lauantai 2. helmikuuta 2013

Hello Again!

Tämähän menee hurjaksi, kun nyt jo kahtena päivänä on tullut kaksi postausta päivässä. Mutta kun nyt vaan on asiaa ja innostusta ja ja ja! Veikkaan, että bloggaamiseni kyllä vähenee melko paljonkin ensi viikosta alkaen, kun työt alkavat ja eipä sitä aikaa sitten niin hirveästi jääkään. Mutta nyt kun vielä sitä aikaa on, niin täältä pesee taas:

Ekaksi ärrrrsyttävä asia. Mie pudotin tänään kameran lattialle ja nyt se on rikki! Ei siis tiedossa kuvia blogiinkaan pitkään aikaan. En tiiä voiko tuota korjata edes, pitää viedä jonnekin liikkeeseen arvioitavaksi. Vai pitääkö ostaa uusi. Tuo ei ole kuin noin vuoden vanha vasta... No, itteäänhän tuosta saa syyttää. :(

Tämän päivän liikunnat koostuivat pumpista ja sen päälle kävin puoli tuntia crossarilla. Ja mikä fiilis, taas! Mulla on nyt viikon treenit paketissa ja melkeinpä pitää pakottaa pitää huomenna se lepopäivä. Pumppi kulki tosi hyvin ja sain hyvin puristettua itestäni kaiken mitä puristettavissa oli. Ja enkat rintabiisin painoissa :) Nyt oli tangossa 12,5 kg ja jaksoin tehdä kaikki toistot, tosin kyllä lopussa teki jo tooosi tiukkaa. Kyykyissä ja selässäkin oli nyt miun normipainot. Viime aikoina noista on pitänyt tiputtaa usein vähän pois... Ojentajat ja habatkin jaksoin tehdä normipainoilla eilisestä käsitreenistä huolimatta. Ja sitten päälle vielä se crossari, niin se oli siinä. Syke nousi taas niin helposti aiempaan verrattuna ja veikkaan, että siksi pumppikin kulki niin hyvin. Pakko vaan taas olla sitä mieltä, että se lääkityksen lopetus saa miun kropan jaksamaan paremmin kun sydänkin pumppaa niinkuin pitää. Kun vaan leposykkeet kestäis sit kuosissa eikä tulis niitä rytmihäiriöitä.

Ja mites on mennyt eka vhh-päivä? Ihan ei hiilarit ole pysyneet siellä 100g alla, päivän saldo on 115g. Mutta ei tuo mennyt yli onneksi ihan niin pahasti. Ruokalista:

Aamupala: 
Jyvä-rouhea-leipää
Beceliä
Juustoa
Saunapalvikinkkua
Keitetty kananmuna
Kahvia
Profeel-proteiinijogurtti
Pellavansiemenrouhetta

Välipala:
Omena

Lounas:
Munakas
Höyrytettyä parsakaalia
Raejuustoa

Välipala 2:
Puolikas proteiinipatukka

Pumppi ja crossari tähän väliin. Sitä ennen 10g BCAA:ta, jälkeenpäin 30g Whey80 cream&cookies-heraa + 20g maltoa.

Välipala 3:
Maitorahkaa ja ananaspaloja

Päivällinen:
Rullakebab

Saldo: 2080 kcal, P:186g, H:115g, R: 98g

Rasvaahan tuli ihan kauheasti, mutta jollakinhan ne hiilarit pitää korvata. Paljon on tullut tänään munia syötyä, ei kyllä ihan joka päivä tätä rataa... Mutta tämähän onkin lyhytkestoinen vaihe muutenkin. Joku voi ihmetellä tuota rullakebabia, että miten se sopii vhh-dieettiin. Mieheni teki tänään meille sellaiset tällä ohjeella. Kebablihan hän valmisti naudan paistijauhelihasta, ohje tässä. Jauhelihaa vaan oli vähemmän, eli 700g. Aika paljon jäi sitä lihaa vielä jäljellekin. Tuo rulla siis koostuu pelkästään kananmunista, joten hiilareita tuossa ruuassa ei paljoakaan ole. Ja oli niiiiin hyvää! :)

4 kommenttia:

  1. Voi ei toi kamerahomma :( Toivotaan, että se on vielä pelastettavissa!

    Mie kiinnostuin heti tosta rullakebabista, kun päivitit siitä Facebookiin :) Hyvä idea!

    Miekään en millään malttais pitää lepopäivää huomenna, vaikka toisaalta taas jo ajatuskin siitä tuntuu niin ihanalta. Ristiriitaista :D Mutta jotenkin vain tekis niin kovasti mieli tehdä noita uusia ohjelmia :) Mutta nautitaan huomisistamme ja kerätään voimia ensi viikon treeneihimme! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla!

      Mulla kans varmaan nuo uudet ohjelmat on nyt antaneet lisäpontta. Ja sit se, kun oon vihdoin uskaltautunut sinne äijäpuolellekin salilla. Kyllä siellä vaan saa oikeesti tehtyä paljon tehokkaamman treenin kun vaan uskaltaa sitä painoakin laittaa :)

      Poista
  2. Voi eiii tuo kamera :( Just ku perjantaina selitin et otan siitä narusta kiinni ku oon rikkonukamerani sillain et se on tippunut mun kädestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja just kun mie perjantaina sanoin kun se BCAA-litku oli levinny treenikassiin, että hyvä kun ei kameralle ollut mennyt! Phuuh. Olin ottamassa itselaukaisijalla kuvaa itestäni ennen pumppiin lähtöä, kun se keikahti keittiönjakkaralta lattialle :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...