lauantai 2. marraskuuta 2013

Voihan käsi!

Miun käsi on kipeä. Oikea käsi. Torstaiaamuna jo herätessä oli kämmenen sisäpuolella peukalon tyvessä kipua. Sitten se levisi koko ranteeseen ja kyynärvarteenkin. Miullahan on ollut ennenkin rannekipuja töissä ja myöhemmin myös treeneistä.


Viime viikon tiistaina nyrkkeilytunnin loppuvaiheessa yhden iskun aikana tunsin kovaa kipua ranteessa. Onneksi oli tunnin loppu jo kyseessä, en olisi voinut enää oikealla kädellä iskeäkään. Ei sen jälkeen sitten enää ihmeemmin tuntunut kipua ja tein viikon salitreenit normaalisti. Jätin kuitenkin tämän viikon nyrkkeilytunnin väliin osittain tuon käden takia ja menin sen sijaan keskiviikkoiltana combattiin. Mutta sitten kuitenkin torstaiaamuna se käsi oli niin kipeä, että oli pakko ottaa särkylääkettä töihin mennessä. Töissä varoin rasittamasta oikeaa kättä liikaa, mutta kyllä siihen pakotti. Eilen oli vapaapäivä, ja tarkoitus oli lähteä jalkatreenille siivouksen jälkeen. Siivotessa käsi kuitenkin kipeytyi entistä enemmän ja kipu säteili nyt myös kyynärpäähän ja hauikseenkin. Päätin soittaa työterveyshoitajalle ja sain ajan maanantaille tsekkaukseen. Viikonlopun yli pitäisi olla rasittamatta kättä, joten siirsin eilisen jalkareenin tälle päivälle, kun en tietenkään nyt voinut tehdä tälle päivälle suunnittelemaani selkä-hauistreeniä. Noh, tänään käsi on ollut jo parempi ja sain ne jalkatreenitkin (+vatsat) tehtyä. Huomenna on työpäivä, olen yksin töissä, joten katsotaan miten se käsi kestää... Maanantaina sitten sinne hoitajalle tsekkaukseen.

Jalkatreeni menikin oikein hyvin! Oon ennenkin kirjoittanut, että jalkatreenin jälkeen monesti tuntuu, että on ollut löperö eikä treeni ole mennyt oikein perille (vaikka ne jalat kipeytyisikin myöhemmin ;D). Tänään oli jo alusta asti tunne, että nyt menee perille ja kunnolla!

Jottei vaan tulis kylmä kesken treenin!! :D
Laitoin tänäänkin pitkähihaista päälle ja se kyllä tuntuu laittavan hyvin aineenvaihdunnan liikkeelle. Mutta siis siihen treeniin. Tämmöinen setti oli tänään:

1. Smith-kyykky 2*12, 1*10, 1*8
2. Puolismith 3*12
3. Reiden ojentajat (S) 3*15
4. Reiden koukistajat (S) 3*15
5. Pohjeprässi 3*12
6. Russian twist 10 kg kiekolla (vinot vatsat) 3*12
7. Jalkojen nosto laudalta (suorat vatsat) 3*12

Alunperin kirjoitin treeniin prässin tuohon Smith-liikkeiden väliin, mutta kun se prässi oli varattu koko ajan. Lopussa olisin päässyt jo prässäilemäänkin, mutta tuntumaa oli jo sen verran tarpeeksi, etten sitä enää tarvinnutkaan. Jalat tärisivät ja piti varovasti poistua laitteista, kun tuntui että pysyykö edes tolpillaan :) Hyvä reeni siis! Hih, kotimatkalla kävellessä miulla oli tunne, että takamus ois hilautunut parikyt senttiä ylöspäin. Hassu tunne.

Tänään oon pitänyt sellaista omaa päivää, ja oon tehnyt vain juttuja, joita oikeasti haluan tehdä. Treenin lisäksi päivään on mahtunut leipomista. Siinäpä sitä melkein päivä menikin. Ja mieskään ei oo pistänyt pahakseen näitä miun omia juttuja, vaan on kiltisti syönyt miun aikaansaannoksia ;).

Nutella Cup Cakes

Mausteinen jauheliha-perunapiirakka, siivellä mozzarellasalaatti
Semmosta. Mutta nyt pitää keskittyä tuohon, mitä telkkarista tulee. Miehet puhuu rakkaudesta!! <3

4 kommenttia:

  1. Voi kurjuus tuon sun kätes kanssa :( Itsehän loukkasin mun kädet kuntonyrkkeilyssä siten et molempien käsien koukistaminen sattui parin viikon ajan :P Olipas kiva puristaa puntilla käsipainoja :D

    Kuulostaa kyllä kivalle tollanen oman ajan viettäminen ja nam noita sun leipomuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä... Pitää nyt vaan toivoa, ettei tuu kovin pitkä paussi. Harmittaa, jos en pääse sit ens viikolla alottaa sitä uutta treeniä yhtä aikaa siun kanssa, mutta ei voi mitään. Sit tuun perästä! ;)

      Oli kyllä kaikesta huolimatta kiva se lauantai. Hmmm... jos me ne pikkujoulut pidetään, niin voiskin leipoa sinne jotain hyvää! :D

      Poista
  2. Ähh, voi että tuota siun kättä! Ja se Facebookiin laittamasi kuva ei kyllä järin paljon kauniimpaa kieltä puhunut :/ Toivotaan handulle pikaista parenemista, ja ajatellaan positiivisesti niin onneks jalat toimii :)

    Sori kun jäi tänään moikkaus niin pikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, joo! Ja onneks sentään jalat toimii! :)

      Eipä mitään, en miekään ehtinyt siinä kuin äkkiä piipahtaa, kun oli kiire bussiin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...