lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tryin' To Take It Easy

Freya doesn't go fit... Joo tämän viikon ainoa treeni oli maanantaina. Tiistain lääkärikäynnillä tuli jo kehotus pysyä mieluummin pois salilta ja pakko sanoa, että on olokin ollut sellainen, ettei olisi tullut enää mieleenkään mennä. Tai siis mieli on tehnyt, mutta kyllä se keho on absolut sitä mieltä ollut, että työpäivät ovat olleet ihan tarpeeksi kropalle ja muu aika on lepoa.
 
Maanantaina olen siis menossa sairaalaan toimenpiteeseen ja töihin menen näillä näkymin takaisin ensi perjantaina. Tänään olin vielä töissä, mutta nämä pari viimeistä päivää ovat jo tehneet vähän tuskaa. En kuitenkaan eilen lääkärikäynnillä halunnut vielä viikonlopuksi sairauslomaa. Nyt sitten lepäilen tämän illan ja huomísen. En siis ole varsinaisesti sairas muuten kuin tämänhetkisistä lääkityksistä johtuen, mutta muuten on kyse todella isosta ja tärkeästä asiasta, josta en ainakaan tässä vaiheessa täällä sen tarkemmin kirjoittele. Sekä kroppa että mieli tässä kuitenkin ovat aika kovilla ja kyllä sekin vaikuttaa, kun en pääse salille purkamaan mieltä.
 
Niin, siksikin on ollut hiljaista kun ei ole treeniraportoitavaa. Enkä ole oikein jaksanut nyt koneella olla muutenkaan. Ahdistavaa, kun nyt lääkitykset lisäksi ovat turvottaneet minut aikamoiseksi möhkäleeksi, maha on tällä hetkellä varsinainen jalkapallo... Olen myös sallinut itselleni ylimääräisiä herkkuja, mutta siitä en suostu ottamaan nyt huonoa omaatuntoa.
 
Googlen kuvahaku
Onkos täällä muita viikonloppurentoilijoita vai onko kovat treenit takana tai vielä edessä?


11 kommenttia:

 1. Voi, tsemppiä sulle asiasi kanssa! :( <3 täällä viikonloppu rentoiltu, takana 3 reeniä viikolta.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hih, mutta eikös kaksi ja puoli pyöristetä kolmeksi? :D

   Paljon kiitoksia tsempistä ja rentoa viikonlopun jatkoa sullekin! <3

   Poista
 3. Tsemppiä sulle ja lämpimiä ajatuksia. :) Miekin otan viikonlopun rennosti, lähdin siskon luoksen Lappeenrantaa lomaa aloittamaan eli treenit jää välistä, mutta flunssatoipujana pitääkin ottaa kevyesti. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa rentoilu-lomanaloitusviikonloppua siulle Gwenndelin! Ja kiitos tsempistä ja lämpimistä ajatuksista, ne kyllä tulevat tarpeeseen <3

  Ja oikeessa oot, että toipilaana pitää ottaa kevyesti ettei vaan tauti pääse palaamaan kahta pahempana. Tsemppiä siis sinnekin! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon voimia sulle ihana Freya <3 Itsellä on tänään lepopäivä ja kyllä tekee gutaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos siulle ihana Pia <3

   Kyllä se lepopäivä tekee välillä gutaa ihan kaikille! Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 6. Mulla oli tuo kissakuva joskus loman ajan lomailmoituksena töissä. :)

  Mie en oo treenannut tällä viikolla kun kerran. Ei vaan ole huvittanut. Antaa mennä välillä näin.

  Hirmusesti tsemppiä ja voimia. Monta kertaa oon sinua ajatellut.

  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin niin suloinen pikkukisu, että oli pakko itsekin laittaa kun tuon kuvan näin.:)

   Välillä on hyvä vähän huilia ja jos ei oikeasti huvita treenit, ei väkisin kannatakaan. Kyllä se treeni-into taas palailee sitten. Siulla on ollutkin niin tiukka ajanjakso takana, että ihan hyvä vaan ottaa välillä rennommin.

   Kiitos! <3

   Poista
 7. Iso sydän ja voimahalaus, Freya <3 Luotetaan, että kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! <3 Itselläni on nyt vähän luottamuspula kaiken hyvinmenemisestä, mutta onneks muut jaksaa uskoa miunkin puolesta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...