lauantai 29. joulukuuta 2012

Mrs. Piggy And Her New Toy

Uaaah, tänä aamuna kävin vaa'alla (masokisti?) ja se näytti joulun aikana tulleen 3 kg takaisinpäin... No, nestettä ja turvotustahan se. Lisäksi viime yönä alkoi tämä jokakuukautinen naisen elämän ei-niin-mukava kausi, joka saattaa mulla joskus nostaa painoa parikin kiloa. Joten, ei hätää, kyllä noista ylimääräisistä vielä eroon päästään, kunhan ensi viikolla tapahtuu uuden vuoden jälkeen kunnollinen paluu ruotuun.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa salilla viiteen päivään. Vaati vähän ylimääräisiä ponnisteluja laittaa Sofi Oksasen Kun kyyhkyset katosivat syrjään ja nousta sohvanpohjalta, mutta ai että kun treeni tekikin hyvää ja olo keveni! Vaikka itse treeni olikin suht kevyt, ei ollenkaan intervallia ja koko keho kerralla. Testissä oli torstaina ostamani uusi Suunnon sykemittari (M4). Vanha Suunto palveli jotain 5-6 vuotta ja viimeiset puoli vuotta olen jo katsellut uutta tilalle. Nyt sitten joululahjarahoilla menin ja ostin. Intersportista ostin muuten myös (taas) uudet treenihousutkin, tällä kertaa Röhnischin sellaista loose fit -mallia. Eilisen treenin saldo sykepuolella:

Treenin kesto oli 1 h 13 min., kaloreita kului 216 ja huippusyke 123. Mulla tekee beetasalpaajalääkitys tepposet sykkeille. Ne ei vaan nouse kovin korkealle ja leposyke on melko matalalla. En siis voi oikein treenissäkään täysin luottaa sykemitterin antamiin lukemiin ainakaan kalorinkulutuksen puolella, koska sehän laskee kulutuksen sykkeen perusteella (ja tietty iän, sukupuolen, painon ja pituuden). Sykealueet mulla on siis matalammat kuin monella muulla. Juoksumatollakin jos syke nousee yli 160, alkaa jo tuntua vähän pahalta. Beetasalpaajaa käytän rytmihäiriöiden ja verenpaineen takia (joka on ollut kyllä ihan hyvissä lukemissa viime aikoina). Olen kyllä miettinyt, että vaikuttaako tuo lääkitys alentavasti kunnonkehitykseeni?

8 kommenttia:

  1. Mitä tykkäsit uudesta sykemittarista? :) Oliko minkä hintanen? Oon kanssa alkanu kattelemaan sykemittaria, kun en sellasita vielä omista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie vastasinkin siulle jo tuonne FB:n inboxiin. :) Mut siis tosiaan en oo kuin vasta kerran tuota käyttänyt, hyvin toimi. Ja aiemminkin on Suunto ollut ja oon ihan tyytyväinen ollut.

      Poista
  2. Kyllä uudet urheilutarvikkeet ja -vaatteet tuo uutta intoa treeniinkin ;). Mua hirvittää mennä maanantaina vaa'alle, veikkaan että muutama kilo kanssa on tullut. Mutta tavoitteet on kesällä, joten rauhassa palautellaan ja keskitytään treeniin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! :) Kun velä sais noita turvotuksia sulateltua niin ei kiristäis treenivaatteet niin pahasti :D :D

      Muistetaan: Ei sen väliä, mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä! Enempi väliä on sillä, mitä syöt uuden vuoden ja joulun välillä!

      Poista
  3. Hei hyvä hankinta tuo sykemittari! Mulla on kans, harkitsin pitkään sen hankintaa mut nyt en oo paljoo käyttäny ku jotenkin ohjatessa se jää taka-alalle. Mut varsinkin salitreenissä kans tosi kätsy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulle on tuosta sykemittarista tullut vuosien varrella niin itsestäänselvyys, että jos joskus ei oo salilla sitä jostain syystä mukana, on ihan outo fiilis. :D Hyvää uutta vuotta! :)

      Poista
  4. Täällä näköjään kanssa kolmella lisäkilolla kohti vuotta 2013 :(. No, mutta treeniä treeniä ja kesäksi näytetään jo urheilijoilta ;) Hyvää uuttavuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, treeniä vaan kehiin ja täällä ruokavalio taas kuntoon. Mutta ekaks juhlitaan uusi vuosi pois alta! Hyvää uutta vuotta! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...