keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ready To Go!

Tänä aamuna heräsin ihan normaaliin aikaan ja väsymys oli tipotiessään. Lepo teki terää! Painokin oli taas pudonnut 200g, eli vieläkin lähempänä sitä tavoitetta nyt! Nojoo, eihän noihin pitäisi kiinnittää huomiota, mutta kyllä se jokainen alaspäin suuntautuva sata grammaa vaan tuntuu niin hyvältä! Vielä ei siis kalorimäärän pieni nostaminen näy painossa. mutta ei kai sitä tällä aikavälillä vielä näkisikään. 

Kuten edellisen postaukseni kommenteissa hehkutin, nukun yleensä ti-ke -välisen yön parhaiten koko viikon aikana. Se johtuu ilmeisesti tiistai-illan balancesta, ja tosiaan tänä aamuna oli hyvin levännyt olo. Aamun tunnit olen saanut ihan hyvin hyödynnettyä opiskeluun ja nyt oliskin lounaan aika ja sitten sulattelun jälkeen salille! Nyt on taas virtaa, toivottavasti se sitten näkyy ja tuntuu salillakin! :)

Tuossapa lounas ja lounaslukemista (jota on kyllä luettu jo useampaankin otteeseen ;D). Moni taitaa syödä aamulla tällaisen annoksen, mutta minä syön sen yleensä lounaaksi. En tiedä, teenkö siinä väärin tai jotain, mutta kyllähän tuossa on kuitenkin hyviä hiilareita ja proteiinia. Lisään tuohon myös ruokalusikallisen rypsiöljyä silloin, kun päivän rasvansaannista uhkaa muuten tulla liian alhainen. Tänään ei varmaan tarvitse, kun tuo raejuusto ei ole rasvatonta ja päivälliseksi aion tehdä jauheliha-kidneypapukastiketta. Aamuisin minä syön täysjyväruisleipää (+ margariini, leikkele, juusto, kurkku) ja proteiinijogurttia, johon on lisätty 5g pellavansiemenrouhetta. Sekä iiison kupin kahvia. Moni varmaan ärähtää tuosta leivästä, mutta minä en ainakaan toistaiseksi ole valmis luopumaan siitä. Niin kauan kun tämä toimii näin, se on ihan ok.


7 kommenttia:

  1. Mä taas nuku ti-ke yön huonoiten kun on niin myöhään aina harkat ja rauhoittuminen venähtää :/ balance varmasti rentouttaa kropan hyvin jo illan ajaksi niin on helpompi nukkuakin levollisesti. Harmittaa kun ei itse siihen nykyään enää ole "aikaa". On niin paljon muuta mitä haluaa ehtiä tehdä. Tykkään kyllä balancesta.

    Ei tuo mikään huono vaihtoehto varmasti ole syödä tuolla tavalla, tärkeintähän on päivän kokonaistilanne eikä niinkään järjestys jos haluaa monipuolisesti syödä :)

    VastaaPoista
  2. Mulla kans menee yö levottomammin, jos illasta treenaa. Esim. nyt oon muutamana viikkona käynyt torstai-iltaisin pumpissa, joka loppuu klo 20 ja joskus on ollu sen jälkeen uni vähän huonoa. Mut aion pitää kyllä tuon "lukujärjestyksessä" ainakin toistaiseksi.

    Tärkeintähän se kokonaistilanne tosiaan on tuossa ruokailussa! :)

    VastaaPoista
  3. Hei onko toi FitBody-lehti siun mielestä ostamisen arvoinen? :) Oon nimittäin kuullut siitä paljon kommentteja sekä puolesta että vastaan. Mie koen jotenkin kiusalliseks selata kaupassa lehtiä, niin en oo päässyt siihen ite käsiksi enkä kirjastossakaan ole siihen törmännyt.

    VastaaPoista
  4. Olisin kans kiinnostunut tuosta FitBody-lehdestä, suositteletko ostamaan? :)

    VastaaPoista
  5. Anna & Janna: No miusta tuo lehti oli kyllä vähän ylihintainen... Tekstisisällöt oli kyllä ihan tiukkaa asiaa, haastikset kivoja ja treenijutut hyviä. Minuu kuitenkin vähän sieppaa se, miten paljon ja isoja kuvia siinä on. Onhan se kiva tietysti katella hyvin treenattuja kroppia noin niinku motivaation kannalta, mutta vähempikin riittäis tai ainakin ne kuvat vois olla viemättä niin paljon tilaa. Kyllä mie silti meinaan varmaan pari seuraavaakin numeroa ostaa, kattoo nyt mihin suuntaan tuo lehti kehittyy.

    Ja Anna, tuo ei tuu kirjastoon ainakaan vielä. Sinne tulee Bodaus, Muscle & Fitness, Fit, Kunto Plus, MeNaiset Sport, KG, Kunto & Terveys niistä lehdistä, mitkä nyt vähänki tätä liippaa. Jos on tieteellisemmästä puolesta kiinnostunut, niin myös Liikunta & Tiede tulee. Sit tietty lajinmukaiset muut lehdet, esim. Juoksija.

    VastaaPoista
  6. Heti kun näin aamulukemisesi, niin meinasin kysyä, että mitä mieltä olit, mutta olitkin jo vastannut. :)
    Minä ostin saman lehden ja kirjotin siitä pätkät omaan blogiin. Kuvat tökkäsi minullakin pahasti ja varsinkin se valtava meikin käyttö, mutta tekstit oli erittäin ok tasolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä minäkin niitä meikkimääriä vähän kummastelin. Niin kauhee kerros meikkivoidetta ja puuteria, mites se iho yhtään pääsee ees hikoilemaan ja hengittämään! ;D No, lavastustahan nuo kuvat ovat ja itekin saatan salilla heilua meikit naamassa, mutta kyllä nyt minusta mentiin "pikkasen" yli.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...