lauantai 2. helmikuuta 2013

Testing...

Eilen käytiin miehen kanssa kaupassa ajatuksena ostaa ruuat valmiiksi lähes viikoksi. Ostoskärri sisälsi mm. paljon rahkaa ja raejuustoa, paljon kanaa ja paistijauhelihaa, parsakaalia, kukkakaalia, avokadoa, salaattia, kurkkua, tomaatteja, sipulia, kananmunia, paprikaa, porkkanaa, marjoja, proteiinijogurttia, pähkinöitä ja myös jyvä-rouhea täysjyväruisleipää. Mitäpä tästä voi päätellä? Kyllä: VHH!

Eli meillä on tarkoituksena kokeilla tästä päivästä lähtien 15.2. asti vhh-ruokavaliota. Tavoitteena ois pitää hiilarit alle 100g/vrk. Tässä on taas Kalorilaskuri hyvänä apuna. Ja kun tänään sinne laiteltiin tämän päivän syömisiä, niin kyllä saa olla aika tarkkana jos meinaa tuossa pysyä. Varsinkin jos haluaa leipää syödä silti aamulla. Mutta toisaalta kai se on ihan hyväkin, että suurin osa niistä hiilareista sijoittuisikin tänne aamuun ja aamupäivään, niin ois sit energiaa päiväksi. Mie en nyt mitään kalorivajetta pidä, ja muutenkin jos tämä käy liian rankaksi, lopetan jo aiemmin. Mulla on tulossa tässä sellainen elämänvaihe, joka vaatii kropalta paljon, ja energiaa täytyy saada. Treenitkin vähenevät sitten viimeistään muutaman viikon päästä pakosta. Tästä aiheesta en kirjoita täällä sen tarkemmin, jos jotain kiinnostaa, voi laittaa vaikka sähköpostia (freyagoesfit(at)gmail.com). Lisäksi mulla alkaa maanantaina 3kk:n kokopäivätyöt, joka sekin voi vaatia veronsa. Mutta kokeillaan nyt, ei tuo niin pitkä aika kuitenkaan ole. Ja fiiliksen mukaan tosiaan, mulla ei ole nyt varaa sekoittaa kroppaa liikaa millään ylimääräisellä ja jos alkaa tuntua pahalta, niin sit vaan stoppi ja sillä hyvä. Asiat tärkeysjärjestykseen.

Munakasrulla (lähde)

Onko teillä kokemuksia lyhytkestoisesta vhh-ruokavaliosta? Jaksoitteko/jaksatteko treenata samaan tahtiin?

Tänään vielä pumppiin ja sit ois tämä treeniviikko taputeltu. Ei siis eilisestä käsitreenistä mennyt lihakset niin kipeiks etten pumppiin kykenisi. Huomenna saattaa olla sitten ihan eri asia... Mutta sittenpä onkin lepopäivä ja maanantaina (ekan työpäivän jälkeen!) venytään ja huolletaan kroppaa balancessa.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Karppileivät on ihan hyviä ja niissä kun on proteiinia enemmän kuin normaalissa leivässä.
    Silloin kun itse olin ihan kunnolla vhh-ruokavaliolla niin ei ole koskaan ollut niin litteää mahaa! Se oli ihan parasta, ei mahaturvotuksia :D

    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi kun unohtui koko karppileipä! No tuo eilen ostettu meni pakkaseen kun entistäkin on jäljellä. Voiskin sit siihen väliin kokeilla tuota karppileipää. Kiitos muistutuksesta! :)

      Poista
  2. Mäkin oon karppileipiä maistanut ja ne on vielä ihan hyviäkin :) kokeilepa niitä! sarppi-ruisleipää ja minihiilaria paahtimeen niin nam :P

    VastaaPoista
  3. Mulla jossain vaiheessa tipahti ne hiilarit sinne sadan tietämille. Jaksoin treenata samaan tahtiin, uni kyllä maittoi enemmän. Siinä kävi kuitenkin niin, että en saanu läheskään tarpeeksi kaloreita, kun oon sen verran pieni että sitä protskua ja rasvaakaan ei voi mitenkään älyttömästi tankata. Tuohon mahtui hyvin aamupuuro ja ja yleensä se iltapaleipäkin vielä. Nykyään syön kuitenkin vähän ennemmän hiilaria(130-150 g) ja ehkä ne treenitkin kulkee aavistuksen paremmin :) Nauran kyllä yleensä, että alkuviikon karppaan ja loppuviikon tankkaan kun viikonloppuna tulee syötyä yleensä pastaa tms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tosiaan ajatuksena olis pitää tää vaan lyhytkestoisena kokeiluna. Voihan sitä sit joskus myöhemmin pitää pidemmänkin pätkän jos siltä tuntuu. Miusta ei kyllä ois "kokoaikaiseksi" karppaajaksi! Oon aina pullikoinut sitä vastaan, että jokin olisi kiellettyä, koska silloin juuri sitä kiellettyä haluan enemmän ja repsahtaminen on varmaa. Yleensä siis mulla kokonaisuus ratkaisee, mutta välillä on hyvä testata jotain erilaisia juttuja.:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...