keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Still Alive

... vaikkakin nyt tuntuu ettei energiasta ole kuin rippeet jäljellä! Kyllähän mie sen tiesin, että kun työt alkaa ja meinaan silti siellä salilla juosta, niin eipä sitä aikaa hirveesti yli jää. Mutta eipähän käy elämä tylsäksi! :D Bloggailuun ei ole jäänyt aikaa juuri ollenkaan, mutta kun priorisoidaan, niin kyllähän treenit menee bloggaamisen edelle! Nyt massu täynnä kana-texmexkeittoa ja samalla juuri alkavaa Jutan SD-ohjelmaa tv:stä silmäillen on hyvä vähän kirjoitellakin. Itse asiassa kauheasti ei kotona edes huvita olla iltaisin koneella, kun töissä joudun niin paljon tietokoneella olemaan. Vastapainoksi tulee kyllä fyysistäkin työtä, mikä on kiva. Kolme päivää takana, ja oon kyllä tykännyt! Ikävä olikin jo työkavereita ja oikein mukavan vastaanoton sain. :) Hih, ja tänään olikin päivänpiristys kun ihana Anna asioi työpaikallani ja kävi ihan varta vasten minnuukin moikkaamassa. Olipa mukava nähdä ihan livenäkin, saattaahan se olla ettei se viimeiseksi kerraksi jäänytkään.

VHH-ruokavalio on myös ilmeisesti vaatinut veronsa. Miulla on vähän ongelmaa siinä, etten saa kaloreita niin paljon kuin tavoite on. Parina yönä oon herännyt siihen, että on nälkä. Tietysti töiden takia peruskulutuskin on varmasti kasvanut. Jos olo säilyy kuitenkin suhteellisen hyvältä, aion jatkaa tällä linjalla ensi viikon perjantaihin asti.

Mutta niitä treenejä... Eilen aamulla oli omasta mielestäni ihan huippu treeni! Tein ekaa kertaa uudella ohjelmalla selän ja takaolkapäät kokonaan. Treenin jälkeen yläselkä ja hartiat kihelmöi ja arkuutta on vieläkin havaittavissa. Eli kyllä sillä oli jotain vaikutusta! :) Tänään sitten menin suoraan töistä tekemään aerobisen: 30 minuuttia juoksumattoa ja 30 minuuttua crossaria. Oli monta vaikeaa hetkeä kun väsymys painioi päälle aika lujaa. Mutta jälkeenpäin oli niiiin huippu olo! Nyt on kyllä tosiaan ihan veto pois, mutta jospa se tästä kunnon yöunilla ja huomisella vapaapäivällä (töistä siis) korjaantuisi.

Mutta tässäpä tämä eilinen treeni!

Alkulämppää crossarilla
1. Alatalja v-kahvalla 2x10,1x9
2. Kulmasoutu tangolla 1x12, 2x10
3. Kapea soutu, yksi käsi kerrallaan 3x12
4. Ylätalja eteen leveällä otteella 2x10, 1x12
5. Ristiinveto maaten taljassa 1x15, 1x12, 1x10
6. Pull over ylätalja (S) 2x10, 1x12
7. Facepull ylätalja (S) 2x10, 1x12
8. Selkäpenkki 3x15 (S)
9. Pull down laitteessa 3x15 (S)
10. Russian twist 3x15
11. Lantionnostot (alavatsat) 3x15

Aika pitkä treeni, mutta ihan hyvin jaksoin, kun pidin painot maltillisina. Meinaan kyllä joskus tehdä myös vähemmillä toistoilla ja kokeilla sitten enemmän painoa. Mutta nyt vielä näin. Loppua kohden aloin toki väsähtää ja nälkäkin tuli. Puoleentoista tuntiin sain tuon vedettyä lämmittelyineen just ja just. Mutta kyllä tykkäsin tosi paljon tuosta ohjelmasta! 

Hyviä unia kauniita kuvia muruset! <3

4 kommenttia:

 1. Olipa kyllä tosiaan mukava päästä vaihtamaan muutama sana! :) Eikä kyllä jäänyt tosiaan viimeiseksi kerraksi, ainakaan jos miulta kysytään :)

  Kokeilepa joskus takaolkapäitä ristikkäistaljassa, voin taata että senkin jälkeen on pientä kolotusta havaittavissa ;) Ei siis sillä että noi siun nyt tekemät liikkeet ois ollu huonoja, päin vastoin, vaan ihan "vaihteluvinkkinä" ajattelin mainita ton :)

  <3

  VastaaPoista
 2. Joo mulle jäi jotenkin sellainen fiilis, että meillä ei ainakaan juttu loppuis kesken ja jotenki sellainen tunne ihan kun ois tunnettu jo. Niinno, kai me jollain tavalla tunnetaankin, tämän blogistanian kautta :)

  Tuohon miun ohjelmaan kuuluukin tuo ristikkäistalja maaten, teetkö sie sitten sen seisten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miun moka, sori!! Mitenköhän noin laput silmillä onnistuin lukemaan ton siun ohjelman?! Joo, taidan mennä nukkumaan... :D

   Olit kyllä "ensilivetapaamisen" perusteella just sellainen ihminen, jonka kanssa juttua riittää ilman mitään pinnistelyjä tai keksimällä keksimistä :)

   Poista
  2. No eipä tuo mittään! Miekin olin eilen illalla niin väsynyt että piti tänään lukea uudelleen tuo teksti kun en edes muistanut mitä olin kirjoittanut :D

   Joo mie veikkaan, että höpötystä riittää kun seuraavan kerran tavataan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...