sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Butts On Fire! / Week 7

Wau mikä treeni! Sunnuntaiaamupäivää ei voine paremmin viettää kuin salilla jalkoja ja takapuolta kiusaten ja vieläpä mahtavassa tsemppiseurassa. Eli tänään oli Pian kanssa kimppatreenit ja oli taas niiiin kivaa! Eilisten hautajaisten ja vähän huonosti nukutun yön jälkeen olin vähän väsynyt jo valmiiksi, mutta se ei menoa haitannut, päinvastoin! En yhtään liioittele kun sanon, että oli elämäni paras jalkatreeni, ja siitä kuuluu kyllä tosi iso kiitos Pialle <3 En olisi yksin uskaltanut moisiin suorituksiin. Miulla ei ole edelleenkään toimivaa kameraa, joten seuraavista kuvista saan myös kiittää Piaa.


Alas...
...ja yyyyylös!! JEA!
Aloitettiin kyykyillä smithissä ja molemmat tehtiin mieletön duuni! Miulla olisi kyllä parit viimeiset toistot jääneet yksin tekemättä, mutta kun Pia oli vieressä tsemppaamassa, niin hammasta purren, vaikkakin hitaasti, ne viimeisetkin nousivat! Huh!

That ass is huge! :D
SJMV! Pia neuvoi miulle keinon, jolla saa lepuutettua käsiä, kun puristusvoima ei kulje samassa tasossa painojen kanssa. Toinen käsi tankoon vastaotteella ja toinen myötäotteella, puolia vaihtaen sitten jokaisessa sarjassa. Tässä muuten tein omat enkat! Tangon kanssa yhteensä 40 kg nousi viimeisessä sarjassa ja kaikki 12 toistoa sain täyteen. Uujeah!

Nousee nousee!
Jalkaprässissä oltiin molemmat tosi kovia ja taidettiin molemmat rikkoa omat enkkamme. Mie painoin menemään viimeisessä sarjassa 80 kilolla 12 toistoa, joka on siis ennätys tähän mennessä. Pian kannustuksella ne meni, en olis yksin kyllä uskaltanut edes yrittää.  En kyllä meinannut ensin päästä ylös tuosta laitteesta viimeisen sarjan jälkeen :D Menisköhän se satanen rikki kesään mennessä? Siinäpä tavoitetta!


Vitkutivitkuti
Välillä siirryttiin kiusaamaan etureiskoja ja kyllä saatiin sinnekin poltetta.

Together we're strong :)
Pakarapotkuja taljassa! Pia löysi remmit, joilla noita on kätevää tehdä. Toivottavasti ne löytyvät salilta seuraavallakin kerralla!

Lähentäjää

Loitontajaa
Nämä tehtiin supersarjoina jalka kerrallaan. Vapina vaan kävi jaloissa näiden jälkeen. Kyllä miusta ainakin tällaisen löysäreitisen kannattaa myös lähentäjät ja loitontajat todellakin tehdä, kunhan ne tekee kunnolla!


Prässirääkki pohkeille
Mie päätin treenin pohjeprässissä, ja tuntuma niissäkin oli melkoinen. Mutta mikä teräsmimmi tuo Pia onkaan! Katsoin suu auki vieressä kun hän paineli pitkin salin käytävää menemään askelkyykkykävelyä käsipainot käsissä. Mie en ois kyllä tuohon enää koipineni kyennyt. Kyllähän me jossain vaiheessa treeniä todettiinkin, että liekö jotain vikaa päässä, kun vapaaehtoisesti tämmöstä rääkkiä tehdään. Venytellessä sitten juteltiin, että kova oli treeni, mutta niinhän sen pitääkin mennä. Nyt on kyllä sellainen tunne jaloissa ja pakaroissa, että huomenna sattuuuuu...


Tired, still smiling! Kiitos taas Pia! <3


Ja loppuun vielä kooste viikon treeneistä:


Nyt aion nauttia Geisha Darkista. Ja hyvällä omallatunnolla nautiskellen. :)

12 kommenttia:

  1. Voi että ootte onnekkaita, kun teillä on saliseuraa! Mulla ei valitettavasti ole samalla paikkakunnalla ainuttakaan frendiä josta saisi salikaverin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen salikaverin löytänyt just näiden blogien kautta. Ja tietysti tutustunut muihinkin huipputyyppeihin, oman kaupungin treeniholisteihin, mutta jos käy eri salilla, ei kovin usein onnistu yhteistreenit. Nyt oonkin niin onnellinen, kun on Pia treenikaverina omalla salilla, niin voi välillä kimppatreenejä sopia. :)

      Poista
  2. Kiitoksia sinulle mahtavasta treenistä <3

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollu ihan huipputreenit! Ootte kyllä terästä, mimmit! <3

    ps. Mitä mie sanoinkaan siulle joku aika sitten, että kyllä siitä jalkatreenistä vielä kaveri tulee... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huipputreeni se kyllä oli! heh, nyt tuntuu! :D

      Ja niinhän sie taisit sanoa ja oikeessa olit! <3

      Poista
  4. Siis tiesin tuon myötä-vastaote jutun, mutta enpä oo koskaan kokeillut! Mun inhokki nyt on tuo romanialainen, onnistuin iskeen viime viikolla tosi lahjakkaasti sen tangon polvilumpioon, niin se oli vähän aikaa ihan mustana :P
    Ja toinen yhtä kauhee inhokki smith :D jotenkin en vaan saa siihen ite hirmuisia painoja ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Kun tosiaan muistaa vaihtaa sitten kättä joka sarjan jälkeen. Ja kannattaa myös haboja sit vähän lämppäillä, tuo on nimittäin rankka liike myös vastaotekäden hauikselle varsinkin, jos painoa alkaa olla jo reippaasti. Miulla on jatkuvasti polven ympärykset mustelmilla kun onnistun kolauttelemaan tankoa niihin salilla ja pumpissa! :D Mikä on muuten romanialainen?

      Mie alan tulla pikkuhiljaa sinuiksi smithin kanssa, vaikka vielä pikkuisen se selkään noissa kyykyissä menee.

      Poista
  5. Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!!! Mä haluun kans salille ja tuntuman jalkoihin!! Tänään kuitenkin vuorossa Combat! Eiköhän senki saa tuntumaan! ;) Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti oot saanu combatissakin hyvän tuntuman! :)

      Mukavaa viikonjatkoa sullekin!

      Poista
  6. Mulla on mennyt ihan hiihtelyksi. :D Lauantaina olin salilla, ja sillonkin vaan mietin, et haluaisin olla hiihtämässä. Päätin sit, että nyt suosiolla annan itteni hiihtää sen aikaa kun kelejä piisaa, kun kuitenkin sitten loppuvuosi on aikaa tehä taas muuta. Olkoonkin, että tää ei totisesti tee hyvää niille pienille lihaksen aluille. Ne ehkä vaan häviää, tai sitten ei. (Ja sitten tulee se ihana kepeys juosta, kun on kevät ja vähän vaatetta...niin. Mulla aina paras salikausi ajoittuu marras-tammikuulle, ei voi mitään. Joko pitäs vaan päättää tai sit antaa mennä niin kun on kivaa.)

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nomut täähän on just hiihtelyn parasta aikaa, jos siitä tykkää. Ja koko kropan treeni! Just niin, pitää tehdä sitä mikä just nyt oikeelta ja hyvältä tuntuu, kerkiit sit lumien lähdettyä siellä salillakin käydä! Liikunnan ilo on se juttu. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...