keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Heavy X-Mas! :)

Monet menevät joulun alla kauneimpien joululaulujen konsertteihin. Me mennään Raskasta Joulua -keikalle! Joululaulujahan sielläkin kuullaan, mutta vähän erilaisina sovituksina kuin perinteisesti. Tänään me siis vietetään miehen kanssa omaa pikkujoulua. Minulla ei muita pikkujouluja edes ole, kun en ole nyt töissäkään. Kiva saada edes vähän jotain sinnepäin. Glögit ainakin keitellään kotona ennen lähtöä.

Tänään mulla on lepoa liikunnasta, ja saattaahan se huominenkin olla... Katsotaan nyt, miten ilta menee. Minä kun en ole sillä tavalla tavoitteellinen treenaaja, että meinaisin joihinkin kisoihin joskus osallistua tai muuten, niin en koe sitä pieneksi maailmanlopuksi, jos välillä relaan. Tai no, joskus koen, mutta silloin siihen on joku syy. Tyyliin on jäänyt esim. syömiset liian pitkäksi aikaa rempalleen tai herkuttelulla tmv. ei "ole lupaa". Silloin kun luvan kanssa herkuttelen tai vaikkapa lähden baariin, niin se on ok. Minä nyt en nykyään niin usein ulkona käy, että silloin kun olen menossa, sallin sen itselleni. Ja herkuista puheenollen, minäkin ostin tänään sitä Fastin Puddingia, jota niin moni on kehunut. Ostin Creme Caramel -makua. Olihan tuo ihan älyttömän kallista, mutta testataan nyt, kun tuli veronpalautuksetkin :)

Ai että mulla on nyt tuo yläkropan vasen puoli kipeä. Toivottavasti tämä ei ole aina tällaista. Vaikea sitä on harjoittaakaan, kun tuntuu pahalta. Varovasti vaan.

Tänään hemmottelin itseäni käymällä kampaajalla Helinässä. Päädyttiin sitten Heini-kampaajani kanssa yhdessä violettiin liukuväriin. Minulla vaan kun on tämä musta ollut pohjalla jo monta vuotta, niin se vaalennus ei tietenkään ollut kovin vaalea, ja kun tuo violettikin on niin tumma väri, niin se ei mitenkään kauheasti erotu. Vähän valoa vasten kuitenkin erottuu. Ostin sitten Crestolin sävyttävää hoitoainetta, ja parin pesun jälkeen, kun se violetin tummuus vähän häviää, väri voi kirkastua. Vaatinee pari käsittelyä kampaajalla ennenkuin se väri kunnolla kirkkaammin erottuu tuosta mustasta. Mukava oli kyllä taas Heinin kanssa rupatella, ja hän paljastikin lukevansa tätä minun blogiani. Terkut vaan Heinille ja kiitos jälleen kerran upeasta lopputuloksesta (ja blogikehuistakin :D)! Sain vielä ihanat kiharat uuteen tukkaan, tästä onkin hyvä sitten lähteä juhlimaan!

7 kommenttia:

  1. Mä diggaan noiden hevimiesten joululauluversioita melkein enemmän kuin tavan versioita. Varsinkin sen Teräsbetonin laulajan joulubiisit, oi <3 Sillä miehellä on mahtava ääni! Pidä hauskaa keikalla :)

    Sitkun violetti alkaa erottua kameran läpi kunnolla, niin kuvaa tänne! Violetti on kiva väri, mullakin oli joskus samantyylinen tukka kuin sulla nyt paitsi se violetti oli tosiaan selkeämpi kun ei ollut ihan täysin musta pohja. Tykkäsin :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ne versiot minuunki iskee. Ja oli hyvä keikka! J. Aholalla on kyllä upea ääni, harmi kun ei ollut tällä keikalla mukana.

      Poista
  2. Onko/oliko tuo konsertti täällä Joensuussa? Miten miulta voi oikeesti mennä nää kaikki niin ohi?! Eka Sami Hedberg, eilen yliopistolla oli ollut joku nobelisti puhumassa, nyt tää...en edes uskalla arvata mitä missaan seuraavaks :D

    Kivaa iltaa teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja sie oot käyny tässä ihan miun uusilla huudeilla kampaajalla! ;) Oisit jatkanu vaan pikkusen eteenpäin Kaislalle päin, niin oisin keittäny siulle kahvit! :)

      Poista
    2. Joo oli Kerubissa :)

      Jees, miun vakkarikampaaja on tosiaan siellä siun huudeilla, se kävikin mulla mielessä että asut lähellä. Ja Kaislasta oli puhetta kampaajan kanssa, että se on siinä tosi lähellä.

      Poista
  3. Mä kuuntelin just tänään Raskasta Joulua-levyä!! :D Toivottavasti teillä oli mukava ilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava ilta! :) Nyt ei oo olotila vaan mitenkään hirveen mukava... Sitä kun on tullu vanhaksi ja ei tuota alkomahoolia niin hirveesti käytä, niin sit ku ottaa niin tuntuu kyllä. Ultimate-lepopäivä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...