perjantai 16. marraskuuta 2012

Freya goes fit? in a nutshell

Heippa!
Tervetuloa blogiini sinä, joka jostain kumman syystä tänne olet eksynyt! :)

Olen 33-v nainen, jonka elämä on viimeiset 5 vuotta pyörinyt enemmän ja vähemmän painonpudotuksen ympärillä. Nyt on tilanne se, että kiloja on jäänyt matkan varrelle tämän aamun mittauksen mukaan 41,7. Käyn vaa'alla yleensä joka aamu. Paino saa edelleen pudota, mutta tavoitteenani on, että samalla saan lihasta lisää. Ja sitä on tullutkin varsinkin viime aikoina, kun olen aloittanut tavoitteellisemman treenauksen ja katsonut tarkemmin kokonaisvaltaista ruokavaliotakin. Blogi hakee vielä muotoaan, joten muutoksia ulkoasuun jne. saattaa olla tulossa vielä. Tai sitten ei. We'll see.

Tämä blogi tulee kertomaan siis minun tiestäni kohti fitimpää vartaloa. Matkalla on varmasti ilon ja onnistumisen hetkiä, mutta myös epäonnistumisen ja turhautumisen tunteet tähän liittyen tulen varmasti purkamaan tänne. Kirjoitan itselleni muistiin asioita ja varmaan kuviakin tulee olemaan. Mutta olisi mukava myös saada lukijoita, joiden kanssa voi jakaa kokemuksia ja neuvoja. Jos aihe kiinnostaa, niin tervetuloa vaan matkaan mukaan! Haluaisin myös olla tsemppaamassa heitä, jotka ovat aloittamassa painonpudotusta tai hakevat inspiraatiota siihen. Hei, jos minä olen onnistunut, niin varmasti onnistut sinäkin! Tässä kuvat minusta vuonna 2005 ja tällä viikolla. Muutosta on tapahtunut, ja kyllä se on varmasti mahdollista ihan jokaiselle!


Freya vuonna 2012





Freya vuonna 2005

10 kommenttia:

  1. Heii, kiva et oot ruvennu kirjoittamaan :) mahtavan muutoksen oot tosiaankin saanut aikaan! Mielenkiinnolla seuraan tulevaa.

    VastaaPoista
  2. Jee, moi Eve! Kiva kun löysit tänne :)

    VastaaPoista
  3. Upee muutos!!!! Jään seurailemaan matkaasi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Maiju! Ja sulle samat sanat, mieletön muutos sullakin takana. Hyvä me! :)

    VastaaPoista
  5. Nyt vaan yhdessä tsemppaillaan kohti isompaa hauista ;)

    VastaaPoista
  6. Vau, mikä muutos! Jään seuraamaan määrätietoista matkaasi!

    VastaaPoista
  7. Mieletön pudotus! Mulla on samanlainen tavoite, joten kiitos että voin katsoa susta mallia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, kiitos! Kovasti vaan tsemppiä projektiin! Kun vaan päätät, että se onnistuu, niin se kyllä onnistuu! Helppoa se ei ole, mutta päämäärä on se, mitä todellakin kannattaa tavoitella! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...