torstai 6. joulukuuta 2012

10 kg Smaller Me!

Tuossa kuvia selaillessani huomasin, että minustahan on tasan vuoden takaa melkein samanlainen kuva kuin eilen otetuissa kuvissa! Sama toppikin on päällä. Ajattelin sitten tännekin laittaa esille nuo kuvat vierekkäin. Ehkäpä siinä jotain muutosta on havaittavissa..? Ainakin pitäisi näkyä, sillä painoeroa on n. 10 kg. Eli tuossa ekassa kuvassa painoa on n. 77 kg ja eilen oli aamupaino 67,4 kg. Muistan kun tilasin tuon topin juurikin viime vuoden syksynä brittiläisestä nettikaupasta ja se mahtui just ja just päälle. Näkyy kuvastakin, miten tiukka se on ;D. Nyt pitää nuo remmit laittaa viimeiseen reikään, mikä kyllä näyttää vähän tyhmältä, mutta ei voi mitään. Tykkään tuosta topista niin kovin, että käytän niin pitkään kun vaan ei ole ihan liian löysä. Nyt siihen jää kyllä tilaa aika hyvin. Tuo eilinen puserokin on ostettu noin vuosi sitten ja se on kyllä ihan liian iso sellaisenaan käytettäväksi. Mutta hoksasin, että sitähän voi pitää tuolleen topin alla eikä se sitten näytä niin isolta (ja laitoin muuten illaksi paidanhelman hameen alle, näytti paremmalta niin). Tykkään niin noista hihoista!
Freya joulukuussa 2011               Freya joulukuussa 2012

10 kommenttia:

  1. Hieno muutos! Kyllä huomaa :) Onnittelut 10 kilon rajapyykistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Noista kiloista viisi viimeistä on lähtenyt nyt n. 4 kk:n aikana, ja on kiva, kun kovan työn tuloksen huomaa. Sinne 60 hujakoille jos joskus pääsisi... Oisin kyllä jo 65 kiloonkin tyytyväinen kyllä. Istuu vaan niin tiukassa nää viimeiset ylimääräiset!

      Poista
  2. Blogissani on sinulle jotain :)

    http://ireallydoit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Etenkin vyötäröltä huomaa ihan selvän eron! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vyötärön kapeimmalta kohdalta on lähtenyt puolessa vuodessa 7 cm. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No en nyt siitä huikeasta tiedä, mutta hyvään suuntaan menossa. :)

      Poista
  5. Upea nainen :D! Näytät nyt mielettömän hyvältä, joten vaaka hushus ja peilikuva tilalle :) (toki tiedän itsekin että niitä numeroita tulee seurattua, kun joka päivä sinne vaa'alle pomppaa).
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kehuista :) Yritän olla nyt aina vähän enemmän ahdistumatta noista kiloista ja luottaa enemmän siihen, miltä tuntuu ja mitä mittanauha kertoo. Silti sitä aina turhautuu jos paino on enemmän kuin edellisenä päivänä ja iloitsee vaikka sadankin gramman pudotuksesta. Aamuvaaka on oikeestaan mulle jo rutiini, joka tulee tehtyä ihan sen kummempia miettimättä melkein joka aamu.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...