lauantai 24. marraskuuta 2012

Something Sweet

Nyt seuraa söpöstelyherkuttelupostaus. Sain eilen mieheni kotiin työmatkalta, ja se on aina yhtä ihanaa! Vaikka niitä matkoja ei ole (onneksi) usein, on silti kiva saada toinen aina kotiin. Toki muutaman päivän erossaolo tekee välillä ihan hyvääkin.

Ja tulihan niitä tuliaisiakin <3

Moet & Chandon Imperial Champagne Twin Set
Tummaa 70% suklaata
Luxemburgilaisia käsintehtyjä tryffeleitä

Tänä aamuna tryffelipaketti näyttää tältä: vielä on puolet jäljellä! :)

Googlen kuvahaku
Moet & Chandon Imperial - vibrant * generous * alluring
Tätä maistellaan sitten kun aihetta on, toivottavasti pian jos/kun saan opinnot valmiiksi! :)

Keitettiin illalla kahvia, mehelle espressoa ja minulle latte macchiatoa ja nautiskeltiin hyvästä suklaasta. On muuten loistolaite tämä Dolce Gusto, jonka saimme viime jouluna lahjaksi veljeltäni!

Kuva: Prisma
Olipa mukava huomata, että minähän osaan herkutella kohtuudella, jopa suklaan kohdalla! Suklaasta jäi tosiaan vielä puolet jäljelle, vaikka joskus olen tuollaisia tryffeleitäkin vetänyt rasiallisen yhdeltä istumalta. Miten paljon enemmän nautintoa siitä saa, kun maistelee kunnolla ja hitaasti eikä mussuta kaikkea mahdollisimman äkkiä. Ja sitten kärsi huonosta olosta sekä henkisesti että fyysisesti. Ja mikä parasta: tuon herkkuhetken voi ottaa uusiksi kun niitä kerran jäljellä on eivätkä silti edes päivän kalorit mene plussalle. Toivottavasti muistan tämän myös sitten kun ostan seuraavan kerran lempisuklaatani Geisha Darkia! Joulusta puhumattakaan...

Leppoisaa lauantaita!

8 kommenttia:

  1. Ai että <3 Ja voiko olla hei parempaa tapaa herkutella! Kun se on varmasti sitä oikeeta herkuttelua eikä päätöntä mättämistä.

    VastaaPoista
  2. Siellä on viikonloppu alkanut hyvissä tunnelmissa! ;) Se on hyvä taito osata herkutella kohtuudella! Itse en sitä oikein osaa, siksi herkut on jääneet kokonaan pois.. Nauti viikonlopusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautittu on! :) Mie olen joskus kokeillut kaikenmoisia herkkulakkoja, mutta ne ei vaan toimi mulla. Paremmin pysyn ruodussa, kun mulla on lupa herkutella silloin tällöin. Jos kiellän iteltäni herkuttelun, sorrun vaan kahta kauheammin! Toisella toimii toinen ja toisella toinen tapa. :) Tosin on mullakin vielä opettelemista tuon kohtuullisen herkuttelun kanssa.

      Poista
  3. Ajattelin kommentoida just samaa kuin Maiju :) Tuo on "tarkoituksellista" herkuttelua, eikä sellaista että vetäisenpä tässä parissa minsassa pussillisen karkkia ja sen jälkeen on huono omatunto. Tuollaisia spesiaaleja herkkuhetkiä osaa varmasti myös arvostaa ihan eri tavalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellakin! Kun päättää, että nyt saa herkutella, siitä osaa nauttiakin eri tavalla. Jos ostan hetken mielijohteesta suklaalevyn ja vetäsen sen, seuraa ihan varmana hirveä morkkis! XD

      Poista
  4. Wau, rispektit siitä että maltoit säästää! Mä olisin varmaan vetänyt alta aikayksikön noi alas ja sit potenut fyysistä ja enkistä huonoa oloa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oon itse asiassa melko yllättynyt, että pystyin tuohon! Ehkä siitäkin syystä onnistuin, kun se ei ollut mitään perussuklaata, mitä saa joka kaupasta vaan vähän tuollainen spesiaalijuttu. Mutta pitää muistaa tuo sit sen Geisha Darkinkin kanssa! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...