jo sellaista pinttymääkin, mikä ei lähde pois, vaikka kuinka jynssäisi. Eikun vaan juuriharja näppeihin ja lauteille keikkumaan! Viime vuonna mulle kävi muuten vähän hassusti. Oltiin unohdettu laittaa lämminvesivaraaja päälle saunanpesupäiväksi (se siis on aina öisin päällä ja päiväksi menee kiinni). No arvatenkin saunan- ja kylppärinpesussa menee aika paljon vettä, sitä lämmintäkin. Kun urakka oli ohi, täytyi tietenkin itse päästä suihkuun. Eikös vain, kun olin saanut shampoon vaahdotettua tukkaan, loppunut se lämpimän veden tulo siihen paikkaan! Siinä sitten jouduin jääkylmällä vedellä pesemään shampoon pois ja kropankin. Huh, enää ei tuota virhettä pääse tapahtumaan! :D

Illalla on tänään ohjelmassa balancea! Jospa se sitten ensi yönä taas nukuttaisi paremmin. Nyt onkin viimeinen balancetunti tämän vuoden puolella ja viimeistä kertaa mennään tällä ohjelmalla. Uutta aloitellaan vasta sitten vuodenvaihteen jälkeen.

Mutta, pitäisi kai alkaa orientoitua siihen pesu-urakkaan!

14 kommenttia:

  1. Huomasin blogilistan etusivulla tän ja tuli kyllä itelleki vähä innostusta lähtee ulos lenkille. Ootko kokeillu sellasia puolenkilon ranne/nilkkapainoja? niillä saa vähän "huomaamatta nostettua sitä painomäärää hiljakseen. Ite ostin viime viikolla sellaiset. budget sportissa makso kahdeksan euroo. Musta on aika hyvät kotiharjottelussa :)

    VastaaPoista
  2. Moi Hanna! :)
    Minusta ei ole talvijuoksijaksi (ei oo edes varusteita siihen), mutta kesäaikaan tykkään enempi tuosta ulkojuoksusta. Onneksi on sali ja juoksumatto lähellä. Mulla on itseasiassa kahdetkin eripainoiset ranne/nilkkapainot kotona. En oo vaan hetkeen niitä kokeillut. Ostin aikoinaan polvileikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen, nythän niitä voisi tosiaan käyttää lisävastuksena joskus lenkillä! Vaikka ihan kävelyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa olla varovainen niitten nilkkapainojen kanssa. Jalkamaanikko Maiju ilmoittautuu ;) vaikuttaa liikeratoihin äkkiä. Mullahan noi omat jalkaongelmat on ilmaantuneet vasta rasituksen myötä ja voi vaan kuvitella mikä vaikutus olis pienellä painopisteen heilautuksella.

      Poista
    2. Tuo oli muuten hyvä pointti, Maiju! Mulla kun on löysät ja yliliikkuvat nivelet ja ongelmaa polvissa, niin ei ehkä oliskaan hyvä idea lähteä lenkille nilkkapainojen kanssa. Kotijumpassa ehkä eri asia.

      Poista
  3. Sama juttu, kylppäri ja sauna sai viikonloppuna kunnolla kyytiä. Kävi kyllä mielessä, että ehkä sen vois useamminkin kuitenkin pestä kun kerta vuoteen :) Joulun tienoolla vaan kun on niin kätevä tehdä tälläset ns ikävät hommat pois alta uutta tulevaa vuotta silmällä pitäen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, valmista! Mie yleensä pesen juhannukseksi ja jouluksi, mutta viime kesänä jäi väliin kun ei vietetty jussia kotona. Jotenkin se sit jäi... Olipahan taas nokea kertynyt!

      Poista
  4. Oii määki meen ehkä koittaan uutta balancea tänään! :)

    Tuo haukkaribiisi kyllä jakaa mielipiteitä kovasti, mun mielestä on kyl hyvä ku vaihdetaa lihasstimulaatiota välillä eikä tehdä niitä samoja juttuja vuodesta toiseen :P

    Aherras munkin puolesta pesutouhuis! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä balance vaihtuu tosiaan vasta ens vuoden puolella, mutta ei kai tuo haittaa. Voin käydä sit etukäteen pikkuisen lukemassa tunnelmia uudesta ohjelmasta muiden blogeista :D

      Joo, haukkari on miustakin kiva just siksi, kun se käy niin eri tavalla lihaksiin kuin ne perustankoliikkeet.

      Ahersin jo! :D

      Poista
  5. Mie en oo vielä uutta pumpia käynykään testaamassa :) Jospa sittenvaikka seuraavalla kevyemmällä viikolla saisin sen sumplittua ohjelmaani!

    Pakko kyllä taas kerran kehua tuota sun kroppaa :) Oot ihan valtavan kaunis ja niin sporttisen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, se on ihan kiva, pikkuisen erilainen.

      Huh, mie menin ihan sanattomaksi. Kiitos kauniista sanoistasi Anna! <3 Miun on kauheen vaikea ottaa kehuja vastaan, jotenkin en tiiä miten niihin pitäis suhtautua. Mutta sen voin sanoa, että kun monesti puhutaan et nainen alkaa rupsahtaa 3-kymppisenä, niin mulle on käynyt ihan päinvastoin! En siis todellakaan haluaisi näyttää siltä, miltä näytin kakskytjotain-vuotiaana! :D

      Poista
  6. Puusauna on kyllä niin parasta <3 meidän pihasauna lämpiää yleensä vaan kesällä ja joulusauna tuntuu jotenkin erityisen erityiselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Tosin meidän saunassa on sellainen "AITO SAUNA"-kiuas, jota pitää lämmittää talviaikaan kolmisen tuntia. Mutta sit se säilyykin lämpimänä tuntikaupalla ilman puidenlisäystä. Ei siis mennä noin vaan saunaan ihan hetken mielijohteesta! ;)

      Poista
  7. Puuuusauna, ihanaaa!! Semmoisen kun joskus saisin omaan kotiini, niin olisin maailman onnellisin! <3

    Hmmmm, uusi balance on tooosi kiva, joten odota vaan, kun pääset sen testaamaan! Mä en ole aikoihin taas ollut pumpissa, mutta uuden ohjelman voisi kyllä käydä testaamassa! Kuulostaa erikoiselta ;)

    VastaaPoista
  8. On se kyllä ihana! En ihan heti menis vaihtamaan! :) Tosin mies tekee puuhommat ;D Onhan siinä tietysti oma vaivansa, mutta ei niitä löylyjä sähkösauna korvaa.

    Oottelen jo kovasti uutta balancea! Ja käy ihmeessä testaamassa pumppi pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...