lauantai 9. maaliskuuta 2013

Back On Track!

Salisalisalisali!! <3 Mie en ole tajunnutkaan, miten riippuvainen miusta on tullut. Siis salitreenin suhteen. Kun tänään aamupäivällä astuin salin ovesta sisään, tuli heti sellainen hyvänolontunne tutuista tuoks hajuista (mutten tarkoita kuitenkaan hikeä tai muuta pahaa, tiiätte varmaan kaikki sen kuntosalien ominais"aromin"). Äkkiä vaan pukkarissa BCAA:t huiviin ja lämmittelemään soutulaitteella ja muutamalla punnerruksella! Järkeilin, että paras aloittaa rinta-hauis-ojentajatreenistä ja rasittaa mahdollisimman vähän alakroppaa, varsinkin vatsan aluetta. Kyllähän tietysti yläkropan treenissäkin täytyy pitää vatsa tiukkana, mutta ei tule kuitenkaan sellaisia kiertoliikkeitä ja kyykkimisiä sun muita. Ja ei tuntunut kipua missään, joten ilmeisesti on ihan turvallista treenata taas. :) Tein treenin kylläkin kevennettynä verrattuna siihen, mitä oon nyt tänä vuonna tehnyt, mutta tuntuma oli loistava ja treeninjälkinen tärinä oli sellaista, jota ei ole aikoihin käsitreenin jälkeen ollut. Tiedän toki, että kyse oli tauon aiheuttamasta tärinästä, mutta silti ei ole aikoihin tuntunut ihan noin hyvin! Käsivarret oli lopussa sen verran pumpissa, että venyttely oli oikeastaan mahdotonta. Ihanaa päästä pitkästä aikaa taas hehkuttamaan hienosti menneestä treenistä! Oon niin kaivannut tätä fiilistä. :)
 
Tämmöinen oli päivän treeni, kevennetty rinta-haba-ojentaja:
 
1. Smith-penkki 3x10 (25,6 kg)
2. Vinopenkki 3x10 (8kg kp:t)
3. Fly 2x8, 1x10 (6kg kp:t)
4. Ristikkäisveto taljassa 1x12 (12,5kg), 2x10 (15kg)
 
5. Scott-hauis ez-tangolla 2x10, 1x12 (tanko + 2,5kg, paljon tuo tanko painaa??)
6. Hammerit 2x10, 1x9 (6kg kp:t)
7. Hauis taljassa maaten, naru 3x15 (2x17,5kg, 1x20kg)
 
8. Ranskalainen punnerrus seisten 2x12 (8kg kahvakuula), 1x8 (10kg kahvakuula)
9. Pull down taljassa, suora tanko 3x15 (1x20kg, 2x25kg)
10. Päänyliveto taljassa, naru 3x10 (17,5kg)
 
Käytännössä kevennys oli siinä, että kaikissa rintaliikkeissä vähensin sarjat kolmeen (yleensä teen 3-4) sekä vähensin painoja. Hauiksissa vähensin painoja ja jätin hammeriin normaalisti kuuluvan neljännen maksimitoisto-sarjan pois. Vaihdoin mutkatangon ez-tankoon ja se taitaa itse asiassa sopia miulle paremmin ainakin tuossa scott-penkissä. Samoin ojentajissa vähensin painoja ja korvasin mutkatangolla tehtävän ranskalaisen (yleensä 4 sarjaa) kolmen sarjan kahvakuulalla. Pitää nyt kuulostella, jatkanko näillä kolmen sarjoilla, jos kerran treeniä pitäisi keventää vai mihin tämä muotoutuu. Koko treenin ajan oli tosi hyvä fiilis muuten, mutta väsymys oli valtava! Siis oikeasti välillä sarjojen välissä tuntui, ettei silmät kestä auki. Mulla on ollut nyt parin päivän aikana pikkuisen huimaustakin (epäilen sen johtuvan väsymyksestä) ja kovasti jännitin esiintyykö sitä salilla. Onneksi ei. Kauppareissun jälkeen otinkin tunnin päiväunet! Viikonlopun ruokailut (tai oikeestaan koko viikon!) taas on menneet niin ettei niissä ole paljon kehumista. Onpahan tankattu kunnolla, jos "vähän" kaunistellen sen ilmaisisi.
 
Asenteella!
Parin tunnin päästä otetaan miehen kanssa suunta kohti keskustaa ja mennään pitkästä aikaa syömään oikein pitkän kaavan kautta <3 Me ollaan ansaittu yhteinen hemmotteluilta ja odotan jo innolla! Saa nähdä, tullaanko sitten kotiin vai jatketaanko iltaa vielä jossain. Se on ainakin melko selvää, että huomenna pidetään sitten lepopäivää ja kerätään voimia tulevaan viikkoon.
 
Mites teidän viikonloppu sujuu? Treeniä, rentoutumista, juhlia, töitä vai kaikkea sulassa sovussa?
 
HaVe A LoVeLy WeEkEnD
 

10 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa Freya :) Itsellä on lauantai sujunut lepopäivänä ja on ollut ihanaa ku Antti on taas kotona <3 Huomenna on sitten jalkarääkin vuoro ;)

    Pitäkää hauskaa, olette sen ansainneet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pidetään! :) Ihanaa laittautua oikein kunnolla pitkästä aikaa! :D

      Sie olet kyllä ansainnut lepopäivän, sen verran ikiliikkuja oot <3 Voin kuvitella, että on ollut ihanaa kun Antti on taas kotona. Meillä mies lähtee työmatkalle reilun viikon päästä (tekee välillä semmosia) ja on aina niin huippua, kun sen saa takas kotiin.

      Rääkkäähän sit huomenna jalkoja miunkin puolesta! :)

      Poista
  2. Jee, sä pääsit salille! Ihanaa lukea näin iloista tekstiä, ihan hymyilyttää <3 Hauskaa iltaa teille kahdelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, niin pääsin! Ja ei varmaan tosiaan jää epäselväksi miten iloiseksi se miut teki! :)

      Oli tosi kiva käydä nauttimassa hyvästä ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea seurasta, mutta sitten tuli sellainen olo, että nyt pitää lähteä kotiin. Vähän nuo kaikki kokemukset vielä tuntuu kuitenkin sekä kropassa että mielessä. Koti on nyt paras paikka. <3

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen treeni ja ihanan kuuloinen hemmotteluilta! Nauti Freya! Oot sen ansainnut, ihanainen <3

    VastaaPoista
  4. Mulla on kans ollu parisen päivää jäätävä väsy ja huimannut ajoittain :O onkohan tää jotain kevätväsymystä vai oisko jotain pientä tautia kropassa mikä ei vaan puske isommin läpi? Ihme juttu kyllä kun yleensä ei näin uupunut ole kun tällä viikolla. Mutta kivaa iltaa teille tänään :) Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi kyllä olla kevätväsymystäkin. Miulla on esim. ylös noustessa vähän "pimennyt" näkökentässä ja sit sitä huimailua.

      Ja kivaa iltaa teillekin! <3

      Poista
  5. Oi, mahtavaa!! :) Oon niin onnellinen siun puolesta, että pääsit treenaamaan :) Kyllä oikein huokuu tästä tekstistäkin, että siulla on tällä hetkellä treeneineen ja hemmotteluiltoineen varmaan niin hyvä fiilis kuin tässä tilanteessa vain voi olla <3 Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie oot niin ihana kun oot niin vilpittömästi onnellinen aina toisten puolesta, Anna <3 Kiva jos tekstistä tuli läpi se, miten hyvältä tämääm on tuntunut. Aika vuoristorataahan tää elämä nyt on ja sekin on aika kuluttavaa.

      Mutta nyt nautitaan hyvästä fiiliksestä niin pitkää kun sitä kestää :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...