tiistai 27. marraskuuta 2012

My Body, Maybe In Balance Again :)

Ihanan rentoutunut, levännyt ja "venynyt" olo. Balance teki taas niin hyvää minulle. Ja varsinkin tänään. Siihen "lintu"-asentoon en kyllä pääse varmaan ikinä... Mutta ei se haittaa! Loppurentoutuksen aikana matkustelin taas jonnekin vuosisatojen ja -tuhansien taakse. Minä ja minun mielikuvitus! :)

Kuva: BODYBALANCE - Les Mills

8 kommenttia:

  1. Balance on ihana rentouttava tunti, itekin pyrin kerran viikkoon käymään! :) Lintuasennossa kestin viimeeks ehkä sekunnin, sitä siis vielä saa treenata ;D Viime kerralla oli eka kerta kun oikeasti pääsin loppu rentoutuksessa irtautumaan tästä maailmasta ja sain ajatukset ihan muualle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie myös yritän kerran viikossa päästä. Tuo meneekin meidän salilla vain yhtenä iltana viikossa, joten aina yritän järkätää tiistai-illat niin, että pääsen. Nukun muuten aina viikon parhaat yöunet aina ti-ke -yönä! :) Eilen ohjaaja sanoi, että yrittävät järjestää vuodenvaihteen jälkeen toisenkin tunnin viikkoon, kun se on niin suosittu nykyään. Toivottavasti onnistuu!

      Wau, kyllä se lintu on vaativa, hyvä sie! :) Mulla vähän vaihtelee tuo, miten pystyy lopussa rentoutumaan. Eilen oli uni lähellä! ;D

      Poista
  2. Balance on ihan mahtava tunti :) Mä meinaan aina nukahtaa siinä loppurentoutumisessa, ihanaa! Mä odottelen kovasti jo uutta ohjelmaa, vaikka tässä nykyisessä se Florencen vatsabiisi on täydellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun suosikki on ollu twistit, jotenkin oon saanu tuon Paradise-biisin avulla siitä tosi paljon irti. Vaikka ite biisiin alkaa jo kyllästyä kun tuntuu että se soi joka paikassa enkä yleensä niin hirveesti Goldplaystä välitä... Muta balanceen se sopii hyvin. Tuo Florencen biisi saa kyllä yrittää kovemmin abseissa, vaikka aika rankka osuus onkin!

      Uutta ohjelmaa ootellaan jo, oon käyny tracklistiä jo vilkuilemassa kyllä. Meillä se alkaa varmaan vasta tammikuun puolella.

      Poista
  3. Mä kupsahdin kumoon viime viikolla lintua yrittäessä :D viimeinen viikko vanhaa ohjelmaa, päätin että perhana, kokeilen nyt viimeisen kerran vielä, ja tumps, suoraan päälleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, no pääasia että oot yrittäny! :D Mie saan ehkä just ja just vähän aikaa pidettyä toista jalkaa ilmassa, voima ja tasapaino ei riitä toiseenkin. Ei onnistu, vaatii kyllä vielä paaaljon harjoittelua!

      Poista
  4. Se lintu on kyllä aikamoinen, meikä ei vielä tällä elopainolla uskalla kokeilla ollenkaan. :D Toivottavasti tulee se toivottu toinen tunti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, Gwenndelin! Kiva kun tulit vastavierailulle! :)

      ...Ja niin ne jotkut sanoo balancea kevyeksi ja iisiksi. Ei se kyllä sitä oo jos tosiaan haluaan keskittyä tekemään liikkeet oikein ja kunnolla, silleen "syvästi". Kyllä siinä hiki tulee itse kullekin, mutta pikkuhiljaa sit kehitytään ja huomataan, että venytään joka kerran pikkuriikkisen enemmän! :) Se on sitä kehonhallintaa! Kyllä miekin toivon, että me saadaan se toinenkin tunti, niin varmemmin pääsis sit ees kerran viikossa kroppaansa huoltamaan. Pitäs opetella itekin kotona (tai salilla) itekseen tekemään pidempiä venyttelyjä kuin ne salinjälkeiset muutaman minuutin notkistukset!

      Tiistaina sit taas balancessa, toivottavasti! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...