perjantai 1. helmikuuta 2013

Girls Only? Talk About Recovery Drinks

Kävin keskiviikkona Lifessa ostamassa protskupatukoita ja silmiini sattui palkkaripönikkä, jollaista en ollutkaan ennen nähnyt. Kyseessä oli WNT:n Female Recovery -palkkarijauhe.

Kuvalähde
Suora lainaus Shoppng4netin tuotteen esittelysivulta (linkki):

WNT’N FEMALE RECOVERY on erinomainen palautumistuote joka on kehitetty erityisesti treenaaville tytöille. Se sisältää proteiineja sekä herasta että soijasta sekä sekoituksen hiilihydraatteja jotka sopivat treenien jälkeen nautittaviksi. Korkea proteiinisisältö parantaa palautumista ja vähentää lihasten heikentymistä treenauksen yhteydessä.

FEMALE RECOVERY on rikastettu ruusujuurella paremman fyysisen suorituskyvyn saamiseksi ja vihreällä teellä, L-karnitiinillä ja alfalipolihapolla. Sen lisäksi saat 30% vitamiinien B12, C, E sekä foolihapon että mineraalien raudan ja kromin päivittäistarpeesta. FEMALE RECOVERY ei sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita kuten makeutusaineita, makuaineita, väriaineita, säilöntäaineita ja täyteaineita ja sitä on saatavana kahtena maukkaana makuna; Mustikka-Jogurtti ja Vadelma-Lime. Yksi purkki FEMALE RECOVERYä riittää kokonaiseksi kuukaudeksi jos treenaat kolme kertaa viikossa. 

Tuolla purkki (660g) näyttää maksavan 21 €. Maut ovat kyllä lupaavia. En löytänyt tuolta tuotteen ravintoarvoja, mutta joku oli jo lisännyt ne Kalorilaskuriin. Sen mukaan arvot menevät näin: 370 kcal/100g, annos 55g. Yhden annoksen jakauma: 204 kcal, P: 19g, H: 31g, R: 0,6g.

MUTTA: tarvitaanko me naiset oma palkkari? Mitä mieltä olette? Muutenkin, käytättekö mieluummin valmiita palkkareita vai teettekö sekoituksen itse? Veteen vai maitoon? Miten tärkeä tuotteen maku on teille? 

Mie olen käyttänyt heraprotskua palautumiseen nyt noin 1,5 vuoden ajan. Olen ollut Fastin Hera80-kuluttaja. Ennen joulua tilattiin sitten miehen kanssa puketti Fitnesstukulta ja ajateltiin kokeilla Star Nutritionin heroja. Nyt mulla on käytössä SN:n Whey80 Cream&Cookies ja välillä käytän Whey100 suklaata. Viime viikolla aloin lisätä joukkoon maltoa, nyt meillä on SN:n Malto Flex-Pure. Lisähiilari on tullut tarpeeseen, huomaan heti kuinka treenin jälkeen voipunut olo lähtee nopeammin nousuun kuin pelkällä heralla. Pakko sanoa, että kyllä Fastin herat ovat mielestäni paremman makuisia. Eivät nuo SN:t pahoja ole, paitsi kuulemma Whey80 Vanilja, jonka mieheni osti. Sekoitan palkkarini aina veteen, en ole koskaan edes kokeillut maidon kanssa. Alla olevassa kuvassa meidän tilaus + vielä tuo Fasting Pudding-pussi. Kreatiinit tulivat vain miehen käyttöön.


Ostin muuten Lifesta samalla uuden sheikkerin. Päärynähän jo kirjoitti näistä Smart Shakeista aiemmin ja nyt kun silmääni tämä sattui (on muuten tuota WNT:n Female -sarjaa tääkin), oli pakko heti ostaa. Tuon kun saa kätevästi osiin niin, ettei tarvii montaa sheikkeriä raahata mukana. Ja sen voi pestä huoletta koneessakin. Ekassa kuvassa pullo koottuna, alimmaisessa kerroksessa malto, keskellä hera ja ylimmässä (shaker-osassa) BCAA, jonka sekoitan valmiiksi ennen salillelähtöä ja annan tekeytyä matkan ajan. Ehkä just ja just saattais mahtua nuo herat ja maltot tuohon yhteen alimpaan lokeroon. Tokassa kuvassa shaker jaettuna osiin. Keskiosassa oli tuo "ristikko", jonka siihen voi laittaa jos on joitain pillereitä, mitä pitää mukana kuljettaa.


Vielä pitää lisätä, että kuulkaas kyllä sillä hyötyliikunnallakin saa aikaan kunnon treenin! Mulla eilen meni lumityöurakassa aikaa 1 h 37 min., kaloreita kului 646. Keskisyke oli 134 kieppeillä ja maksimissaan se oli 161! Ei tarvinnut enää miettiä salillemenoa! Tänään taas kotisalille tuossa parin tunnin päästä <3


6 kommenttia:

 1. Myös mie oon joskus törmännyt noihin erityisesti naisille tarkoitettuihin palkkareihin, mutta enole testannut. Tällä hetkellä palkkarinani toimii malto+hera tai Mass Recovery -jauhe, jossa on sekä protskua että hiilaria kumpaakin. Oon kyllä tykästynyt noihin tuotteisiin niin kovasti, että tuskinpa ainakaan ihan kohta oon vaihtamassa :)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, jos on löytänyt itselleen toimivan tuotteen. Mitäpä sitä hyväksi koettua vaihtamaan :)

   Ihanaa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 2. Mä käytän whey80:ta maidon kanssa ja muuta en oo kokeillutkaan :) maidon kans maistuu kyllä niin paljon paremmalta! Ja mäkin ostin just eilen uuden sheikkerin kun toinen on aina pesussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en oo tuota maitoa tosiaan kokeillut edes ja oikeastaan koen sen aika turhaksi, kun ihan hyvin menee vedenkin kanssa. Ja maitoa on vähän huono kuljettaa mukanakin, kun se lämpenee. Maitoa menee sit toki Puddingiin :)

   Poista
 3. Itse olen keskustellut ihan huippu-urheilijoiden kanssa ja monet heistä ovat sitä mieltä, että tarvitseeko palautusjuomia ollenkaan. Että mikä on niiden todellinen hyöty? Henkinen luulo niiden vaikutuksesta vai olemmeko me ahkerat kuntoilijat vain hyvän markkinoinnin uhreja? Vai miksi ammatikseen urheilevat voima urheilijatkaan eivät syö ja käytä palautusjuomia siinä määrin kuin sali ihmiset. Haluaisin uskoa että heillä on huipputieto palautumiseta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mielipiteitähän tässä asiassa on monia :) Ja näistä asioista voisi väitellä varmaan täältä ikuisuuteen. Itse olen käytännössä kokenut palautumisen nopeammaksi, kun käytän palkkaria. Mulle on tärkeintä se, mitä itse teen eikä se mitä muut tekevät. Jos itse koen, että saan lisää puhtia ja palaudun nopeammin, niin toki teen sitten niin omalla kohdallani.

   Tässä hyvä linkki ravintolisien käytöstä sellaisilta asiantuntijoilta, joiden sanaan ainakin minä aika reippaasti luotan: http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/uusinnumero?p_p_id=dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku__spage=%2Fportlet_action%2Fdlehtihakuartikkeli%2Fviewarticle%2Faction&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=Y&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_tunnus=duo99440

   Sorgen pitkä linkki, mutta senhän voi kopioida. Itse en kreatiinia käytä, mulle riittää tällä hetkellä BCAA, hera ja malto.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...