perjantai 1. helmikuuta 2013

What A Feeling :)

Pakko tulla heti tuoreeltaan raportoimaan, kun oli niin hyvä treeni! :) On tää treeniblogien maailma vaan hyvä paikka kun täällä tutustuu niin mahtaviin ihmisiin. Pia käy samalla salilla kuin mie ja me päätettiin tehdä yhteistreeni tänään. Oli tosi hyvä treeni ja huippua kun oli toinen mukana vinkkejä antamassa  ja samalla saatiin treenikuviakin ihan kivasti otettua ;). Mulla oli tarkoitus tehdä tänään rinta + hauikset + ojentajat ja lisäksi vatsoja. Jätin sitten kuitenkin rinnan pois kun vähän tuntuu rinnassa jumivan eilinen huima lumityötreeni. Noh, tulipa todettua, että oli noissa käsissäkin ihan tarpeeks tehtävää tälle päivälle! :D Huomenna ois hinku pumppiin, mutta saa nähdä mitä mieltä miun habat ja oikkarit on. Tässäpä treeni:

Alkuun 10 min. lämppä crossarilla
1. Hauiskääntö mutkatangolla 1x12, 1x10, 1x8
2. Vasarahauis, penkillä istuen 1x8, 1x10, 1x8, 1x10
3. Hauiskääntö maaten taljassa 2x10, 2x8
4. Hauiskääntö scott-laitteessa 1x12, 2x10
5. Ranskalainen punnerrus mutkatangolla 3x10
6. Pull down taljassa ojentajille 3x10
7. Päänyliveto taljassa 3x10
8. Suorat vatsat kahvakuulalla 1x15
9. Russian twist kahvakuulalla 2x15
10. Hoover 1 min.

Kotoa lähdössä
Hauberit töissä
Nousee nousee!
Vasarointia. Ja mahamakkarat :/
Hauberit maaten. Ja levee takamus :/
Scott
Ranskis
Ranskis sivulta
Päänyliveto
Isot kiitokset vielä Pialle! <3 Ja otetaan uusiks ihan vamasti. Pia näytti mulle tuon viimeisen liikkeen tekniikan ja oikkarit kiittää ;) Vatsatreenin puolella Pia näytti Russian twistin ja HUH! Se kyllä jää osaksi miun treeniä ehdottomasti. Mikä polte! Siitä ei ookaan kuvia. Ehkä hyvä niin, ettette kärsi miun mahamakkaroista.

Job well done with Pia <3
Ainiin, jos otatte salille mukaan valmiiksi sheikatun juoman, varmistakaa että se korkki on kunnolla kiinni! Mie kun tänään tein BCAA:n kotona valmiiks, huomasin salille tullessa, että korkki oli vähän auki ja puolet siitä litkusta valunut laukkuun. Siinäpä sitten salihanskat ja kengät kosteina treenaamaan. No, kantapään kautta ja sitä rataa...

7 kommenttia:

  1. Kiitos treenistä ! Oli tosi kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Ootte kyllä vetäny hyvän setin! Yhteistreeneissä on voimaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Kyllä sitä kummasti tulee lisäpotkua kun toinen on tsemppaamassa :)

      Poista
  3. You go girls! ;) Tänään on treenit luistannu, niin teillä kuin miullakin, jes! Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, kiitos Veera <3 Kyllä, nyt on hyvä aloittaa viikonloppu kun vielä sinne pumppiinkin taidan kyetä :D

      Poista
  4. Onnistuitteko tekemään ilman niitä (surullisen kuuluisia :D ) taukoja, ja jos, niin miten kantsii toimia et niitä ei tulisi? Tuo pinkki shaker on ihana!!! Miekin halusin mahdollisimman pinkin, mut onnistuin löytämään vaan semmosen missä oli teksti pinkkiä. Pitää kyllä ehkä hankkia tommonen.

    Mulla jäi tän päivän treeni - tuli vaihteeksi tänne niitä lamaavia uutisia, vaikka ko.suruviesti ei omaa perhettä kosketakaan. Huomenna sitten, ehkä tää lepo on ok.

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän meilläkin niitä taukoja vähän tuli, muttei niin paljon kuin sillon Energyllä. Tietysti kun on tuttu sali niin on nopeempaa. Ja sit kumminki molemmat tehtiin eilen omaa koko ajan, vaikakin melkein kaikki liikkeet olikin samoja. ja sit kun ei ollut sitä, että toisen pitää näyttää erikseen, miten se menee. Parissa liikkeessä katottiin vaan toisen sarjasta ensin mallia ja sit perään vaan ite.

      Voi että, oon pahoillani suru-uutisista! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...