maanantai 26. marraskuuta 2012

600 grams

Pakko tulla heti raportoimaan: aamupaino 67,6 kg! Nyt siis enää 600 grammaa erottaa minut normaalipainosta. BMI on nyt 25.1. Superviikko teki siis tehtävänsä! Ensimmäisen kerran vaaka siis näyttää alle 68, ilmeisesti se pieni marmatus aiheesta auttoi! ;D

Nyt vaan täytyy pitää tästä kiinni! Minulle nimittäin käy usein niin, että kun saan uudet enkat, sitten se paino taas lähteekin nousuun ja taas kestää että pääsen takaisin siihen ja sen alle. Nyt ei saa käydä niin! Jospa se, että kerroin siitä täällä, auttaa säilyttämään tuon painon. Ja mielellään sitten pudottamaan lisääkin. Normaalipaino, täältä tullaan!

Reipasta viikkoa kaikille! Ja hei, enää muutama päivä joulukuuhun! :)

8 kommenttia:

  1. Vau! :) Hiljaa hyvää tulee, eli takapakkia tulee varmasti, jos yrittää liian kovin harppauksin! Mut senhän sä tiedätkin, kun noin hyvin olet pudottanut painoa!

    VastaaPoista
  2. Joo, ja kunhan ei tule sellaisia 15 kilon takapakkeja niinkuin silloin pari vuotta sitten! Mut parin kilon heitothan tietty kuuluu asiaankin riippuen aina ruokavaliosta, treenistä ja mikä aika sattuu olemaan kuukaudesta. Mutta silti aina painonnousu ottaa niiiin kupoliin !

    VastaaPoista
  3. Pidät vaan ruokavaliosta kiinni niin painokin tippuu, 80% lihaksistahan tehdään keittiössä ;) tsemppiä vaan, hyvin oot jo tähän mennes edenny!

    VastaaPoista
  4. Onnea! Mikä sitkee ja päättäväinen nainen sä ootkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä just tuli tuosta mieleen, että oisinpa yhtä sitkee ja päättäväinen opintojenikin kanssa. Vielä ois vähän tiristettävää ja motivaatio siihen tipotiessään! Mieluummin lueskelen täällä treeniblogeja jne. ;D

      Mutta pakkohan se on alkaa esseetä vääntää, että joskus siitäkin tulis valmista!

      Poista
  5. Wuhuu, hienoa!! :) Nyt vaan jatkat samaan malliin, niin saavutat sen mitä tavoitteletkin, periksi ei anneta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ei anneta, ei, vaikka välillä tekeekin tiukkaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...