torstai 29. marraskuuta 2012

Getting Rid of Fat!

Eilinen alakropan treeni tuntuu jaloissa, tuli sit vissiin jotain tehtyä oikein! Ainakin askelkyykyissä oli enemmän painoa ja toistoja kuin viimeksi. Pohkeet ovat nyt erityisen arat, testasin eilen niille uutta liikettä. Eli seisoin korokkeella yhdellä jalalla (toinen jalka siis vaan roikkui ilmassa) niin, että päkiä oli siinä reunalla. Treenattavan jalan puoleisessa kädessä oli käsipaino. Siinä sitten nousin sillä jalalla varpaille ja venytin kantaa alas vuoronperään, seinästä piti kyllä pitää kiinni. Kyllä tuntui! Ja tuntuu. Muuten alakropan treeni meni suht samoja ratoja kuin viimeksi, enemmän käytin tällä kertaa painopakkalaitteita. Ja lopussa kolme sarjaa kahvakuulaswingejä. Intervallin tein tällä kertaa sellaisessa porraslaitteessa. Siinä saa valita, meneekö "portaita" pitkin (ja tietty vastuksen) vai "juokseeko". Minä vaihtelin noita ja vastuksia myös, ja kyllä sillä sai loputkin hiet irtoomaan ihan kiitettävästi. Ja reisissä ja pakaroissa tuntui!

Aamulla heräsin 6 jälkeen ja lähdin puolen tunnin aamuaerobiselle juoksumatolle. Ois kyllä riittänyt paukkuja enempäänkin, mutta pitää säästellä jalkoja iltaan, jolloin on pumpin vuoro. Ja kun tuo eilinenkin treeni pikkuisen painaa... Tarkoitus on pyrkiä pitämään nuo aamuvedot suht lyhkäisinä, korkeintaan 45 minuuttisina. Mie haluun päästä eroon tästä ylimääräisestä rasvasta ja ehkäpä nuo treeninjälkeiset intervallit ja aamuaerobiset auttais? 

Kuvalähde
Nyt pitäs taas irrottautua täältä blogimaailmasta ja keskittyä opiskeluun. Ulkona onkin tänään ihan kivasti pakkasta. Olisko se talvi jo tullut?

4 kommenttia:

  1. Kyllä se näyttää siltä että talvi tekee tuloaan! :) Vihdoin :D
    Täälläkin jalat aivan hellänä, vielä pahemmin kun eilen! Mitä muuten opsikelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hrrrr kun kylmää. Kohta pitäis pistää pää pihalle ja lähteä kohti salia!

      Opiskelen avoimessa yliopistossa informaatiotutkimusta, saan nyt nämä opinnot valmiiksi (pakko saada!) vuoden loppuun mennessä. Sit mulla on kirjasto- ja tietopalvelualan pätevyys. Vajaat 3 vuotta tässä on mennyt. Pohjalla on AMK-tutkinto suoritettuna.

      Poista
  2. Aamuaerobiset ja intervallit kuulostaa hyvältä rasvanpolttosuunnitelmalta! Oletko kokeillut spinningiä? Se on myös hyvää kunnon kohotusta ja tekee hyvää kalorinpoltolle, niinkuin mikä tahansa intervalli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kaikki nää vuodet onnistunut välttelemään spinningiä :D Vaikka on siitä mulle aika usein mainittu, että vois olla hyvä. En oo vaan saanu mentyä koskaan... Ei sitä ikinä tiiä josko vielä joskus innostuisin. Vielä ei oikein tunnu että ois miun juttu.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...