maanantai 25. helmikuuta 2013

Funny Faces / Week 8

On ollut taas hässäkkää jos jonkinmoista ja blogi viettänyt hiljaiseloa... Treenirintamalla on kuitenkin tapahtunut, joten jos tässä vähän raporttia. Perjantaina kävin tekemässä takaolkapää-selkätreenin ja lauantaina pumpissa. Viikon paras treeni tuli kuitenkin tehtyä eilen. Tehtiin taas jalkatreeniä Pian kanssa ja kyllä molemmat taas annettiin kaikkemme ja enkkojakin rikottiin. Piaa on kiittäminen eilisistä kuvistakin:


ILME! :D

Jee, nyt nousi 80 kg jopa kaksi 12toiston sarjaa!

Hii-op!
Maastavedossa oli hauska juttu, kun tokassa sarjassa luulin, että tangossa ois ollu 5 kg vähemmän painoa kuin oikeasti oli. Pia sitten oikaisi, että eipä muuten ollut, vaan enemmän oli! Mie ja miun matikkapää! No mut mieluummin näin päin ja kyllähän se painavampikin satsi nousi. Sen kunniaksi latasin vielä viimeiseen sarjaan pikkukiekot päihin ja enkat tuli! Neeeext!Pakarapotkujen jälkeen oli jo aikamoinen tärinä päällä ja ankkakävely otti ensiaskeleensa!


Onks pakko vielä? ON!

Lopuksi pohkeet hommiin

Iiihanat somelaiset salimuijat, uuh! <3
En vaan voi tarpeeks hehkuttaa treenejä Pian kanssa! Taidetaan molemmat saada potkua enemmän, kun toinen on siinä tsemppaamassa. Eikä höpötetä turhia kesken treenin, mutta ennen ja jälkeen juttu luistaa. Nyt odotan taas seuraavaa kertaa kun päästää yhdessä treenaamaan. En tiedä vielä milloin, koska oma treeniohjelma on vielä täysin auki ja riippuu ihan omasta jaksamisesta ja siitä mitä lääkäri huomenna sanoo. Merkkejä hölläämisen tarpeesta on kyllä ollut tänään ilmassa. Kävin kuitenkin aamulla vielä tekemässä rinta-hauis-ojentajatreenin ja huomaan, että nyt ois kyllä aikamoinen flow tehdä. Enkkoja tuli tehtyä nimitäin tänäänkin... Nyt on vaan priorisoitava ja elettävä sen mukaan, miten tässä tilanteessaa voi. Mitään riskejä en ala ottaa.
 
Viimeviikko näytti kokonaisuudessaan tältä:


6 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa sun liikunta-, ja ennen kaikkea saliflow! Toivottavasti ei tulisi pitkää stoppia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä on tuntunutkin! :) Nyt vaan taisi se stoppi tulla vähäks aikaa.

   Poista
 2. Joo, sovitaan taas treenitreffit ku tiiät tulevista treenikuvioista enemmän, uuh ihana salimuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri suositteli, että nyt ois levon aika. Ei töiden lisäksi enää muuta rehkimistä. Pitää sitten kuunnella sitä ja omaa kehoakin, joka kyllä taitaa jo olla sitä mieltä, että nyt rauhoitutaan.

   Poista
 3. Työ ootte aivan huippuja! Joskus lähdetään kyllä isommalla porukalla treenaamaan ihan oikeesti :)

  Tsempit taas, Freya! Halauksia ja jaksamisia siulle oikein paljon <3 Uskotaan ja luotetaan, että kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan varmana sovitaan joskus oikein kunnon kimppatreenit! Ois just huippua! <3

   Kiitos toivotuksista, toivottavasti tosiaan kaikki menee niin hyvin kuin vaan on edellytykset mennä... Vähän on alakuloiset fiilikset, mutta vielä ei lannistuta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...