keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Naked Truth

Hiljattain on blogimaailmassa levinnyt Veeran Tyyliä metsästämässä -blogissaan aloittama haaste Naked Truth. Suora lainaus blogista:

Mitä jos hyväksyttäisiin sekä oma, että kanssaihmisten epätäydellisyys.
Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos.

Mahtavaa! Moni muotibloggaaja on lähtenyt tähän mukaan. Myös monessa treeniblogissa on tapana julkaista kuvia itsestään. Tosin treenibloggaajat ovat mielestäni enemmän tätä naturellipuolta, koska tavoitteena ei yleensä olekaan esitellä päivän meikkiä tai asua vaan ennemminkin sitä treeni-ilmettä ja kehitystä. Moni treenibloggaaja onkin tavattoman rohkea, kun julkaisee ennen ja jälkeen -kuvia sekä muutoskuvia koko kehityksensä ajalta. Ja moni uskaltaa tehdä sen ihan vain bikinit tai alusvaatteet päällä. Itse en tuohon pystyisi laihtumisen jäljiltä roikkuvine nahkoineni...

Treenibloggaajille siis ei välttämättä ole vierasta esiintyä blogikuvissa ilman meikkiä ja hikisenä hiukset sekaisin, ja se on ihanaa! Itse olen meikkaaja-tyyppiä enkä yleensä lähde mihinkään ilman "sotamaalausta". Toki sali on poikkeus, jos menen kotoa suoraan, harvoin silloin meikkaan. Minulle on kuitenkin aika iso kynnys julkaista itsestäni kuva täysin ilman meikkiä ja siksi tartuinkin haasteeseen. Vaikka olen vielä tuore tapaus täällä treeniblogien keskuudessa eikä minusta ole kuin pari kuvaa, joissa naama näkyy, niin julkaisen silti. Eipähän kellekään jää epäselväksi silmäpussini ja ryppyni, tyvikasvuni ja näppylät naamassa :D. Itse en muuten edes harrasta photoshoppaamista ja se valitettavasti näkyy kaikissa kuvissa. Pitäisi opetella ihan siksi, että kuvien laatua saisi parannettua. En silti lähtisi sille linjalle, että alkaisin kroppaani tai naamaani muokkaamaan. Lähinnä kontrasteja ja tarkkuuksia jne.

Mutta tässä se kuva, jossa on kyllä jotenkin hyvin hassu ilme! :D


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...