torstai 21. maaliskuuta 2013

Sweet Sugar

Tänään siis kävin siellä jalkojen sokeroinnissa. Turhaan pelkäsin, ei se ollut edes kamalaa. Valehtelisin jos sanoisin, ettei tuntunut missään, mutta aika lievästä päästä tuo miun kipukokemuksista oli. Varasin jo uuden ajan kolmen viikon päähän :) Voin kyllä suositella kaikille tuota EcoBeautyä, siellä oli jotenkin tosi rauhoittava tunnelma ja kaikki hoidot tehdään luonnonmukaisesti. Karvojenpoiston lisäksi sokerointi poistaa jaloista samalla kuolleen ihosolukon joten nyt on iholla tosi hyvä ka kevyt tunne. Aika hassu se oli se massamöykky, jolla karvanpoisto tehdään. Mutta siihen vaan ne karvat jäivät, eikä tule ikävä!
 
Iltapäiväksi sovittiin eilen kimppatreenit Pian kanssa. Tällä kertaa ei treenattu jalkoja, vaan molemmilla oli vuorossa selkä ja olkapäät. Suurimmaksi osaksi tehtiin tosin tänään omia liikkeitämme, mutta eipä se menoa haitannut. Miun leuka loksahti, kun Pia ilmoitti heti alkajaisiksi, että nyt muuten aloitetaan leuoilla! Mie en ollut koskaan edes kokeillut moista... Kuminauha-avusteisesti tehtiin ja miekin sain ihan just ja just yhden tehtyä. Siihen se jäi. Pialla sujui paljon paremmin, oon varma että hän kohta vetelee leukoja ihan ilman mitään apuja. On siinä kuulkaas sen verran sitkeä ja pippurinen nainen! :)
 
Aloitin alataljassa ja testasin Annan mulle ehdottamaa lapiokahvaa (1x15, 2x12). Ja kyllä toimi! Ehkäpä sain sillä jopa paremman tuntuman kuin v-kahvalla?
 

Sitten oli vuorossa kulmasoutu tangolla (3x12). Kuvassa taitaa pikkuisen puhalluttaa kun posket niin pulleina :D

Kolmas liike oli mulle uusi smith-pystypunnerrus, joka kuului Pian ohjelmaan. Mie olin ihan satavarma, etten jaksa ilman painojakaan kovin montaa, mutta yllättäen eka satsi menikin suht helposti. Lisäsin seuraaviin sarjoihin sitten pikkuruiset kiekot (1,25kg/puoli) ja jaksoin 10 toistoa. Viimeisessä sarjassa jouduin tekemään kauheesti töitä, että tanko nousi ja lopulta Pian avustuksella pakkotoistoilla sain 8 nousemaan.


Sitten takaisin oman ohjelman kimppuun ja takaolkapäitä kurittamaan yhden käden souduilla (3x12). Näitä oon jonkin aikaa tehnyt 12,5kg:n puntilla ja nyt tuntuu, että menis isompikin. Harmi kun seuraava paino on 15kg, joka kyllä on ihan liian iso...
 

Sitten oli vuorossa päivän ekat superit,eli pull over ja face pull (3x12 molemmat).


Taljoilla oli ruuhkaa, joten en päässyt oikein missään välissä sopivasti tekemään risiinvetoa olkapäille, joten korvasin sen nyt tällä kertaa sivuvipareilla (3x12).


Selkätreenin viimeistely tuttuun tapaan supereilla selkäpenkissä ja ylhäältävedolla laitteessa (3x15 molemmat)


Loppuun tein vielä pikkuisen vatsoja russian twisteillä (3x15)

Together we're strong <3

Siinä sitten nautiskeltiin ansaitut palkkarit pukkarissa ja mentiin vielä venyttelytunnille. Ja ai että kun teki hyvää! Kokonaisuudessaan tosi hyvä treenipäivä ja miusta tuntuu, että oon saanut takaisin sitä treeni-iloa, joka on viime aikoina ollut vähän kadoksissa. Oon ymmärtänyt, kuinka tärkeää tämä on miulle niin fyysisesti kuin psyykkisestikin enkä enää osaa enkä haluakaan ajatella eläväni ilman tätä. Kun vaan aina muistaa pitää huolen siitä, että kaikella on oma aikansa ja paikkansa ja sen mukaan on elettävä myös treenien suhteen. Silloin kun ei syystä tai toisesta kykene, pitää antaa itselleen se lepo eikä tuntea siitä huonoa omaatuntoa. Siitä se sitten taas lähtee kun vauhtiin pääsee. Mulla on taas vissiin taukoa tulossa huhtikuussa. Maanantaina on lääkärikäynti, jolloin saa taas tietää vähän aikatauluista milloin tapahtuu mitäkin.
 
Mutta nyt menee jo silmät väkisin kiinni, joten:
Hyvää yötä mussukat! <3


 

16 kommenttia:

 1. Hyvä, että lapiokahva toimi :) Oon kyllä huomannut, että aina välillä kannattaa kokeilla eri kahvoja, otteita, vaihdella tangon/käsipainojen kanssa jne., niin voi saada ihan uutta tuntumaa samaankin liikkeeseen :)

  Ihanaa loppuviikkoa, nauti nyt treenistä täysin rinnoin :) Kevät tuo mukanaan taukoa jos on tuodakseen, mutta nyt nautitaan tästä hetkestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaihtelu virkistää ja on hyvä saada aina välillä ärsyketä vähän eri kohtaan. :) Oot oikeassa, nautitaan tästä hetkessä ja eletään päivä kerrallaan. <3

   Poista
 2. Onko tuossa sokeroinnissakn niin, että pitää olla jo tietyn pituset karvat että se toimii? Mulla on itellä epilaattori, mutta sitä ei tuu käytettyä kun sitä varten pitää aina "kasvattaa" niitä säärikarvoja eikä se oo kivaa :D Sitten vaan höyläilen mutta siitä jatkuvasta iho ei taas tykkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerointia varten täytyy olla väh. 2mm pitkä karva, että se lähtee irti. Ja jos meinaa hyötyä tuloksista, ei sokerointien välillä saa poistaa karvoja niin, että se katkeaa (esim. höyläys).

   Poista
 3. Mun mielestä kans leveämmällä kahvalla saa alataljassa paremman tuntuman ku v-kahvalla! Tosi kivoja treenikuvia, upea nainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna! <3 Äh, mie kun katson noita kuvia, niin en näe juuri muuta kuin mitä halaisin muuttaa! :D

   Poista
 4. Kiva, kun on paljon treenikuvia :) Ja hyvä että liikunnan ilo alkaa taas löytyä, ei muuta kun uuteen nousuun nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian kanssa treenatessa niitä kuvia aina tulee :D Pian kännykällä siis nuo otettu, miun oma kamera on edelleen rikki...

   Poista
 5. Mä kokeilin kans eilen annan innoittamana tota lapiokahvaa vai mikä onkaan mut en saanu sitä jotenki toimimaan... :f

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siun kannattaa kokeilla vähän erilaisia asentoja, miten tuntuis parhaiten. Esim. saatko paremman tuntuman jos vedät vähän ylemmäs tai alemmas. Ja onko tarpeeks painoa? Ja tietty lavat mahdollisimman yhteen siinä vetovaiheessa. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eiks siinä lapaluut törrötä ja nahka roikkuu... No ehkä sinne on ihan vähän jotain muutakin tullut, mutta plääääh noita ylimääräisiä nahkoja!

   Poista
 7. Aahahha, hieman repesin, kun näin oman taustapyllistykseni tuossa face pull -kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mie en edes huomannu aiemmin, että olit noissa kuvissa! :)

   Poista
 8. Sulle on haaste mun blogissa :)

  elamanmittainenprojekti.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...