torstai 7. helmikuuta 2013

My Poor Shaking Triceps ;)

Jihaa, tänä aamuna tein ekaa kertaa uudesta ohjelmasta 2. treenin kokonaan. Eli rinta/haba/ojentajat. Viimeksihän jätin tuon rinnan pois ja keskityin käsiin.

Tällaiselta näytti:

Crossarilämppä
1. Penkki Smithissä 2x10, 1x8, 1x10
2. Vinopenkkipunnerrus, kp 3x8
3. Viparit penkillä, kp (fly) 3x8
4. Ristikkäisveto taljassa 2x12, 1x8

5. Hauiskääntö Scotissa, mutkatanko 3x8
6. Hammerit penkissä, kp 3x10 +1 RP (15)
7. Hauiskääntö taljassa maaten, naru 3x15

8. Ransk. punnerrus penkissä, mutkatanko 2x10 1x12
9. Pull down taljassa, suora tanko 1x15, 2x12, 1x15
10. Päänyliveto taljassa, naru 1x10, 2x8 

11. Sivu(kylki)taivutus 2x15, 1x12
12. Istumaannousu painokiekon kanssa 3x15

Huomioita: Lyhyen venyttelyn jälkeen kello näytti 1h37min. Pitkiksi nämä miun treenit venyy tällä ohjelmalla. Mutta mennään nyt näillä, välillä voin tietysti tehdä lyhyempiä sarjoja isommilla painoilla. Haukkarit mutkatangolla Scotissa!! Eka haukkariliike ja polte oli hurja! Ajattelin jo, että ahnehdinko mie painoissa ja jaksanko enää muita liikkeitä tämän jälkeen tehdäkään. Viimeinen sarja meni jo niin, että piti kuudennen toiston jälkeen pitää pikku paussi ja hirrrrveellä irrrvistyksellä ne kaksi viimeistä. Mutta tuli tehtyä ja sain muutkin liikkeet tehtyä. Meinaan kyllä samoilla painoilla tehdä ensikin kerralla. Taljahaukkarit on kyllä yksi miun lemppareista! Viimeinen sarja oli kyllä puhdasta tuskaa. Mutta sellaista nautinnollista tuskaa. Mietinkin, että oonko mie masokisti, kun koko ajan enemmän ja enemmän nautin siitä poltteesta mikä lihaksissa tuntuu :D Oon heittänyt monta vuotta hukkaan käymällä salilla liian heppoisella treenillä... Mutta toisaalta sehän olikin sitä painonpudotusta. Mutta silti! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! :) Ranskikset menivät hienosti, mutta pull downiin ja päänylivetoon oli jo voimat selkeästi hiipumassa. Tavoitteena molemmissa oli 4 sarjaa 12-15 toistolla. Pull down meni just ja just noiden sisään, mutta päänylivedossa olin jo ihan poikki. En saanut pinnistettyä kuin 3 sarjaa 10 ja 8 toistoilla ja ei tainnut tekniikasta enää olla paljoa jäljellä... Pitäisköhän ensi kerralla tiputtaa näistä kahdesta viimeisestä tavoitteet 3 sarjaan ja 12 toistoon. Tämä treeni on kuitenkin aika rankka kokonaisuus, kun rintaliikkeistä tulee jo haastetta käsillekin. Nuo vatsaliikkeet loppuun oon itse lisännyt treeniin, jotta niitäkin tulee tehtyä. Nyt kyllä tietää tehneensä! Jännittää vähän liikkuuko miun kädet huomenna ollenkaan ;D

So true! (kuva)

Nyt tämä vapaapäivä jatkuu siivouksella. Huomenna olisikin vuorossa jalat ja peba salilla ja iltavuoroon. Lauantainakin on työpäivä ja sen aion pitää muuten lepopäivänä. Sunnuntaina meen testaamaan BodyCombatia. Hjälp! :D

7 kommenttia:

  1. No on kyllä aikamoinen setti, huh! Sulla kävi paremmin ku mulle sen scotti penkin kanssa, ku itse tosiaan laitoin ne pienimmät painot päähän ja ei enää noussutkaan se mutkatanko xD

    Hei, jos innostut combatista ja haluut mennä kokonaiselle tunnille ni mä voin tulla sit mukaan testaamaan et kyllästyttääkö se combatti mua edelleen :P

    VastaaPoista
  2. Ja kyllä tuntuu... Mie väänsin niillä 2,5 kg:n kiekoilla ja kyllä meinas usko loppua! Onhan rankempi tuossa penkissä näköjään kuin vapaasti seisten. Huhhuh.

    Joo miepä sit ilmoittelen jos innostuisin! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä combatiin! Mä ainakin nautin siitä ihan kamalasti! Iso kiitos siitä kuuluu kyllä niin upeelle ja innostavalle ohjaajalle. Ilmoittelehan täällä mitä tykkäsit :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Vähän jännittää miten menee kun on kroppa sen verran jumissa... Kerron kyllä sitten kokemukset! :)

    VastaaPoista
  5. Ääk, oonko laittanut sulle supereihin neljä sarjaa... Siis tosiaan tee kolmella. Ja kokeile joku kerta sitä ripsakampaa tahtia, sekin voi helpottaa.

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oukei! :D Kolmella tästä lähtien. Kyllä osa liikkeistä menikin aika reippaalla tahdilla, ainakin vinopenkki ja hammerit. Mutta parannettavaa toki on. Sarjojen välillä tauko välillä vähän venähtää, että ehtii syke laskea tarpeeksi ennen seuraavaa sarjaa. Mie vasta opettelen sitä itelle sopivaa rytmiä :)

      Poista
    2. Paitsi että hei, eihän tässä treenissä ole ollenkaan supereita! Vasta nyt älysin kun katsoin uudelleen. Silti varmaan se kolme sarjaa noihin oikkareihin riittänee.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...