keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Good Morning!

Pitää kirjoittaa silloin, kun joku rakonen siihen löytyy. :D Tänään on iltavuoro, mutta ennen sitä pitää mennä sairaalaan käymään lääkärillä. Treenit jää tänään tekemättä, kun aikaa ei ole. Se ei kuitenkaan kroppaa haitanne, sen verran on kyllä joka paikka jumissa! Sunnuntain jalkatreeni hapotti mukavasti, ja maanantaina kävin tekemässä ihan napakan rinta-käsitreenin:

1. Smith-penkki 1x8, 3x10
2. Vinopenkki, kp 3x8
3. Fly 2x10, 2x8
4. Ristikkäisveto taljassa 2x12, 2x10

5. Hauis, scott mutkatangolla 3x8
6. Hammerit, kp 3x10 + 1x max. (14)
7. Hauistalja maaten 3x15

8. Ranskis mutkatangolla 4x10
9. Pull down taljassa, suora tanko 3x15
10. Päänyliveto taljassa narulla 2x12, 1x15

11. Sivutaivutus, kp 1x15 (12,5 kg), 2x15 (15 kg)
12. Istumaannousu,  3x15 (10 kg kiekko)

Eilen olikin kroppa kokonaisvaltaisesti hellänä. Vähän arvoinkin, että kannattaako edes pumppiin lähteä, mutta lähdinpä kuitenkin! Oltiinkin jo Pian kanssa sunnuntaina sovittu, että pumpissa nähdään, joten eihän sitä voinut jäädä menemättä. :) Kävin ensin crossarilla tekemässä kunnon puolen tunnin lämmittelyn, että ne lihakset vähän vertyisivät. Pumppi menikin ihan mukavasti muuten, mutta rintabiisissä kyllä tuntui ja pahasti! Siitä pitikin jättää vähän painoja pois. Miusta tämä pumppiohjelma menee aina jotenkin tosi nopeasti! Joka kerta jossain askelkyykkyjen kohdalla ihmettelen, että joko me ollaan näin loppusuoralla. Eilen saatiin koko ryhmä ohjaajalta kunnon kehut, kuinka oli ilo katsella miten hyvällä tekniikalla kaikki pumppasivat. Jee! :)

Pumppipirkot treenin jälkeen :D
On se vaan niin mahtavaa kun nyt on treenikaverikin, jonka kanssa voi välillä käydä yhdessä salilla ja ryhmätunneillakin! Seuraava kimppatreenikin on jo sovittu. Eikä meillä pukkarissakaan pulinasta ole tulla loppua Pian kanssa. :D Mutta tärkeintä on, että kun treenataan, silloin keskitytään siihen itse asiaan ja muut höpötykset sitten ennen treeniä ja sen jälkeen.

Mitä mieltä te lukijat olette yhdessä treenaamisesta? Voiko siinä treenin lomassa pulista ja pölistä kaikki asiat vai keskitytäänkö itse asiaan? Miten tärkeänä pidätte sitä, että joku on tsemppaamassa?

10 kommenttia:

  1. Voi, mä ainakin kaipaisin välillä seuraa salille :) Nykyään kun ystävien kanssa osutaan samaan kaupunkiin, niin tehdäänkin jumppa-treffit. Ne on ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pääset kuitenkin välillä jumppa-treffailemaan! Kyllä niistä vaan saa niin hyvää buustia omaan yksinäiseen puurtamiseen! :)

      Poista
  2. Jee, kiva, että ootte Pian kanssa alkanut treenaa yhdessä! :) Mulla on muutamia kavereita, joiden kanssa treenaan yhessä. Se on kiva, kun on tsemppaaja vierellä, ja salin puolella tuleekin juteltua lähinnä treeniasioita treenin välissä. Muut höpinät jätetään tosiaan pukkarin ja saunan puolelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onkin, aivan huippua! Mulla kun ei oikein alunperin ollut ketään kaveria, joka ois niin innostunut tuosta kunnon salitreenailusta, niin oon kyllä nyt tosi onnellinen, että omalta salilta on löytynyt sellainen. :) Ja kun tullaan muutenkin juttuun niin loistavasti.

      Poista
  3. Näytä miulle eka kaveri joka käy salilla :D ei oo pahemmin näkynyt sellaisia. No tosin olihan vanhalla salilla ne rakkaat ukonköriläät <3 niiden kanssa tuli välillä höpistyä, mutta ei ainakaan treenaamisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... ei miullakaan tosiaan ollu ketään kenen kanssa käydä, kunnes tämä mahtava treeniblogimaailma imaisi mukaansa ja täältähän sitten niitä samanhenkisiä löytyi! :)

      Poista
  4. Mie vannoin ennen yksintreenamiseen nimeen, mutta nykyisin tykkään kyllä kaverinkin kanssa saleilusta! Molempi parempi! :) Mutta sitten jos lähden kaverin kanssa treenaamaan, niin silloinkin lähdetään nimen omaan TREENAAMAAN ja juorutaan sit vaikka sen jälkeen pukkarissa :)

    Halaus, Freya, ja jaksamista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule ihan sama laulu miullakin! :D Aiemmin olin sitä mieltä, että vain yksin treenatessa tulee tehtyä kunnolla, kun kaverin kanssa kuitenkin tulee vaan höpöteltyä. Mutta ei se menekään niin! Kun treenikaverina on sellainen, jolla on myös halu tehdä kovaa työtä ja on salilla nimenomaan sen treenin takia, tulee sitten tehtyä itekin enempi äärirajoilla. Ja saa valtavasti toisesta tsemppiä! :) Niin se taitaa olla tässä salihommassakin, että "great minds think alike".

      Kiitos halauksesta ja jaksamistoivotteluista! <3 Niitä tarvitaan!

      Poista
  5. Kyllä kaverien kans treenaminen on kivaa ja tsemppaa eri tavalla :) itellä kun niitä on vielä monta ohjaajana niin saa aina palautetta myös nimellä joka on kivaa, eilenkin tuli niin hyvä fiilis kun combatissa Aino erityisesti huomioi mun agrenpurkutarpeeni ja tuli vielä eteen tönittäväksi että sai ihan konkreettisesti luvan kanssa toista pökätä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie ootkin hyvissä käsissä, kun on noita ohjaajia kavereina! Varmasti tulee palautettakin aika suoraan, ja sehän on vaan hyvä juttu. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...