sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Perfect body?

Satuin nettisurffailussani Jutta Gustafsbergin Iltasanomiin kirjoittaman blogin tämänpäiväiseen artikkeliin Ihannevartalo. Kannattaa käydä lukemassa, siinä voi sitten pohtia, minkälainen on oma ihannevartalo ja mihin itse kuuluu tällä hetkellä. Postauksessa on kuvasarja erilaisista vartaloista.

Minä luulisin olevani nyt jossain 4 ja 5 välillä. Siihen vielä päälle ne ylimääräiset nahat, jotka ikävästi roikkuvat vatsassa, käsivarsissa ja pepussa. Ihailen kyllä kroppaa 9, mutta itse en ehkä haluaisi olla ihan tuollainen. Kroppa 8 taas on mielestäni liian laiha, mutta muuten ok. Ehkä vartalo nro 3 on lähinnä sitä, mitä itse haluaisin olla. Kolmosen pehmeyttä ja kasin urheilullisuutta yhdistellen? Millainen on sinun mielestäsi täydellinen vartalo? Tässä on vartalo, joka on minun mielestäni melko lähellä täydellisyyttä:

Kuvalähde
En tietenkään kuvittele, että pääsisin lähellekään tuota tavoitetta, mutta ainahan sitä saa haaveilla! ;)

Palatakseni vielä noihin erilaisiin vartalotyyppeihin. Isoimpina aikoinani olin tyyppiä 6 ja vielä vähän päälle. Vartalotyyppi numero 7 oli (onneksi) vielä kaukana pahimpinakin aikoinani. En minä ollut onnellinen niin lihavana, vaikka muille saatoin niin väittääkin. Itsetuntoni oli pohjamudissa. Olin aina väsynyt. Kunto oli järkyttävän huono ja niin edelleen. Vaateostokset olivat painajaisiani. En voinut pukeutua niinkuin halusin, vaan mitä minulle mahtui päälle. Yleisesti vaatekokoni oli 52. Nyt se on yleensä 38. Rakastan nykyään vaateshoppailua, sitä pitää vaan rajottaa, ettei kaikki rahat mene vaatteisiin! :D Varsinkin treenivaatteita olisin ostamassa koko ajan lisää, jos kukkaro antaisi myöten. Onhan siinä vieläkin sellaista uutuudenviehätystä, kun saan ostaa sellaisia vaatteita kun haluan.

Kotoinen sunnuntaiposeeraus:



2 kommenttia:

  1. Mieletön muutos vaatekoossa. Saat olla ylpeä itsestäsi :) Tsemppiä lihasten kasvatukseen, sama teema minullakin blogissa kaiken sekasotkun keskellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Sarpukka! :) Kävinkin jo selaamassa vähän blogiasi, ja lukulistalle meni heti!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...